julklappshandel och läkare.

Nu är jag hemma hos Ragger Tård och  Prinskorv igen :P Kom hem vid elva ungefär och somnade nästan direkt till tvn. Såå skönt att sova i sin egen säng igen. Fan vad jag saknar den där borta i Norge. Skulle vart hos läkarn vid halv elva idag men de bara krånglar och jag fick ett nytt besök kl tre som de sedan ringde och ändrade och sa att jag skulle dit halv fyra. Palla. Gött som fan att ta tåget hem igår, knappt en jävel på. 
Men nu ska jag till stan och köpa några julklappar har inte köpt några än. Fr se va det blir.
Ha en bra dag.

blaha

Fan va gött! Internet kom äntligen tillbaka! :D
Och det precis innan jag ska fara hem. Nu väntar Sverige, doktorn och Katten.

Oslo

Lägger upp lite bilder på mina kära i Oslo.
  

  
  


December

Tiden går fort och nu är det inte länge kvar tills det är ett nytt år. Hoppas att det året blir bättre än det här! Sommaren var jättebra här i Oslo, men guud vad deppigt det är nu på vintern! Och nu ska alla flytta ifrån mig om ca tre veckor. Jag är kvar ensam sist. ENSAM KVAAAAAAR! Det är tur att jag har Oskar kvar till sist iaf. Snart ska jag åka hem till Sverige och kolla upp ryggen, det var två veckor sen nu ungefär som det hände. Men ryggen känns av fortfarande dessvärre... Och grattis till min stora lillebror som fyllde 19 år igår. :)
I Tisdags var ja på konsert, bullet for my valentine, inte riktigt min musikstil men guuuud va snygg sångarn va!
Och till helgen blir det brakfest hela helgen, först på fredag, sen ska jag och Joanna ut på lördan och ragga rockers och sen på söndag blir det Volbeat med Kimmen. Ska bli kul :)
Ha det så bra allihopa!

RSS 2.0