Donnerstag

Torsdagkväll snart natt här i Oslo. Jag har grym ångest nu. Jag ska ha ett möte imorgon jag INTE ser fram emot. Men jag är så illa tvungen om jag vill ha rättvisa. Jag måste bli tuffare, jag vet ju att jag har rätten på min sida men ändå så är jag så väldigt dretnervös! Min sista dag imorn på jobbet. Känns lite konstigt, men jag tror verkligen att det är behövligt att få pausa livet sitt för en stund. Andra drar utomlands, jag drar bara bort.

Annars var jag hemma hos skurken och han bjöd på vin. Han hade dragit med sig min scarf hem den hålen. Den luktade konstigt tack vare att han hängt den på sina fiskekläder. Tack för det! Men hellre att den är där än att jag skulle glömma kvar den på jobbet. Fick också ett fult visitkort av han. Så dålig :)

Nu har jag packat klart snart och ska se ett avsnitt på "Are you afraid of the dark?"
Den serien skrämde skiten ur mig som barn kan jag lova! Iaf två speciella avsnitt. "badge" och sen ett om en vampyrkille som skrattade ondskefullt i en hiss. allt ja minns.

KOmmer ni ihåg?



Creepy intro!

Sov gott!

Lördag

Idag ska jag ha tjej kväll med Helena. det ser jag fram emot :)

Det enda som strider mot mig är att jag fryser så förbannat! Det finns liksom inget mellanting. Ja har haft elementet på full effekt i nån timme nu. Blåst håret (det är skitsnyggt atm), och DÅ helt plötsligt blev det för varmt! Var tvungen att gå ut i köket, 10 sek, sen frös jag igen. Nu är jag inne i mitt bastu-rum igen och fryser fortsatt.

Håller jag på att bli sjuk? Jag vill inte det! Känner man på min kropp så är jag lika kall som en levande död. Jag och Edward har både samma hudfärg och temperatur. Jag är blå. Så blek är jag.
Det blir BUS utav helvete idag om jag inte ska gå ut och kalla mig själv för Vampyra, för jag har en tendens att alltid få rödsprängda ögon med. Ni behöver inte vara rädda att jag ska suga blod, det är bara jag.
Kanske jag gör succe på en goth-klubb i vartfall. Ingen kan bli mer vampyrlik än jag.
Ge mej ett par huggtänder bara så är saken biff :)



Så här ser jag ut.

Eller näe...


Det där är nog mer likt :)

Ha en fin Lördag!




Fredag

En sak jag tänkte på häromdagen. Om man är färgblind och kör bil? Då borde man ju köra när det blir rött och stanna när det slår om till grönt?

Annars har jag haft en bra dag idag faktiskt. Var på posten och fick mitt frimärke betalt av en jättefin man i hästsvans. Mitt jävla kort fungerade ej så han betalade det åt mig. Jag blev helt till mig, sa tack fyra gånger och sa att han var snäll. Sen flydde jag därifrån.

Skulle jag ha skakat hand med han? Gett han en kram? Jag blir alltid så nervös i sånna situationer så jag gick direkt. Vilken syn... men han verkade inte bry sig nämnvärt, men JAG tänker, tänk om han blev ledsen för att jag inte gav han en kram? Hoppas inte det. Jag skickar en kram till han här istället.

TACK DU FINA FRÄMLING FÖR FRIMÄRKET ♥

Sen annars idag har jag gjort besök på NAV igen, fått igång mina dagpengar. Hoppas jag. Jag blev vittne till ett tjaffs mellan nav-mannen och en ung kille. Jag tyckte faktiskt synd om båda. Förstår att killen blev arg och jag förstår att nav-mannen blev arg.

Nu ska jag göra en analys av Karin Boyes dikt " I rörelse"


Men först en bra låt.



So long ♥

Onsdag och Ledig!

