sonisphere

Sonisphere Festival 2010


Om jag ska dit?
OJA! Om jag så ska behöva mörda nån och plundra personen på biljetten så ska jag fan i mej dit! Hoppas det finns kvar biljetter om en vecka, för då får Freckan löööning!

Annars går jag ut med att jag är en jättestor fjant som är förtjust i Edward jag med.. det trodde jag väl aldrig, men jo. Jag föll dit jag med. 23 år gammal, pinsamt och patetiskt enl. mig själv men jag kan inte hjälpa det!



Utseendet hans är inget som tilltalar mig, men hans rörelser.. hans röst.. ja va ska man säga?
Inget annat än att jag är en fjant. Hej på er.

...

01.03.

Jag är hemma hos pappa. Allt är som vanligt, eller ja, nästan som vanligt.

Känslor just nu:

. Jag vill känna mig hemma. Jag saknar mina saker, jag saknar min säng, jag saknar min sänghimmel, jag saknar att kunna göra som jag vill, jag saknar min tv och mina filmer, jag saknar att ligga i min säng och glo på film,  jag saknar min gamla lägenhet i Viken, jag saknar mitt badrum, jag saknar att bara få vara själv. Jag saknar lugn.

Jag saknar förr.

Och jag saknar min Emma mer än nånsin. Det känns som om jag kommer förknippa KD med elände i fortsättningen. Jag saknar att höra ditt skratt. Jag saknar att ringa dig det första jag alltid gjorde när jag kom hem från Oslo. Att sitta och stri med dig i timmar om allt och ingenting och bara skratta åt fula saker, jag saknar dina fula gubbar, alla våra bert och sune citat, ditt rum och din oreda, dig i mitt gamla rum i min oreda, lyssna på Hole, Nirvana, Silverchair, Sisters of mercy, 7 year bitch, absolute love, inkubus sukkubus, iron maiden, fyrdung och allt annat som vi har spenderat alla våra år tillsammans med att lyssna på. Jag saknar att se på Showgirls, welcome to the dollhouse, bert, courtney bandet., drömprinsen, välkommen till festen, alla andra svenska filmer som vi sett miljoner gånger.

Jag hatar att allt är som det är. Jag önskar att du kom tillbaka. Jag drömmer om dig om nätterna, att vi sitter och skrattar som vi alltid gjorde förr. Du är min bästa vän och kommer alltid vara det.

<3

Sunday

Söndag. Idag ska jag aktivera mig! Jag ska först gå och träna en stund på SATS. Det vet jag kommer  få mig piggare. Sen ska jag ta mej  mer till Sandras jobb och kolla på den marknaden dom har där. Det är nån julmarknad med designprylar.  Det ser jag fram emot! Sen ikväll kommer Erica och de två Jonasarna hem från fjällen.

En sak jag börjar bli lite orolig över är min huvudvärk jag har ganska ofta. Det är TUUR att det finns panodil zapp alltså, jag tror jag hade avlidit av smärta annars. I morse och i förrgår morse vaknade jag av att jag hade så satans ont bak vänstra ögat och den delen av huvudet. Kan det vara så att när man ligger och sover på den sidan, att allt blodet rinner ner där? Att det är det som smärtar? Fan jag vet inte ens om jag törs kolla upp det. Vad är bäst egentligen? Kolla upp det eller leva i ovisshet?

Men nej, nu är det dags att ta tag i sitt liv!
Ha en fin söndag folkens!


Lööördag igen..

Lördag. Jag gillar Lördagar, de brukar alltid vara roliga på nåt sätt. Ikväll ska det bli biljard och lite pilsner med Helena och co. Kanske N vill hänga på?
Jag har precis kommit hem från jobbet. Det går fint gör det MEN jag hatar en ny som har börjat på villmark! Stå ens och argumentera med mig när du uppenbarligen inte har en endaste aning om nånting hur det fungerar på varuhus! Jag hatar fan sånt när man måste stå och typ försvara sig mot en som jobbat en vecka! FUCKING IDIOT! Spelade ingen roll va jag sa, jag idiota honom gång på gång, men nej... men när skurken säger nåt, ja då minsann! Och tack för att Fredrik finns, han tog en strid åt mig mot den där nya jäveln också idag.

Jaa annars sker inte så mkt i mitt liv. Jag kommer kanske ev. flytta hem i februari. Beror helt på vad som sägs på måndag....

Men jaja, nu ska jag faktiskt skrubba min kropp med min nya skrubb handske och min hallonscrub från bodyshop för att sen använda mitt nya body butter, wild cherry från bodyshop.

Ja, jag har tröstshoppat idag igen. Igår blev det två t-shirtar och ett par byxor. Byxorna från Zara och tischorna från Urban. Och idag body butter, skrubbhandskar, ny neccessär, brosch och hårnålar.

Jag ska också rensa ur min garderob! Ha en god kväll allesammans.

Ett litet tilllägg. Jag ska bjuda på en låt med. Om den är typ världens bästa låt?? OJA!! Pantera for life!











Peace.

Bajs.

