Söndag.

Har fått massa plugg gjort. Äntligen är jag i kapp! Nästa vecka är det nya uppgifter som kommer för nu har jag gjort alla extrauppgifter hit och dit och gjort det som ska göras. Ändå känner jag mig stressad... Hela helgen har gått till datan. Många skratt och många gråt när det har skitit sig och jag har fått göra om allt. Men det är bra att jag är i kapp!

Annars har jag kämpat röven av mig för att få bort allt gult i mitt hår. Jag är alltså nu mera ljusblå i huvudet. Är det någon som vet hur man ska ta sig till för att få bort gula pigment? Jag har lyssnat på frisörer, de har sagt åt mig att ha silverschampo just där det är som gulast. Check! De har också sagt att ha det i ca 20 min som om det vore en toning. Check! Ändå blir det bara mer silver där det inte ska va och fortsatt gult där det ska bort. Jag hatar gult hår. Jag får gå till Toni & Guy igen och be dom göra det bra. Det vart ju görbra sist men då vart jag ju tidsbegränsad..det ska jag se tilla tt INTE va den här gången så att jag för en gångs skull kan bli nöjd!

HAr haft spa med mig själv igen. Alltid lika skönt. Jag verkligen älskar alla mina krämer. Och jag har fått massa nytt kul grejs av min kära Sandra Dee som nu säkert ligger och glassar på en strand i Panama. 


Du är saknad kära du <3

Annars säger jag det igen. Jag ska inte mer bli intresserad av killar. Det slutar ändå alltid med att det är jag som blir ledsen i slutändan. Jag klarar mig på egen hand.

Nu ska jag njuta av min lejonman som luktar gott.

Haa dee.


ännu en rubrik

Sitter i en snuskig jävla skinnsoffa som några jag bor med har släpat hit. Men Jonas har varit så bra och satt lappar överallt i trapphuset och på dörren att vem som helst får komma och hämta den så det kommer en granne och knackar på imorn och hämter'n. Gött. Annars har jag varit sint på grinden där nere. Nycklarna är lite sisådär och idag stog jag där med nyckeln i låset i ca 10 min och kallt som aset var det och kom inte in! Erica och Jonas var ute och åkte langrennski och de andra jobbar så jag ringde till Skurken och fick komma in i hans värme. Det var snällt. HAn bjöd på "möglig" banankaka men jag tackade nej :)
Och jag är sjuuuukt sugen på mat! Men jag får äta imorn helt enkelt.
Nu ska jag se på trick or treat.
HÄIJ!


Bra dag

Här sitter jag nu och har haft en väldigt aktiv dag. Gick upp 8.40 (tidigt för den som inte går upp förrän elva annars) och tvättade håret och hade mig, sen fram tills halv tolv så pluggade jag data sen iväg till trikken och t-banan och till jobbet. Tagit fel dag haha jag var visst ledig. Pratade lite med Emma och sen åkte jag hem. Fixade min skattetabell och sprang till Clabbe Ohlsson och handlade lite pärmar, hålslagare och lite skit och har nu ÄNTLIGEN fått ordning på alla mina papper! FAAAAAN va skönt! En börda har släppt. OCh sen iväg på sats och träna i en och en halv timme. As gött. Sen hem och duscha och nu sitter jag här och ska plugga lite och sen vid elva ev. gå ner till Glöd och dricka en pilsner med kollektivet. Ska bli mys!

Men först vill ja bara länka till ett band som är från KD som har gjort en sjuuukt bra låt!

Hade knappt hört om dom innan men så har det pratats en del om en viss granne, så blev det att jag lyssnade på den här låten och de ångrar jag inte! Skitbra.

Nej nu ska jag göra tre saker samtidigt. Plugga, lyssna på mjusik och titta på slutet på en fjantig Steven Segal film.

Ha en god kväll.


Lördag

Idag är det Lördag och jag har lite trist. Men det gör inget för jag är glad ändå. Jag var på Nav kontoret igår och det var ett mycket givande samtal jag hade med dom.
Jag vill ge en STOR blombukett till Thomas som jobbar där för all hans hjälp och hans genuina snällhet. Har bara fått bra respons därifrån. En annan man jag prata med på telefon var också väldigt vänlig och snäll så en STOR blombukett till han också!
Annars idag händer inte alls mycket. Ska gå över och träffa Lina lite senare tänkte jag. Så får vi se  vad som sker!
Ha en fin lördag nu för nu ska jag prata vidare med min Nikki Sixx kopia ;)
Ciao.

dreaming

Sitter nu här mitt i natten och drömmer om rockare med långt hår.. Kan knappt vänta till Sonisphere!



















