H.O.R.

Det här inlägget blir nog mitt absolut bittraste inlägg i den här bloggens historia. Men idag finns det inga ord för hur mkt jag vantrivs i det här jävla kuklandet. Jag fattar inte varför det ska behöva vara så svårt att göra vissa saker. Min dag idag har för övrigt varit en skit dag. Kunde ha varit kul men icke. Jag ska lägga upp den i punkter.

1.  seg och jobbig dag på jobbet. Massa tull med kassan som vanligt.
2.  Kom inte därifrån förrän halv fem. Alltid att jag kommer senare därifrån än när jag ska.
3.  Möter Erica och Hella och Per på minigolfbanan vid oss. Kul tänkte jag och hoppade in i leken.
4.  Har sån oflyt på banan att det liknar ingenting. Då är det inte roligt för fem öre.
5.  Hungrig och jävlig, vi skulle gå och bowla men de var hungriga. Kuk tänkte jag och tänkte på de få pengar jag har kvar.
6.  Hittar tillslut en rättjävel som inte var så dyr som lunde passa min smala plånbok, men NEJ då är den naturligtvis slut. Blir så irriterad att jag driter i å äta överhuvidtaget. Servitören råkade kanske få ut för det.
7.  de andra skrattar och tyckte att det var komiskt att när jag äntligen bestämmer mig så finns det inte. Det bjuder jag på :) De får gärna skratta, men jag orkar inte med att ALLT går snett!
8. Jag går hem innan deras mat kommer, velar över om jag ska köpa sushi. Och det gör jag, på det stället under oss. Där sitter bengtsson haha och käkar.
9. Han skulle på "hemlig dejt" med en tjej. Jag skojade och sa att jag kunde låtsas som om jag inte kände honom isf. Blir nog svårt då hon var med på festen i lördags säger han.
10.  Bruden kommer. Känns som om det blir stel stämning haha. Men jaja. Jag går upp iaf.
11. Sushi med Kim blir.
12. Bestämmer mig för att gå ner och hyra en film. Väl nere jiddrar han med mig om att jag måste ha legitimation för att registrera mig. Hans argument till det är att han vill ha min adress??? sen när står adressen på ett leg? Jävla pappskalle! "Då skiter jag i det!" sa jag och gick bara.
13. Spyr min galla till Kim, men var ändå relativt lugn
14. sandra ringer och vill att jag ska skicka hennes nycklar med en taxi till Noblis. Ringer, säger vad som ska ske.
15. Taxijävlen ringer och säger vart han står. Inte på min adress givetvis utan en bra bit bort. Han har inte fått nån info alls. Så jag får övertyga han att sandra betalar och bla bla bla. Inte ens adressen fixar han.
16. När jag kommer till porten igen ser jag en annan taxi från samma bolag som står utanför porten som en annan har beställt.

Inte ens det kan gå bra. Nu ska jag dra åt helvete innan jag börjar gråta.


torsdag

Efter några om och men så tog jag modet till mig och spurte om fri. Och det fick jag om nån kan jobba åt mej. Jag hoppas det som fan så att jag kan  åka hem. Jag vill hem, hem, hem och ta tag i saker och ting som hänger över mig som en ond skugga. Jag längtar. Jag längtar efter vänner, familj och lilla Stuva.

Det börjar komma på rätsida mitt liv nu igen. En hemsk händelse är jag samtidigt lite glad över att den hände. För den gav mig en enorm tankeställare att förändra. Nu är förändringen på G! Snart blir det normalt folk av mig med hoppas jag.

Och nu på lördag är det inflyttningspartaj, men känns ju kul när alla sviker och drar te Sve den här helgen! Värdelöst. Jaja, hoppas det finns andra vänliga själar kvar i dretoslo som kanske vill komma.

Förövrigt så är reklamen för guitar hero 5 den absolut SÄMSTAAAA reklamen jag sett för tillfället! Jag blir arg inombords.Nästan lika jobbig som unibets jävla reklam och den där med dom dära vidriga gula tomtarna med läskiga röster! Huuualigen!

Lite låtar som jag av nån anledning brukar få på hjärnan:)
Take that har jag JÄMT på jobbet, då vi säljer en "uppfinning" som heter Spork och på den burken de ligger i står det light my fire, första tanken borde ju vara  The doors, come on baby light my fire men inte jag haha jag tänker take that! de andra kan ja ikke förklara... ?





