Hopp

Sitter och tittar ut genom fönstret, och tvärs över gatan går det en tjej eller tant, svårt å säga för hon är så härjad. Jeansklädd från topp till tå med en otroligt taskig blondering, som klippt och skuren direkt från 80-talet och är så borta, säkert av knark eller alkohol,  att hon knappt kan stå på benen. Det tog henne otroligt lång tid att vingla och stappla över gatan. Tänk om trikken skulle kommit..?
 Det är hemskt att se för att INGEN som möter henne ägnar henne ens en blick.  Det syns att hon försöker få någon att märka henne men de skiter i henne och tittar de på henne så är det av avsky. På typ tio minuter har hon lyckats ta sig ca 10 meter. Stannar upp och ser ut att gråta.

Men så kommer det en stor skäggig man som stannar upp och pratar med henne, tar hennes ansikte i sina händer och  tröstar henne, han säger något till henne och torkar bort hennes tårar. Det ser ut som om de inte känner varanda. De stod härutanför i tio minuter ungefär och sen gick de iväg tillsammans. Undrar lite vart de gick och vem han var...om han var nån "hjälpare" eller bara nån random snubbe som hjälpte henne.
Jag tyckte iaf att det var fint av honom att ta henne under vingen för hon behövde verkligen en hjälpande hand där.


Måndag och Leedig!

OCh idag är jag ledig! Det är med bitterljuva känslor jag skriver ledig med utropstecken, jag tycker det ska bli grymt skönt att få en dag till att göra viktiga saker, samtidigt som jag får lite ångest över att jag går miste om lite pengar.. hm..men jaja! Positivitet var de ja!

Då hinner jag göra idag:

1. Gå till skatteverket och göra en adressändring och annat.
2. Städa undan all dret i rummet
3. Städa i vardagsrummet
4. gå och sola solarium
5. Ev. gå och träna som jag inte gjort på evigheter nu, men imorn blir det i vartfall av! Prata med Elinor precis.
6.Läsa vidare i Marilyn Manson boken som för övrigt är en väldigt bra bok! Väldigt obehaglig, men bra.

Men nu först och främst ska jag smörja in mina killer legs med en skitgod kräm från Biotherm och göra i ordning håret litegranna, sen gå till KIWI och köpa billig lax och eventuellt lite räkor. Fisk och räkor och sånt är dretbilligt här i Norge! Något som är positivt.

Nu ska jag äta lax och grönsaker, min motivation är tillbaka äntligen och nu jävlar i mej ska jag bli fit!

Ha  en fin dag.



Over and out.


Söndag

Ja då va det Sunday igen fast utan sun. Erica och jag har blitt som ett gift par :) Vi gör allt tillsammans haha.

Lördag då, det blev utgång och det blev stort hår, blev även en del fällda tårar dock, men sen gick det fint. (Will I ever get normal? )
Lacktightsen blev också, bästa köpet ever! Nu har jag besökt nabokärringa, ingen hit, sen blev det fru hagen och sen svek jag och Erica och gick till det gamla vanliga utestället. Det blev en trevlig och blöt kväll :)

Och idag kör vi vårat gamla vanliga Sex And The City-race. Säsong tre snart slut!
Nu blir det tårta tror jag. Ha en fin Söndag!



 
Styggaste videon jag sett på länge till Låten jag och Erica letat efter haha.

Lööördag

Ledig idag, inget XXL sååå skönt! Jag behöver semester därifrån känner jag. Too much.

Erica och jag skulle på utflykt idag, men de börja naturligtvis regna. MEn sushi blev och en lång promenad i botaniska hagen. En mkt fin dag. Nu snart ska jag rusa ner till Oslo S och byta in mina lacktights i en störrelse mindre.  Utgång ikväll?? Ja kanske, jag ska iaf satsa på stort hår ikväll! :)

Have fun!

Helgen som var.

Fia var ju här över helgen, det var mycket trevligt. Det blev "sitesajing" i Oslo, vi åt först på club z. Det var gott!
Vi såg schlotte och tog massa mongobilder  och gick genom slottsparken bort till Majorstuen så jag fick visa henne XXL fast bara utanpå eftersom de var stängt. Sen tog vi trikken till Akerbrygge och åt dessert där.

Dagens besvikelse: Restaurang D/S Louise eller vad den hette på Aker brygge. Ska se så fiiin och fancy ut på utsidan med sina vita små dukar, men vilket låtsasställe! 
1. De blev lite småsura över att vi bara ville äta glass, men för de första var de knappt nå folk där så vi tog ju ändå inte upp nån plats för nån annan.
2. Vi fick vänta i 40 jävla minuter för jordgubbar och glass. Det tar bara inte så lång tid att skopa upp lite glass och hälla på jordgubbar, det gör inte det!
3. Fia fick två jordgubbar som inte var mogna och kaffet var spillt över hela koppen.
4. Min glassskål var lortig under och gjorde stora bruna fläckar på duken.

Om vi säger så här, hade det varit stressigt för dom och det var massor med folk så hade jag lätt haft överseende med det då jag själv jobbar inom branschen, men när det nästan är mer i personalen än gäster så finns det ingen ursäkt till lortigt porslin och omogna gubbar. Dåligt dåligt och åter dåligt. Går aldrig dit igen.

Annars så var det en mycket bra helg

Helgens humor:



Den här har vi skrattat mycket åt kan ja lova! :)

orka rubrik

Efter en regnig dag och onödigt åkande till Ski fram och tillbaka ska jag nu ha en ta-hand-om-mig-själv-kväll, med massa bra musik, förhoppningsvis ingen migrän, ansiktsmask och massssa vindruvor.
Vindruvor är min nya last, bättre det än choklad!