Och sist men inte minst Johnny. Han är kanske ingen rocker men han är och förblir min absoluta favorit.
Nu ska jag sova och drömma! Good Night





:)

Jepp Måndag kväll är det och jag har nyss gjort färdigt min första datauppgift i kursen! Om jag är nöjd? Oja! Känns sjuukt gött att komma igång med det där! Motivationen är på topp just nu. Ska hämta ut mamies paket imorn och på Onsdag startar my new life! Ska bli sååå skönt!

Efter regn kommer solsken, glöm inte det.

Rubrik, igen.

Idag har det varit en jätteskum dag. Vaknade vid ett och vart helt borta. Erica var ute på galej igår och ramlade in halv åtta på morronen. Sen vaknade båda vid ett, hon sa "är du vaken sara?" "Ja... rummet är svartvitt" Helt borta var jag. kunde knappt gå ner för stegen och halkade sista stegen.
 Har drömt hela natten ,jag minns precis allt. Det var en vidrig dröm! Hela dagen har varit helt psykad pga drömmen. Gamla minnen som rivs up,p hur man önskar att vissa personer fortfarande finns kvar i ens liv. Har varit väldigt ledsen idag. Blev så sårad i drömmen. Men jag hoppas att det blir bättre imorn! Att alla känslor som ligger under skinnet idag har hoppat tillbaka in igen.

Annars har Erica och jag gått promenad, käkat på McDonalds, sett en jättesöt familj  äta pasta på en pasta restaurang. De hade för övrigt jordens sötaste barn! Vi gick förbi en extra gång bara för att avguda de små liven som var så små att de knappt nådde upp till tallriken. Så sjuukt söta! En sån familj vill jag också ha en vacker dag.
Sen skulle vi se på lite Mia & Klara, men vi slocknade i soffan såklart.

och vi var på restaurang sult igår. 225 spänn för kyllingbryst stog det, MEN det var ett jävla lår också. Jag hatar lår, det enda jag kan äta på en kylling är just filen, annars kan det kvitta. Ölen smakade punsch så jag var inte överdrivet nöjd nej.

Bitterfittan AB. Nu ska jag se en movie!
Godnatt.

ännu en rubrik

Jopp, nyss hemkommen..eller ja.. var väl hemma vid kvart i tolv. Har sett den där Avatar nu med Erica, Sara och Stina. Den var väl helt ok, inte alls min typ av film och 3D brillorna var lite suddiga. Men den var sevärd ändå! Skoj med bio!

Annars har jag haft en jävligt lång dag på wörket. Elva till halv nio. Egentligen är väl inte det så överdrivet långt men det kändes långt. Skrev ett kul mail till skurken på internmailen. Ska bli kul och se när han upptäcker det! Fredrik såg det och skrattade iaf :)

Och imorn är det Lördag och det är jobbing igen. 10 till 18. Sen blir det nog Restaurang med folket här hemma. Hoppas vi finner nån mellanting. Det är verkligen så antingen eller här i Oslo. Antingen kebabställen eller fancy restauranger. Jag har förvisso hittat ett ställe som faktiskt heter "Sara´s" som har helt ok priser, men maten är inget märkvärdig. Fast det tror jag inte den är nånstans här faktiskt..
Imorn ska jag iaf äta yoghurt på jobbet. Det är gott.

Och nu då, ska jag ge Rockstar en til chans? Såg Rockstar med Marky Mark Wahlberg igår. Ingen hit. JAg gillar fan inte han! Filmen stank tönt. Stängde av efter 45. Tror jag skippar det och ser på lite Solstollarna istället.

Godnatt!

One night in Oslo

Klockan är 23.40 nu. The Machinist med en Christian Biafra Bale. Uttäck film det där! Töligt smal han är! Egentligen borde jag gå och lägga mig, men jag är för uppe i varv för det. Kanske jag ska ta och gå och titta på year one istället så jag kan skratta lite. Imorn är det Fredag och snart helg. Har lite planer som jag ska försöka få i verket.
1. Bio. Avatar 3D med Erica och Sara. Ska bli kul, bara det hinns med så vore det jättekul verkligen.
           Även om det inte är en film jag normalt sett skulle ha sett, men det är ju 3D och de flesta
           säger att den är jättebra so I´ll give it a shot!
2. Restaurang. Det pratas på att gå ut och äta med kollektivet. Ska bli trevligt. Hoppas vi finner
            någon bra restaurang.
3.Kälke. Eller Skridskor. Jag lägger min röst på Skridskor. Det är roligare och inte så långt bort.
            Det finns en fontän vid Karl-Johans Gate som de fryser och lånar ut skridskor till folk för
            billig peng. As skoj!

Jag ser fram emot ett paket med posten från min mamma. Då minsann, (för att citera sgsson.) Då startör de nye livöt!