Nu ska jag nog läsa lite i Marilyn Manson boken. Ha en god kväll då!


jgfjvtgyiöl

Vanlig dag, ångest, ångest och återigen ångest. Kunde inte sova inatt heller p.g.a. massa saker som bara tynger ner mig. Jag vill åka hem! Jag vill åka hem och åka till Emmas mamma och prata med henne, jag vill träffa mina kompisar hemma, jag vill ha tid! Tid till allt jag vill göra, men ingenting kan jag göra för jag är fast här i det här jävla landet som bara har ställt till problem för mig. När ska jag hinna med allt som har med Emma att göra? Här borta tänker jag inte på henne så mkt för att jag har inte tid, kan ni tänka er? Men så fort jag kommer hem så kommer allt på samma gång. Jag vill tänka på henne och jag vill kunna sörja henne. Men det går inte för jag mår dåligt över min tillvaro härborta. Så henne låser jag in i ett litet rum nånstans inombords och tar fram när jag kommer hem. Helt sjukt. Jag har sån ångest över det! Jag hinner inte med nånting som händer hemma. Jag vet ingenting.

Igår grät jag på jobbet igen. Jag pallar fan inte längre känner jag. Jag vill kasta in handduken och be alla jävla asgamar till kunder att dom kan dra åt helvete och slå dom! Fyfan, jag tar priset som årets bitterfitta jajemän, men jag HATAR verkligen det här. Jag hatar mitt liv för tilfället. Jag hatar att jag måste söka nytt jobb, det vet jag inte om jag orkar med en gång till... inte just nu, men jag måste. Jag ska inte jobba med människor that´s for sure! Och jag ställer mig inte i en restaurang eller affär. Inte en chans. Som jag saknar Sverige!

Tisdag.

Ketchup är en väldigt bra uppfinning. Sitter och förtär den äckligaste köttfärssåsen nånsin, (ALDRIG mer chipotle) dränkte den i ketchup och svisch så går det faktiskt ner! Go ketchup!

Jag sitter och funderar ut vad jag ska göra med mitt liv. finns några alternativ:

1. Börja jobba på Majorstuen igen, förhoppninsvis få heltid där.
2. Det skiter sig och jag bara får börja jobba deltid.
3. Det skiter sig ytterligare och jag inte får komma tillbaka överhuvudtaget...
4. Jag stannar i Ski i kassan och blir galen.
5. Jag stannar i Ski och får börja jobba i en avdelning.
6. Jag får söka nytt jobb. (Orka det en gång till)
7. Jag går arbetslös i en månad och rehabiliterar mig.
8. Jag går arbetslös ofrivilligt och blir galen
9. Jag bajsar Norge i ansiktet och flyr landet.
10. Jag tar faktiskt tag i saker och ting och bestämmer mig för vad jag vill göra och gör det.

Svårt det där. Jag vill inte vara kvar i Norge. Men jag vill ändå stanna tills jag fått ihop pengar. Jag tänker inte ge upp. Kanske det är då dags att fråga min chef om jag får komma tillbaka till en heltidstjänst... stå ut till sommaren! För då mina vänner, då blir det annat!


Blue

Jag är ledsen och besviken. Jag såg förut än en gång hur det pratas till höger och vänster om Emma och det som hänt. Jag gillar INTE att folk utlämnar henne och berättar för folk som inte ens känner henne längre om vad som hänt och hur hon har mått på sista tiden. Över facebookjävel. Har folk ingen respekt alls? Jag blir fan rädd när jag ser sånt. När jag märker att det känns som om att det är ett uppmärksamhetsrop att sprida denna nyheten som om det vore vädret vi pratar om. Fy fan säger jag bara!




tjoflöjt

Ännu mer Soap & Glory saker nu :) Kunde inte låta bli! Dagens inköp blev en bodyscrub, AASBRAA, en duschkräm med inbyggd bodylotion och en handkräm. Fortfarande tilbud, ta tre betala för två! De finns att köpa på Boots Apotek.



Mina nya darlingar :) Nej nu väntas antagligen en pils på Ryes! Förhoppningsvis, men vi får väl se, annars är det heller ingen dret att somna rätt tidigt nyskrubbad och fräsch och läsa en bra bok. Och vara pigg imorn när det är dags för Fame.

Men jaja, ha en fin kväll iaf!

Over and out.

 


Dröm.

