Helg

Idag är det Tisdag och jag har varit hemma i Sverige i helgen. I Fredags kom jag hem tll Ronny, det var som det var men jag är ändå glad över att jag for till Jonna som fyllde år. Sen efter det gick vi till ankan en sväng, och sen tll valfrids. Jag var tvungen att ta mej till Kil så det blev en pinsam och dyr taxiresa dit, Mitt kort funka ju inte, så jag blev lte nervös där ett tag, som tur var hade ronny fungerande kort da. Mera fylla och sen sömn.
OCh i lördags for jag hem till pappa, men först in på Gina och köpte två fina tunikor! Sen hem och prata med pappa och katarina och gosa med bebisarna och min tuvalie.
Sen kom Martin och Christian och hämtade upp mig och så for vi till SUCK. Ronnys band spela först. Sen mer fylla och och sen blev det vajsing vid fem tiden när vi skulle åka hem, Martin drog!
Så vi och ronnys bandkompisar Tobbe och Joel fick vänta en stund och tillslut fixade någon så vi fick åka med någon person i en pissliten bil utan bakruta. Ronny red på min rygg genom kils långa gata och sen hem till han där vi lekte batman i hans kökshandduk :) Sen söndagen spenderades i soffan framför teven. Det var den helgen det!




...

Saker och ting blir nästan aldrig som man tänker sig att det ska bli. Jag är kluven i tusen delar just nu och vet verkligen inte va jag vill me någonting! Jag vill bara att alla ska må bra och vara lyckliga..
Önskar att denna dagen inte existerade! Vill sova bort den, Och inte vakna upp på ett bra tag. Jag är snart helt tom på tårar.


Torsdag

Dagarna går så fort här så det liknar ingenting! Idag vare tänkt att bli jobbsök, det blev det också, 4 hela st har ja sökt! :) Känner mej lite nyttig, för det har faktiskt tagit nästan hela dagen å göra de. Så var det tänkt att jag och Emma skulle gå till caféet med mitt skattekort och de och sen gå å träna, hon skulle slutat fem, men blev naurligtvis inte så, hon slutar vid tio istället. Så jag gick dit sen till Deli och köpte en vidrig calzone, försökte dippa den i  römme, men det hjälpte inte, den var och förblev vidrig. Sen hem igen och nu snart ska jag gå iväg å träna! Jag orkar nog inte vänta till tio på Emma. Jag tror bestämt att jag smiter dit tidigare!
Nej nu ska jag bli fit och gå och träna!
Ha en bra kväll!




Heldag med Emma.

Idag har jag och Emma haft en heldag tillsammans. Hon var ledig idag och det var roligt. Först vaknade vi vid halv tolv.. ganska så sent, sen en kvart senare kom Kim och hans kompis Stefan hem och han skulle hämta sina saker. Sen åt vi lite och sen direkt till JIMU. Emma och jag har blivit hurtbullar och har äntligen tagit tag i våra livl Vi har börjat träna! sååå skönt! jag har redan hunnit förbränna 300 kalorier ;)
Sen efter det svängde vi in på en liten orientalisk affär, där såldes det massa goda krämer! Vi hittade några som luktade choklad!! Jag blev nästan galen. Blir till å köpa en sån!
Sen hem och göra sej i ordning och sen tog vi gratisbussen till IKEA. Det första vi gör är att äta, sallad, lax, daimtårta och chokladkolakaka. Jag mådde illa kan jag säga. Det vi köpte var förvaringsboxar.
(Jag lägger upp bilder när jag komemr till Sverige)
Sen efter Ikea köpte vi mera choklad och gelegodis. Sen for vi hem det var kallt och jag gick i mina nya skor från hm, ganska trånga! inget bra köp... men men, vi gick hem och hade vårat dagliga och kvällsliga pyjamasparty, fast med tillhörande städning av lägenheten, i morgon är det inspektion och är det inte städat så ryker vi. Emma och jag hade turen att få duschen och toaletterna. :/ Och nu ska jag Emma och Kimmen titta på fotbollsfruar.
Ha en god natt!