Ha en god natt!

Dret..



Jag tror jag har fått ett hål i min tand.. jag har aldrig haft hål i hela mitt liv utan alltid fått beröm av tandläkaren att de har varit i bra skick. Men inte nu längre, det gör sååå ont om man råkar komma åt där! Vedervärdig känsla! Usch jag vill inte ha hååål.. Men jag har laddat upp med listerine mot ilningar och en rejäl big pack med fluorette tuggummin. Kanske lindrar lite iaf? Jag inbillar mig det!


rubriken

Mitt första inlägg med min nya dator :) Om jag är nöjd? OJA!

Nu har också mina kurser börjat. Jag ska snart sätta mig och skriva några rader om mig själv som en första uppgift. Det ska bli så kul! Jag hoppas bara att jag grejar det här! Jag tror och hoppas att detta kommer gå vägen. Jag vill så gärna och jag mår så mycket bättre nu när det börjar hända saker. Har även fått lite tips och råd av Tony  på lagret angående lagerjobb och truckkort. Stort tack för det :) Mycket saker som jag ska ta tag i nu, på ett sätt känns det som om jag börjat leva igen. Jaa jaa det låter så himla sentimentalt och så, men tidigare så gick ju bara dagarna utan att nånting nytt hände. Nu börjar det hända saker och det känns så himla skönt!

2010 välkomnar jag med öppna armar. Jag känner på mig att det kommer bli ett toppenår! Inget alls konstigt i magen, bara lite fjärilar men det är helt ok. (Och massa fett förstås, men det är på väg bort nu )

Snart kommer Erica hem också. Funderar på att bjuda henne på filmdejt ikväll? Och sen sätta mig med dagpengar papprena.

Men först lite humor!






Gammöl som gäta jag veet, men jag skrattar som fan!


Ha en fin Måndag evening.

Peace.

Torsdag

Mm härligt. Min lön kom idag. Gött? Nej. Jag är tillbaka på ruta ett igen. HEj hyran och hej lite mat. Jag kommer att svälta som jag gjorde i somras. Men men då blir jag ju i vart fall smal :)
I cant wait to get home och köpa den där förbannade datorn. Då kommer mitt liv och bli annerledes, det vet jag. Erica ska hjälpa mig med att titta på papprena om dagspengarna. Jag undrar hur det kommer bli med pluggandet för min del. Jag är så jävla osmart så det finns inte. Jag begriper inte vad det är för papper som jag ska skicka in till NAV. men jag måste få henne att hjälpa mig snararst alltså för det här går fan inte. Jag måste söka mig ett nytt jobb!

Jag kommer sakna xxl. Jag trivs verkligen där. Jag gillar verkligen många av dom jag jobbar med.
Mina favoritpersoner är utan nummerordning: Daniel, Emma, Skurken, Mikkel, Ögonstenen, Simon, Carro, Marte, Lotte, Karine, Marius, Andres, Tony och Brill-Jocke. De kommer jag sakna mest.

MEN nu är det fan i mig dags att kolla upp truckkörkort. Ringde N då han jobbra på lager. Han tog sitt på ett ställe som heter Atlet. Spara spara. OCH nu på teve så for en tjej omkring på en truck. Ett tecken! Jag SKA bli lagerarbetare. Det ska jag!!!

BTW jag hade jordens goaste dröm inatt om en person som jag naturligtvis är dödskär i just idag. Jag blir alltid det efter att jag drömt om någon. Jag skulle vilja skrika ut hans namn men det törs jag inte :) Synd att det bara var en dröm, men jag har mått väldigt bra idag i vart fall :)

Nu ska jag se på Djungel George, Packa, och sen göra mig lite fin.
Och Brendan Fraser är f.ö. sjuuukt snygg i den här filmen! Vem vill inte bli räddad av honom? ;)





MM-MM-MMMM!

Och nu till en jävligt kul video. Tack N för att du delat med dig av din knasiga humor!
Till dig Fia, enjoy! ;)












Ha en fin Torsdag.


2010

Ja grabbar, nu är det ett helt nytt år och saker och ting känns genast så mkt lättare. Jag mår faktiskt helt ok just nu. Just grejen av att nu kan man lämna allt elände bakom sig.
2009 var det värsta året i mitt liv so far. Så mkt dret som jag har upplevt under det året så kan nästa år inte bli värre känns det som.
Jag har nu bestämt att inte titta tillbaka på allt hemskt som hände utan bara se att jag har nu nya möjligheter istället.
Saker som är på G:

1. DATOR: Jag åker hem på Fre och köper mej en bärbar kåmpjuter. Inte en dag för sent!
2. PLUGG: Jag kom in på Komvux. Nu ska jag bli plugghäst och mina brillor ska fram. (Skoja bara, jag har syn som en uuoorn)
3. TRUCKKÖRKORT: Jag har kollat upp truckkörkort i Sverige. Men den planen verkar skita sig, så jag får nog kolla upp det här i Norge istället. MEn det gör inget :)
4. TRÄNING: SATS:andet går jättebra måste jag säga. Har en helt ny energi nu som gör att jag orkar mer. TROTS att det är vinter och -100 ute.
5. HÅR: Jag har blivit besatt av Ericas locktång. Den är så jävla bra och jag får den där volymen som jag kämpat så för i alla dessa år att få! Och nu har jag det gjort på en kvart. Haha underbart är det!

