Händelsefylld vecka.

Mycket har hänt sen senast. Jag har hamnat mitt i ett slagsmål, jag har hunnit jobba 48 timmar på fyra dagar och jag har blivit lite smalare igen. Dessvärre tog ryggen stryk i lördags och så hör ja som ett rövhöl numer, men det får ja kolla upp i Sverige. Norska sjukvården är lite könstig den. Jag  och min gode vän Cesarina hade mycket roligt åt den när hon följde med mig till akuten. Vi såg både arga pappor,( det var helskt som satan) och vi spanade på två snygga poliser. Tur att mitt i allt elände kan man skratta och ha skoj!
Som sagt veckan var full av jobb, bara uppackning av kläder, men tiden har gått fort fram iaf. Mn igår var vi ute ändå, blev blåst på inträde på ett fjrtisställe som hette Silver, men stället var bra men inte folket! Artonåringar kan inte bete sig!! Aldrig mer, aldrig mer!
Och grattis än en gång kära Emma, hoppas du hade en bra kväll på din födelsedag!
Over and out.

Vinterdepression?

Jag trodde faktiskt inte att det skulle kännas såhär, men det här är bland det värsta jag kännt nån gång. Och värre blir det när du knappt skänkt det en tanke. Men men, då vet jag. Jag hade verkligen hoppats på att det skulle bli vi två och att du skulle känna samma som jag gjorde första gången jag åkte ifrån dig, för första gången på så länge kändes det så bra och så rätt. Det kändes inte alls jobbigt att åka då för jag kände mig hel och så säker på att det var just dig jag vill ha. Men jag blev lurad, kanske av dig eller kanske av mig själv.

Jippie jej, jag har fått jobb på XXL, en deltidstjänst, men helt plötsligt så känns det lite granna som om det kvittar. Jag vill flytta härifrån, jag vet inte om jag vill flytta hem igen eller om jag vill flytta någon annanstans. Bara bort från svenska föreningen så är jag glad!
Jag kommer sakna dom som jag bott med som ska flytta. Vickan, Anna, Jane(?), Andreas, Oskar, Henke och sist men inte minst Stoffe.
 De ska till Österrike, Danmark och Thailand. Och vart ska jag? Hem? Kanske, det lutar åt det om jag kan få tillbaka dig.


...

Så har jag gjort andra dagen på kongressen. Mycket roligare idag än vad det var i fredags! Och i morgon ska jag dit igen. Lite väl korta dagar bara, fyra timmar men det är bättre med fyra timmar än inga timmar. Och jag är kärlekskrank... jag tänker på dig. Tänker du på mig?
 Jag börjat sjunga :) I kören i svenska kyrkan haha. men vad roligt det är! hade glömt bort hur kul det är. Fast jag råkade hamna på fel sida, jag hamnade med sopranerna och riktigt så ljust kan inte jag kvittra.
Så är jag bjuden på hattpartaj på fredag hos några av dom. Ska bli kul :) vete satan vad jag ska ha för nåt bara.. hm..men det styr sig. 
Så i veckan blire bara som vanligt. Leta jobb, söka dom och hoppas på det bästa!
ha det fint så länge! 

Helg

Helg hemma i Sverige. I fredags for jag och Elinor hem i hennes bil efter en stressig dag. Att åka hem var de bästa jag gjort på länge känns det som. Fick lite smått panik där borta. Var så skönt att komma hem till pappa, var lite pappasjuk. Och lillebroren och Tuvis såklart :)
 På kvällen sen tog jag och Elinor bussen till Emma Forsbergs pappas hus, just like the old days! Var sån himla nostalgitripp! OCh så var Jonna där, nyfriserad och söt :) Jättekul att träffa henne igen! Har inte sett henne på över ett år! Men ändå så kändes det som om vi alltid varit  med varandra. 
Sen tog vi halv tolv bussen till Harrys, de jävlarna har höjt inträdet till 80 spänn de också.  Men skoj hade vi iaf :)
På bussen till Emma.    I köket

Fler bilder kommer, nu ska jag göra mej i ordning, ska snart åka till Oslo igen...



RSS 2.0