Kalas och Konsert



Åker hem nu i helgen för min kära mamma fyller 50 år! :) Grattis lilla mamma! Men hon ser så ung ut att man skulle kunna tro att hon fyller 30. Vacker min mamie.

Men det blir en snabbvisit hemma för på Söndag ska jag på AC/DC!! :D Det kommer bli kul! Dessvärre kommer mitt sällskap att supa, svina och leva rövare då och det har inte jag nån lust med. Visst, klart man kommer dricka lite öl och så, men jag vill ju inte supa bort det. Man vill ju minnas och uppleva! Tur att Jonas ska med, vi kommer nog ligga rätt bra på samma nivå! :)


Good news??

Ödets ironi. Jag har en tendens att alltid liksom ha  tur i oturen. Jag har fått många av alla mina måsten gjorda. Jag och Helena gick till XXL idag och fick mitt papper. Roar är också snäll! Marius jobbade idag. Han är rolig.
Sen efter det var det panikfart till Nav. Min man på Nav är en klippa. Han är världens snällaste man. Han bryr sig, han vill hjälpa, han är en genuint god människa som jag önskar allt gott i livet. Han hjälpte mig att tolka min löneslipp, så det ser ljust ut ett tag framöver. OM saker och ting går min väg, det återstår att se imorgon det! Jag törs inte ropa hej ännu!

*
Snälla låt det gå bra imorgon! Snälla snälla snälla!*

Idag ska jag spara på min positiva energi och försöka att se på Romeo och Julia och göra lite skolarbeten! Jag ser också mycket fram emot Måndag för då får jag finbesök! ♥ Och DET är bra nyheter! En bra dag idag!
Hoppas den fortsätter vara lika bra :)

Over and out




Bajsdag

Idag är en sån där värdelös dag.
Känns som att allt man gör är bara meningslöst. Inget av det jag gör eller säger påverkar. Det kommer bara mer och mer saker att ta tag i.
Jag ser livet som en drethög stege som man adrig kommer helt upp på. Har jag kommit tre steg upp så ramlar jag alltid ner sex, tar mig upp tre steg till för att sen ramla ner ytterligare sex. Nu står jag snart allra längst ner.
Jävla bajs!
Orkar inte ha en massa "måsten" just nu, men det är det mina dagar går ut på.
Jag MÅSTE betala alla skyhöga räkningar
Jag MÅSTE iväg till Nav och fixa och ha mig
Men innan Nav MÅSTE jag till XXL och fixa papper
Det är sjukt dåligt väder så jag MÅSTE fixa bysykkel-kort. Pallar inte gå till XXL i regn
Jag MÅSTE göra massa Svenska då jag endast har en månad att fixa hela skiten
Jag MÅSTE ringa massa samtal hit och dit för att greja och styra.
Jag MÅSTE fixa pengar på nåt sätt.
Jag MÅSTE ha ett jobb.
Jag MÅSTE fixa mitt liv.

GAAAAH! Kan någon ge mej ett sovpiller så jag kan vakna upp nästa år istället? Eller kan nånting av alla måsten jag har lösa sig smidigt?

Kanske jag ska köpa en trisslott? Plötsligt händer det. Men nej. bättre jag lägger de 25 kronorna på en mjölkliter eller nåt.
Jag vill vara rik. Jag vill spola tillbaka två år, ta andra beslut. Valt andra vägar i livet, förhindat de tre hemskaste saker jag varit med om.

Jag är bitter idag. Men det kommer bli bättre imorn. Det gläder jag mig åt!



back in the days

Ja herrejävlar vilken nostalgi(läs fjortis)fylla det blev igår. Haha, de börjar hemma hos Cissi, hon ska flytta till Sverige så det var hennes avskedsfest. Hon var sjukt söt och hade gjort geleshots och hot shots. Så det blev en del sprit, vin och grans bare 4,7. Seebääs blir för full i vanlig ordning och som vanligt så går han och Helena hem. Vet inte vart de tog vägen för vi andra vi hann med t-banan. Hamnar på stortinget, kommer ifrån resterande. En halvmörk man med vinläppar vill gå hem med mig men jag sa nej. Om man inte kan prata när man är på samma fest så varför tror han att jag vill gå med hem till han istället för att ha kul med mina kompisar?

Kim och jag går till Rock Inn. En karl med skinnpaj och långt hår frågar varför jag ser så rädd ut haha, står och strir med han och så träffar jag G :)

G är en jättesöt pojke i skatarkläder och keps. Han ochjag fattar tycke. Jag dricker för mycket, sen är det nästan svart. Var inte så länge på Rock Inn, G sa i morse att vi varit på Elm Street och druckit ännu mer öl vilker jag inte minns alls.
Fjortispoäng: 1.
Vi står vid bussterminalen och dividerar om vart vi ska ta vägen. Jag föreslog hem till han. Men han tyckte vi skulle hem till mig. Jag luras och säger att jag inte vet vart jag bor (!?)
Fjortispoäng: 2
Så vi hoppar in i en taxi som jag knappt minns nåt av.
Fjortispoäng: 3
G säger att då får vi ta in på hotell om jag nu inte vet vart jag bor, för han bodde tydligen långt undan. Ok säger jag. Och vi åker till Anker Hotell. "Där borta på andra sidan bron bor jag!" skrattar jag helt ovetandes om att jag lurat han tidigare.
Fjortispoäng: 4
G skrattar lite och Anker var fullt, så vi far någonstans långt bort i helvete, till slut finner vi ett hotell 33 och tar in där.
Lägger oss och sover med kläderna på. Snacka om fyllestrutar!
Fjortispoäng: 5
Och idag vaknar jag upp av att han killar mig lite under fötterna haha :P Sminket på, kläderna på, sovit på mage med kuddavtryck i hela ansiktet och lockigt hår.
Vilket träskmonster!

Men jag hade kul iaf :)

Nu ska jag köpa coca cola

Ha de´!


RSS 2.0