Sign from above

Så då ska man på intervju imorgon klockan fyra då :D
Det känns bra i hela magen den här gången, trots att det känns väldigt nervöst också! Jag är lite orolig över vad dom kommer att fråga mig...jag har ju ingen erfaring från det sen tidigare!
Det är ett kontors och administrationsjobb som jag ska på intervju för. Jag får verkligen hoppas att det går fint! Han frågade mig om jag kände till Word och Excel, det gör jag ju, word kan jag men excel? Jag har ju använt det tidigare och så, men jag sa som det var att jag har inte hållit på med det sen jag gick i skolan. men han ville att jag skulle komma ialla fall! Åå vad jag hoppas att jag får det jobbet! Skulle vara så kul att få göra något man inte gjort tidigare. Är så trött på alla slemmiga kaféer och sånt nu.
Wish me luck!


från jobb till arbetslös och singel

Hej igen! Long time no see.
Var ett tag sen som jag blogga nu, och ganska mycket har hänt.

1. Jag fick ett extrajobb på en espressobar. Jag har redan slutat. 
    Det var verkligen inget för mig det där jobbet, wasn´t ment to be.
2. Jag är också numera singel. Men vi är fortfarande bästa vänner så det känns ändå bra, trots att man känner
    sig tom, det märks att det är något som fattas, separationsångest! Det har jag för allt om jag så ska slänga ett  
    presentpapper som jag fått av någon. Men jag vet att det kommer att bli bättre!

Har sovit otroligt dåligt de senaste nätterna, så idag (Måndag) är jag utvilad till max. omnade ett igår, vaknade kvart i tre! Och idag är det dags att börja nytt liv, Emma och jag ska gå och träna på ett ställe där det endast kostar 97 kr i månaden. och så går jag i G:s fotspår nu också, jag ska börja mde nutrilett! jag hann inte gå till cambridgekuren och handla något när jag vart hemma, så jag ska ge mej på nutrilett istället! Jag hoppas att det blir resultat! Men nu ska jag faktiskt gå ut och äta en smörgås, den hinner bli dålig annars och så har jag kastat bort 7 hela kronor ;)

Ha en bra dag!


Frustration!

Idag är jag ganska så irriterad. Jag hatar Internet! Har försökt att söka nytt jobb hela dagen, men det går inte. vad jag än gör kommer det där förbannade webbsidan kan inte visas upp. Men men jag ska gå ut och gå och samla lite mer energi och bli på bra humör igen och ta nya tag sen!

Ha en bra dag!

Oslo igen

Föregående inlägg blev lite galet, ser att det står att det blev publicerat nu, men det var skrivet i lördags. ,

I lördags var jag som sagt på spelning, Ronny och hans band spelade, först var jag hemma hos pappa(där jag skrev förra inlägget), sen hem till Ronny och göra mej i ordning, sen hem till Martin. Där var även Kristoffer och sen kom Daniel och vi gick till den där klubben. I regn och rusk och mitt plattade hår blev lockigt. Mycket rockers överallt :) Var där nästan hela kvällen. Blev lämnad ensam med nån raggare från Edsvalla!?!?! som undrade om jag ville följa med i nån raggarbil :P haha men kvällen var ok iaf. Söndagen spenderades i soffan, en sväng i Tobbes amazon, en sväng i Ronnys volvo, Tamaras kiosk för masssssa godis, sen coop för vi skulle göra nachos och sen tre och en halv film.
Monty python: riddarfilmen
Monty python; Jesusfilmen
Bakom stängda dörrar med Hugh Grant och Sarah Jessica parker
Double bangers med Alec Baldwins bröder.(halva den)

Och nu idag Måndag  är jag tillbaka i Norge och sitter i soffan här. Jag och bman åkte hit tillsammans så det var jättetrevligt. Vi åt lunch på heavenly coffee och sen följde jag henne till bussen, hon for te kristiansand idag. direkt efter det gick jag och sökte extrajobb som lät mycket lovande! :D:D Äntligen kanske jag får in lite pengar! Han sa att jag skulle sända honom en CV så skulle han höra av sig så fort som möjligt.