Och jag har börjat läsa igen. Eller ja, jag har läst massa nya böcker. Jag har läst Twilight, jag har läst Jenna Jamesons självbiografi och den var verkligen jättebra! Och nu läser jag om Nikki Sixx. Den är också bra, även om jag inte tycker om att läsa om droger.

Ett skitkul klipp från en jättekul film! :)




Oink Oink my good määän B-)
Ja den filmen är sjukt kul. Nu ska jag se färdigt på shutter utan text på showtime och äta fiskpinnar och mos :)

God kväll.

Listjävel.

Namn: Sara Linnéa Isabelle Frick

Kallas för: Fröken Frick, Saris, Sarisen, Fräcka Frick...

Stjärntecken: Twin

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Öron näsa

Tatueringar: njet

Längd: 167

Skostorlek: 37

Hårfärg: Ljuuust

Fräknar:
Japp

Motto: Rom byggdes inte på en dag

Kär? Nope

Önskar du att du bodde någon annanstans? Haha som jag gör!

Tycker du att du är attraktiv? Nej

Dricker du? Ja, annars skulle jag nog bli uttorkad

Röker du? Näe.

Vilket schampo använder du? Just nu silverschampo från matrix och ett djuprengörande schampo från Chill

Vilken parfym använder du? massa,Be Delicious, Deep Red och Victoria Beckhams är de jag varierar mellan.

Vad är du rädd för? Att de jag tycker om ska försvinna från mig och skalbaggar

Gillar du att tvätta? Ja det gör jag :)

Gillar du berg- och dalbanor? Oja oja!

Senaste…

Filmen du hyrde? I love you man. Den är kul :)

Filmen du köpte? Blades of glory till min bror

Låten du hörde: Amerie - one thing på radion

Låten du laddade ner? vet ej

Personen du ringde? Elionora

Personen som ringde dig? Erica

TV-program du såg? Baywatch

Person du tänkte på? Den hemska gubben som skrek på mig på jobbet. Ja, jag blev faktiskt lite ledsen

Favorit…

Låt: Svårt att avgöra då jag älskar mjusik.

Sak att göra: Skratta

Sport: fotboll

Dryck: iste

Kläder: Just nu min vita siden pyjamas

Film: åå svårt! men allt som är svenskt är kul!

Bil: volvo

Serie: SATC

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Oh yes..

Gråtit över en flicka? Ja det med.

Ljugit för någon? Ja, men det är inget jag gjort till en vana. Endast i krissituationer.

Varit i slagsmål? Ja

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal…

Gånger du varit kär? Två

Gånger ditt hjärta brustit? 1

Hjärtan brustet på grund av dig? Jag tror 1

Tjejer du kysst? Vet inte.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Några ggr.

Senaste…

Boken du läste? Jenna Jameson.

Personen du fick e-mail av? Nån Bo-Göran?

Personen du fick brev av? Karlstad kommun

Personen du fick sms av? Elinor

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton

Saken du köpte? en lättmjölk och 4 potatisar

Vad har du gjort idag? Jobbat, glott på tv, somnat i Jonas supersköna fåtölj.

Brukar du svära mycket? Ja tyvärr.

När stiger du upp på morgonen? Olika. vid tio

Vad har du på dig? Kims mjukisbyxor, vit t-shirt och svart kofta

Vad ska du göra ikväll? Ha filmdejt.

Vad är du allergisk mot? fötter och hemska odörer från kroppar.

Var har du ont? ryggen och fötterna.

Använder du hårspray? Ja numer

Kan du stå på händer? jepp

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström

Salt eller socker? sugar

Gillar du ketchup? Ja

Är du glad nu? Nja, ganska

Var du glad igår? Jovars

Vad dansar du till? 80-tals hits

Stockholm är… ? Kanske dit jag flyttar härnäst.

Göteborg är… ? En väldigt mysig stad som jag också kasnke flyttar till

Kan du sjunga? Lite iaf.

Spaghetti eller makaroner? makaroner

Land du vill besöka? Jag vill besöka så mkt som möjligt!


RSS 2.0