Dag 6

Näst sista dagen på den här veckan, imorn ska jag tillbaka och köpa nya soppor. Lite nervöst är det, men det går nog bra. Jag oroar mig alldeles för mycket. Idag ska jag köpa nya ballerinaskor :)

det blev inga skor idag.. blir imorn istället, ska ändå ränna omkring på stan då.


Dag 5

Det har redan gått 5 dagar...helt sjukt vad tiden går fort!  Idag var den jobbigaste dagen, jag jobbade på caféet idag och det var frestelser överallt. Men jag lyckades stå emot! Av ren vana råkade jag stoppa i mig en fetaost bit, kom på mig själv i tuggandet att vad gör jag? Så den åkte ut direkt ;) Ganska jobbigt när man står och skär upp daimtårtor och kladdkakor att inte smaka på dom då choklad är mitt livs bränsle. Det kändes som om jag skulle kunna hugga av mitt vänstra ben för en bit, men icke. Jag får inte sabba det och det gjorde jag inte. Provade en t-shirt igår innan jag gick till Johanna som satt ganska trångt innan, men den kändes mycket bättre nu. Det sporrade mig verkligen att inte ge upp och gör jag inte det så kommer den ju sitta bra! Roligt att se liiite resultat iallafall på bara fem dagar.
Nu ikväll skulle jag hem till Johanna igen. Hon skulle ut med Jossan idag så det var kul å träffa henne. Har inte sett Jossan på gör länge. Jag var även hemma hos Sara Liljegren ikväll, hon och PG har kommit hem från Thailand nu. Guud så bruna dom var! Riktigt avundsjuk på Saras fina bränna, vacker och fräsch som en persika :)  Det var jätte trevligt, trots att man kände sig lite torr och präktig som bara satt och drack fun light hela kvällen, men i rätt sällskap har man alltid roligt. De skulle vidare på krogen sen så jag tog min nya cykel och cyklade hemåt och började fördriva tiden här haha. Kvällen är ju fortfarande ung. Men ett varmt välkomnande fick jag ju som vanligt av lilla Tuva som ligger i knät nu och småsnusar lite så nu kan jag sova gott inatt. Godnatt!

Det ser ut som jag biter på PGs finger men så hungrig är jag inte :)

Sarorna :)


Dag 4

Fjärde dagen, fortfarande ont i magen.  Dom första dagarna är alltid jobbiga, men hittills har det gått bra! Nu snart ska jag iväg och söka lite jobb, sen ska jag springa på stan med Johanna och sen hem till henne. Ska köpa nåt nytt att ha på mig tänkte jag.  Blir ett personligt test igen att avstå från alkohol när de andra dricker och firar Josses födelsedag. Men men, det är nån månad av mitt liv jag ägnar åt detta och då ska jag fan i mig lyckas. Jag ska tillbaka till cambridge på Tisdag för att väga mig. Ska bli intressant att se hur mycket jag har gått ner ;) 

Magknip

Märks att kroppen inte är van vid det här, tööölig magknip jag har! Men det går över om några dagar som tur är, jag får stå ut helt enkelt. Vill man va fin... Kände mig lite stolt över  mig själv att jag avstod från diverse godsaker som pappa bjöd på när jag var där förut. Jag har lite karaktär trots allt! :)


Nya livet väntar.

540382-3
Då ska jag inviga mitt nya liv.
I Måndags gick jag med min kära mamma till Cambridge kuren. Det var dock inte första gången vi vär där men ändå :) Den här gången ska jag lyckas! Jag ska formatera om min hydda till storlek 36 igen INNAN sommaren. Wish me luck!
Idag är det dag två och allt jag kan tänka på är godis.. jobbigt men jag måste slåss mot mig själv för att stå emot. Ni som är sockerberoende vet ju hur det är.  Det är inte lätt, men det ska gå den här gången!


RSS 2.0