Hem igen i soffan. Försöker komma på nå bra att skriva. Internet krånglar i vanlig ordning, min mat var uppäten av nån jävla tattare som bor här, blir såå trött. Kim och sebastian har flyttat ut... två andra bor här nu som jag inte har någon uppfattning om övht. Inget är sig likt alls. Elinor kom förbi och hjälpte mig med CV:t. kändes mycket bättre! Sen kom Emma hem och vi tre tog oss en promenad sen, fast det blev mest kolla i affärer. Jag längtar efter min lön!

Det var visserligen positivt också,att jag fick mycket mer i lön än jag räknat med! Wehow :) sen efter det gick jag och Emma hem och jag gjorde ett nytt försök att sända iväg den där CV:n. Och nu gick det. Sen har vi haft  girltalk med Jane och Anna här i soffan. mycket trevligt.

Och nu är klockan snart ett, jag ska försöka sova snart så jag kommer upp i morgon på morgonpromenad med Anna. Det behöver jag efter gårdagens mat....

Sov gott! :)


Back in Sverige

Och nu sitter jag här i Sverige igen, väldigt flängande fram och tillbaka :)  Nu for jag hem för jag har lovat Ronny att titta på honom när han spelar med sitt band. Ska bli kul, under våra två år och bandets ett år har jag aldrig sett dom spela! SÅ nu har jag lite bråttom, ska först till Lik och göra mej i ordning och sen går jag med Martin och Kristoffer dit.
Min dag började inte så bra, jag skulle ju med tåget halv tio, när jag kommer står inte tåget med på tavlan vilket gör det hela mycket svårt. Så det blev inge tåg för Sara utan det blev en jävla busstur hem. Och jag hade glömt koden till mitt norska VISA kort, allt gick fel jag var så arg att jag ville gråta en stund, men som tur är finns det människor som är hjälpsamma. Tack du gulliga tjej i kassan på Säfflebussen :) JAg sov mig igenom hela bussresan tillsammans med min mp3 och sebastian bachs ljuva stämma. (Nu menar jag inte den klassiska Bach utan rockerbach )
Men jag saknar redan mina vänner i Norge. Två av dem ska flytta ur lägenheten och det vill inte jag och Emma.

Inget kommer bli sig likt utan er...

Tillbaka i Oslo

Såå då är jag tillbaka här igen.. gick inte å va hemma, kunde verkligen inte slappna av utan jobb! Måste försöka få ett nytt nu snabbt! Å andra sidan var det ingen hit hemma heller förutom att träffa familjen och kissemissarna såklart :) Det är alltid kul, men helgen? Som vanligt. Allt är sig likt. Det var trevligt i fredags hemma hos Jossan. Trots att jag var febrig följde jag med till ankan vilket jag aldrig borde ha gjort! Fy fan! Och dagen efter det var det kalas hemma hos Bman. Jag kom sist i vanlig ordning men jag var glad ändå. Kvällen där var som alla andra kvällar. Hannah och Sandra kom förbi och det var trevligt. Sen var det dags att gå. Emma ville att jag skulle med till Harrys´, jag sa kanske men jag var egentligen inte så sugen med tanke på hur jag mådde och så skulle jag egentligen följt med Caroline ut, mn hon ringde aldrig vilket var synd. Jag och Bman blev kvar sist och jag for hem när jag kom till torget. Orkade inte. ronny och Martin kom och hämtade mig och jag gjorde nåt väldigt pinsamt men det berättar jag inte här!

Hursomhelst är det väldigt skönt att vara tillbaka, och det är dags att ta nya tag nu! Imorn blir det jobbletande för heeela slanten! Wish me luck!
Och nu ska jag te G som sitter med stopp i avlopp.

Ha en bra dag!

  
Här är några bilder på mina små fisungar :)


RSS 2.0