Det är dags för en förändring nu, Erica ska hjälpa mig med att slinga håret nån dag, jag behöver VERKLIGEN en makeover! Kanske man ska ta och klippa sig i en kortare frisyr? Eller näe.. jag är alldeles för feg! Tänkte spara ut ögonbrynen men jag ser ut som ett lort i tjocka ögonbryn, de är och förblir smala. Jag är trött på hur jag ser ut.
I morgon efter jobbet ska bege mig ut på stan och se om jag kan hitta ett par nya jeans. Jag älskar verkligen de jag har nu, men de sitter så illa efter att jag gått ner i vikt. Jag måste ha ett par nya!

Den där motivationen har inte riktigt funnits där, men jag känner att den är sakta men säkert tillbaka. Man måste på ett sätt nå en botten för att verkligen vilja förändra saker och ting.  I alla fall jag. Jag ser fram emot de kommande dagarna!

Och på Lördag kommer min syster hit ♥ det ser jag verkligen fram emot!




Jippie :)

En sån jävla glad överraskning jag fick förut, slirade in på Oslo S förut för jag skulle köpa slingor, det blev H&Ms och jag hoppas att de är jävligt bra annars dör jag! Eller ja, man KAN faktiskt inte se värre ut än mig i håret nu, så det kan faktiskt bara bli bätter! Jo, så slajda jag in på Cubus, för mina jeansleggings har jag fått ett hål som började lite smått vid insidan av låret, men men nu är det ända bak i röven på mig,lite pinsamt att jobba i dom idag kan ja lova! Springer och köper nya, har betalat och är på väg ut och då hängde de där.. i ett glänsande sken från ovan och skrek "KÖP MIG!!"

Lackleggings, SOOOM ja har letat efter sånna! Inte hittat några fina, bara fula så jag gick tillbaka till hon i kassan med Stomatolleendet och var gladare än ja vart på länge :D Äntligen är dom mina!



 


 

 

Liten tribute till Emsky ♥ Längtar tills du kommer igen!

Helg

Helgen som varit har varit Ok efter alla omständigheter. Min kära Emma kom och hälsade på, hon sov här från Torsdag till Fredag och vi hade så där kul som bara vi kan ha. Mycket skratt , parkhäng med Erica , två mörka kvinnor som ville frälsa oss och mycket fulerier med Norsk flagga och massa annat kul. Önskar att hon kunde ha stannat lite längre, men hon ska komma tillbaka när vi båda har pengar och stanna över en helg. Det ser jag verkligen fram emot! :D Det var så kul att du var här! :D

Fredagen spenderades på jobbet först, sen till Doktorn en sväng och sen hem. Erica och Malin och deras vän Anna var hemma och skulle till Sofienbergsparken och äta lite. Jag orkade inte följa med, jag låg hemma och sov istället, sen vaknar ja av att de smäller och låter som fan ute. Då har det börjat regna som satan och det var så mye vatten att de var lätt en decimeter på gatan utanför, en vägskylt blåste omkull och mina fönster och gardiner stod rätt ut. Åskade gjorde det, men det var inte så farligt. Då var ja glad över att ja inte var ute!

Sen kom de hem, blöta som katter och så gjorde vi oss i ordning och gick ut en sväng. Nån öl innan, och sen Aker brygge. de var nån LIVE festival där men vi sket i det och gick till Saras Telt och tog en öl. Sen kom de fyra norska gubbar och satte sig hos oss, jättekul... sen gick vi hem. Det var väl behövligt kände jag, jag somna i vanlig i ordning i soffan igen och sen gick ja o sov. Drömde en återkommande dröm jag har haft, undrar va den betyder.

Sen så saknar jag en person mer än någonsin nu. Som jag önskar att han fortfarande var en del av mitt liv..


Confused

Ännu ett argt och förvirrat inlägg, men jag har så mycket tankar just nu som jag måste försöka bli av med. Är det nånting jag verkligen inte gillar är det när man berättar någonting i förtroende till någon som inte kan hålla tyst. Det sprider sig och så får alla veta innan man hinner tänka ens en gång. Jag har ingen lust att berätta saker för folk bara för att jag "borde" göra det utan låt det beslutet vara mitt. Att ägna sig åt att LYSSNA nästa gång och försöka att se allvaret i saker och ting är nåt som vissa borde lära sig. Att förstå att vissa saker sprider man bara inte vidare, man gör bara inte det!
Men ibland måste man få ur sig saker som man inte orkar bära på, och då skulle det ju vara skönt att veta att den man pratar med förstår att det faktiskt är känsligt att öppna upp sig på det sättet. Ingenting man driver eller tullar om, man ska lyssna, försöka förstå och vilja hjälpa till så gott det går om man är en riktig vän.

Jag måste få bort min aggression mot en sak till, jag har så svårt för folk som inte kan be om ursäkt när de har gjort fel! Att vända det till att bli den som är besvikens fel för att de själva inte kan erkänna ett fel. Det är en vidrig egenskap som jag har fått stöta på några ggr nu under några dagar, jag spyr på det! Jag är iaf så tacksam över att jag kan se mina fel och våga stå för att jag gjort dom och våga be om ursäkt.  Det är inget annat än riktigt fegt att INTE våga det! Fy fan säger jag bara för sånt!!!
Jag är trött och jävligt förbannad på att vissa tror att de kan behandla folk hur som helst, va hände med "behandla andra som du själv vill bli behandlad" ? Det existerar visst inte här i Oslo....


Nu får vi se vad som skjer i veckan..jag hoppas att jag kan sova gott och drömma lika härligt som jag gjorde inatt. Men jag grämer mig över ett möte imorn...men de ska nog inte bli några problem!

RSS 2.0