Tröstshopping AB. Hejdå glädjen och hej hej dysterheten. Nu blir det inte många månader till i detta land. Jag ger det endast en månad till. Skiter det sig då så flyttar jag fan i mig hem till sverige!

Inte tappa hoppet...


Bkdskd

Fan vad veckan har gått snabbt! Det är redan Torsdag! Och imorn äre Fredag och sen Lördag och sen ÄNTLIGEN Söndag och jag är ledig igen.
Fast imorn blir det säkert skoj, jag ska jobba med Skurken enl. schemat och vi ska stänga tillsammans. Bara man jobbar med rätt folk så är det alltid skoj.

XXL har blivit smått gestapo. Jag är inget fan av deras nya regler att bara heltidarna får komma in i tellerummet och in i safen och yadayadayada. Tina har tydligen blivit jättehård på det. Får nog ta mig ett litet prat med henne imorn jag.


Annars då? Jo!

1. Jag har äntligen börjat träna. Jag gick till SATS idag och jag har ätit nyttigt, tackat nej till godis och coca cola. ( Jag tror att det har varit ett psykist test mot mig idag. 1. Emma på jobbet fyllde år så det fanns MASSA tårta! Jag avstog. 2. Jonas sitter med en 2 liters cola här och säger att han vill att den ska bli uppdrucken innan imorn då den ska brukas som vannflaska.) Jag kommer klara det här!

2. Igår hade Erica och jag dejt och gjorde mat och hyrde twilight och sen såg new moon på bio. Det var koseligt. Vi åt lax och fetaost sallad, mycket gott.

3. Jag har läst ut mörkrädd.. är det nån som är intresserad av att köpa den så säg till, den säljes billigt.. jag ångrar lite att ja läste den. Den var sjukt hemsk!

4. Jag tror jag följer med på söndag. KOnsert på spektrum. Fast jag inte är nåt big fan av in flames så tror jag säkert det blir skoj. Om inte annat kan jag ju alltid spana in alla snygga rockers som står och ser svåra ut under tiden ;) Kanske t.o.m. ta lite kontakt?

Nu är det snart dags för skräckbok nr. 2. Geralds lek av stephen king. Typ samma story som mörkrädd fast ändå inte. Lite spa och sen kvällen.

Ha en fin natt everybody. Puss!

Måndagkväll

Så var första dagen gjord. Det gick superfint och det kändes på ett sätt som om man aldrig varit borta, fastän merparten av alla ansikten var nya. Allting är som vanligt men inget är som förr. Han Mikkel som jag jobbade med, han var snäll. Det enda som känns konstigt var att liksom jobba "under" folk som har jobbat kortare än mig.
Haha skurken jobbade idag :P Så rolig! Fick hjälpa honom med uppgöret idag, han hade bara gjort det en gång innan. Tog jääävligt lång tid! Massa strul, men det gick fin fint tillslut. Kul att jobba med honom :)

OCh nu sitter jag här hemma efter 6 timmar på xxl majorstuen. Imorn är jag ledig och det ser jag fram emot. Erica och jag ska ha heldag imorn. Upp kl. halv nio, TRÄNA, koka knäck med Sandra Dee och se twilight för femtielfte försöket och sen se new moon på bion.

Nu ska jag spela kort med lilla familjen och sen gå upp på loftet och läsa min bok Mörkrädd.. inget för den mörkrädde alltså egentligen inget för mig. Jag skulle hellre dö än bo i en stuga i skogen helt själv i en vecka! Speciellt om skogen är hemsökt.. har inte kommit så långt än att jag fått veta vad som sker, men nåt är det!

Ett tilllägg. Vi har ett kattspöke i vår lägenhet. Erica har också sett den.


Ha en fin kväll folkens. Puss puss!

Måndag.

Idag är det Måndag och jag ska tillbaka till Majorstuen idag. Sista dagen i Ski igår. Nu är det finally over, the bitch is back where she is supposed to be och jag ska tillbaka till värmen igen.
De jag tycker om sa hejdå och kramades med mig.

Känns som om jag aldrig varit borta, fast det är ändå lite pirrigt i magen. Det är ju bara massa nytt folk i kassan som jag inte känner, men hon Emma som jag pratat med är jättesöt och jag tror att vi kommer komma bra överens!

Sen jobbar ju tydligen skurken i kassan nu också, som jag ska mobba han! :)

Nej nu ska jag göra mig från ful ankunge till en svan. Man kan ju inte se ut som en lodis första dan ;)
Gina först och köpa massssssssa linnen som är jättebra, långa och håller in fett. OCh H&M och köpa tandborstfodral, ögonbrynspenna och säkert nå  mer. Ny tandborste måste jag ha också då jag är
"Suuuupeeer klaanten, raj raj raj raj, raj raaaaa" (citat från klimpen) och har förstört mitt och Ericas glas som vi hade tandborstarna i. det var inte mycket kvar av de glaset då det mesta hamnade i och på mina feet.

Nej, dags att röra på fläsket folkens. Ha en god dag! :)


RSS 2.0