Inatt kom du till mig i min dröm. Jag drömde att vi gick bredvid varandra på en väg hemma som vi gått på många gånger tidigare där vi växte upp tillsammans. Den gatan var längre än vanligt och full av konstiga uteserveringar. Vi skulle hinna med en buss till mitt jobb och trängdes bland lättklädda och fina tjejer i klänningar och champagneglas i händerna. Du såg ut som du gjorde när du var ca 14/15 år och jag hade en lila polotröja och lila hår och bar omkring på en stor bag. Du hade grön luvtröja och militärbyxor. Vi kom till busshållplatsen och du skulle sen inte med den. Så jag hoppade på, men innan bussen gick så frågade jag dig. "Fast än att du inte finns längre, finns du med mig ändå?"
"Alltid!" Svarade du då och hade en av dina luriga miner, halv leende med små mystiska ögon. Sen åkte min buss och jag vaknade.


Det var skönt att få se dig igen och det var skönt att "prata" med dig igen. Jag hoppas att det är sant det som hände inatt, att du finns med mig jämt. Jag väljer att tro på det!

tuesday´s gone.

Allt rullar på som det ska i nya lägenheten. Det går fint att dela rum med Erica, att sova på loftet är ganska cozy :)Dessvärre är att jag har en värre svulst i våningen över mig än vad jag hade på storgata...blir en klagolapp på den!

Annars så kom jag försent imorse...än en gång. Jag skämdes jättemycket över det och trodde jag skulle dö av skam när jag klev in...men det gick ok. Dagen för övrigt gick jättesnabbt och jag har varit väldigt kreativ den tiden jag var där iaf :)

Nu ska jag läsa Magdalena Graafs blogg en stund. Jag tycker hon är huuur cool och fin som helst! Har också läst hennes bok "det ska bli ett sant nöje att döda dig" Huur bra som helst. Hon är en bra människa!

The song of today. (synn bara att inte hela är med)





Ha en fin dag nu allihopa. JAg saknar er mina kära goa söta vänner hemma i Sve. Jag tänker på er jättemkt! PUSSSSSSS till er alla!

Over and out.♥


lite tänk

USch jag blir inte klok på mig själv.. alls. Jag ska tillbaka till Norge imorn, jag är inte alls sugen på det! JAg spyr på Oslo. Fast vissa personer gör det lättare där borta! :) Hoppas att det blir bättre nu när man har flyttat och allt. Fast jag har ångest och separationsångest över att folk ska lämna mig.. SOM jag känner att jag gjort mitt i Oslo nu. JAg vill göra nåt annat. Ut och se världen litegrann. JAg har till och med blivit lite sugen på Australien, FAST att alla andra svenskar gör den resan. Det är väl där felet är, att de var så länge sn jag va utomlands. Fast 15 november, då sitter jag i en solstol i Malaga med en god rosa drink i handen och skålar med mina vänner. Det längtar jag till! JKag ska börja räkna ner dagarna i Norge tror jag.

Tjobré

Sitter nu hemma i Sverige. For hem idag bakfull som ett ägg på svebussäxprässen. Gick bra.

Grattis grattis till min vän Josse för att hon har tagit körkort! :) Är så glad för din skull!

Åker hem på Måndag och då väntar en dag med jobb med bitches. Palla sånt. Men det får gå bra, jag för öva mig på att bossa då jag är tillfällig kassaledare :)
JAg har också för övrigt flyttat från storgatajäveln till Thorvald Meyers. Och har därmed också införskaffat mej tre nya roomisar. Sandra, Kim (kille) och Hella. Erica och jag delar rum, men jag sover på ett sovloft som ja kan styra lyset från. Hur bra som helst. Och massssa yta! Inte i rummet dock, men ändå. Jag är töligt nöjd!

Och en sak till, jag va på byn idag och äntligen köpte mina efterlängtade l'anza produkter. Och så fick jag ett panikryck in på apoteket. Skulle egentligehn ha en speciell hudkräm, men istället hitta jag dessa:



Soap & glory heter märket. Asbilligt och jättebra! Jag köpte bodyscrub, "flake away" sen så köpte ag slimwear ( mot celluliter haha ) och så sa hon att de var kampanje ta tre betala för två så då tog jag mig en ansiktsmask på tub också. OCh allt för bara 178 kr. Jag var lycklig idag,och hade spa-dag med mig själv. Fin och fräsch som en persika, så har ja inte känt mig på länge.

Nej nu ska jag se på Critters. Ha en fin kväll!



RSS 2.0