The day before...

Imorn är det flytting som gäller. Min sista tid här i Oslo har varit mkt tråkig, men när det väl har varit kul så har det varit kul! Jag har hunnit träffa massa nytt folk, bl.a. Erica och Jonas och Malins vänner en gång till + en mexicansk liftare som sov över hos oss, jag fick fotmassage i en timme för att han tyckte om mina fötter haha. Det tar jag som en komplimang, jag som AVSKYR fötter!!! De ska man ta hand om! Göra dem så fina som man bara kan och de fick jag ju valuta för nu haha. Aldrig fått fotmassage på det sättet förut. Underbart!
Sen har jag haft qualitytime med mina tjejor och killar här som jag tycker om så mkt. Jag har hunnit spendera tid med Ida och Bobby och deras lillla söööta son Wiggo, jag har haft tjejparty med Erica, Sussi, Emma, Li och Malin och Jonas haha, JAg har hunnit umgås med Niklas och hans roliga kompisar i deras fiiiina lägenhet, jag har hunnit bada på sognsvann med erica, jag har gått promenader och jag har också fått saker och ting gjort, jag har suttit i parken med Helena och Emma, och jag har hälsat på skurken och fick en ryggsäck, varit på Eclipse med Erica och Malin och Louise. TEAM JAKE!!

Men tyvärr har det varit väldigt tråkigt med. Mycket ensamtid.

Det känns bra att flytta hem, men jag kommer verkligen också att sakna livet i Oslo. Det är enklare på många vis men samtidigt helt förjävligt. Det finns ju reasons till beslutet och jag ångrar det inte. Men det känns ändå vemodigt! Hem till Karlstad...
Det är visserligen bara temporärt tills jag kommit på fötter igen. Så får vi se vart jag tar vägen etterpå! Stockholm, Malmö eller Göteborg blir det nog iaf. Fast vem vet? Jag kanske skaffar familj och barn och villa I grums...? Näe.

Nu ska jag äta vattenmelon och ananas med Erica! Sen hoppas jag att jag kan somna gott UTAN mardrömmar inatt? Sjuka mardrömmar har jag haft på senaste!

Söndag

Sitter här bakfull som ett hårigt as, men det gör inget för det var det värt :)

Igår hade vi mer eller mindre avskedspartaj för moi innan jag till Sverige for good. Jag fick med mig mina favoritbrudar, Emma, Li, Sussi och Malin ut. Erica och Jonas stannade hemma dom vilket var synd, men man kan tyvärr inte få allt. Satt hemma hos oss och hade det trevligt, blev lite överförfriskad MEN det syntes inte på mig och det tar jag verkligen som en komplimang! Sen vid ett gick vi ut till ett ställe som heter Stratos. Låg högst upp på ett höghus så det var utsikt och så. Inte varit där innan men har hört att det ska vara bra där och det var det. Jättetrevligt. Emma blev tyvärr inte med oss, utan hon gick till onkel donald istället. Kraken hade ringt några gånger men jag hade inte hört det givetvis. SYND! Hade velat att hon skulle va med.

Skulle ha träffat Niklas och hans crew men så blev de heller inte. Stog och dividerade kl halv fyra om att jag ville dricka alkohol med han, men så blev det inte. Veligare människa får man leta efter! haha. Falafel med Li blev och sen vid fem somnade jag. Och idag är det tänkt att jag och Niklas skulle dricka öl på hans balkong, men jag håller mig nog till saft istället. Godare det :)

Ha en god dag.

So long

Fredag

Då sitter man här i Oslo igen. Jag längtar hem, men den här gången känns det ändå bättre! Jag har har fått quality time med mina favoritmänniskor här och mer tid med dom ska det bli, fått sagt saker jag vill ha sagt och jag har stått upp för mig själv och det tänker jag fortsätta med. Jag skällde ut min läkare utav helvete och det är jag nöjd över! De förtjänade hon. Man ska fan inte vara läkare om man inte lyssnar på vad sina patienter har för problem. Människan hade inte lyssnat ETT ORD på va jag har sagt, så jag sa tack för inget och vände på klacken och gick.

Sen är det också lite småsjukt hur snabbt personer kan påverka en. Jag är väldigt förvirrad just nu!

Men jag mår bra och det är väldigt skönt! Så här bra som jag mår nu har jag inte gjort på väldigt länge så jag hoppas att denna känsla håller i sig ett tag till! :)

Nu ska jag ut och städa köket. Jonas och jag slog vad igår. Kollektivet skulle gå och lyssna på Melissa Horn, hon börja spela halv tio, tio i tio kommer jonas på att han ska duscha och göra sig i ordning! Vi slog vad att om han klara av att göra sig i ordning med dusch och HELT klar att gå kl exakt 21.00 så städar jag hela köket dagen efter (idag) och gör han de inte får jag 100 spänn :) Jag förlorade, han hade en raket i röven och klara av de på 6 min! helt sjukt, så det är bara och börja städa haha :)

Ha en fin Fredag! Puss


RSS 2.0