Det där med att plugga Svenska var såå mycket svårare än jag trodde! Jag ligger efter som fan och jag klarar inte uppgifterna! Jag funderar på att lägga ner, men jag är så satans stönig och TÄNKER inte ge upp! Jag ger aldrig upp. Jag SKA klara av dom, så är det bara. Ge mig lite energi bara.

Nu ska jag ha en mkt inehållsrik dag.
1. Jag ska bege mig till NAV.
2. Jag ska på mitt första DPS möte. (jag hoppas det kommer gå bra!)
3. Jag ska ringa till Creno. De påstår att jag har en obetald faktura från mitt gamla gym, vilket jag vet nte stämmer.
4. Jag ska gå till Bugges igen och säga hej :)

Det är min dag. Sen ikväll så ska jag tvinga Jonas att göra deklaration med mig.

(det är för övrigt inte alltid så lätt bo med tre boys. Någon lämnar alltid bajsränder i toaletten så nu har jag skrivit en skylt.)



Och jag förstår inte hur vissa människor fungerar. Varför är han så satans mesig? Varför ska han försöka vara "ungdomlig" inför mig? Jag orkar inte vara i samma rum. Jag orkar inte med människor som dricker två klunkar vin. (läs Två klunkar vin!!) och skriker :"Det va ett jäävla drag!" vinglar till och skrattar låtsas bli påverkad och tror att han är häftig? Spela ens. Jag gillar inte när människor inte har känsla för om man vill prata eller inte. Och speciellt inte folk som läger till ett ba´i varenda ord fastän man VET att han egentligen har ett bra språk. Utan massa töntiga "jag ba´öööööhhhh"

Och den här då. Vårat första samtal med varandra. Då är jag stressad av bara fan när det här ägde rum.

Sara: - Nu har jag inte tid att prata längre, jag ska på personalmöte och har bråttom!
Han: -  Eh... jaha. eh... jaa,.. du kanske hellre vill gå på personalfest du..!..Eh..?
Sara: - Nej?

Varför i helvete skulle jag vilja det?


VARFÖR GÖR DU SÅÅÅÅ????? Jag blir så uppretad!
Men jag ska skita i han nu och bege mig! Tiden tryter.

Hade.



Onsdag natt

Konstig dag idag. Gick till jobbet, jobbade till två, gick från jobbet. Då började den komma smygandes på mig den förbannade huvudvärken. Hem och gjorde mat, nja det gick lite över. Hade massa planer idag, men nej. Inget blev gjort för jag var tvungen att gå och lägga mig, huvudvärken var total. Sover och drömmer konstiga saker. Sover i fyra timmar gör jag. Vaknar av att det är konstig luft i rummet. Hade somnat med fönstret öppet. Direkt när jag vaknar kommer den över mig igen. Jävla huvudvärk! Och det som är läskigt är att där det gjorde ont inuti, där gjorde det ont "på" huvudet med. Undrar vad det kan vara som bråkar så...

Ja nu är klockan snart halv ett och vi får väl se när jag lyckas somna. Imorn kl elva ska jag till Gardermoen på intervju i taxfreen, parfym och sminkavdelningen. Jag hoppas att det kommer gå vägen! Jag har nu också sökt jobbet på Bugges restaurang och hoppas på det bästa där med! Jag är så trött på att vara fattig!

Nej nu ska jag fixa mitt hår så jag slipper göra det imorn.




Springtime!

Ja vårsolen lyser med sina strålar på alla Oslo-bor. Alla går runt med ett leende och det gör även jag. Helt sjukt vad påverkad man blir av solsken! Har fått lite saker gjort idag. Jag har sökt jobbet på Bugges, himla trevlig personal har de där! Vore att få jobba med dom! Skrev ut CV:t hos internetcafeet nere i hörnet. Himla trevlig han med, sen ringde jag föreningen och förberedde dom på min visit, ett brev till mig.
En och en halvtimmes promenad är också susen för lokalsinnet! Efter snart två år och absolut ingen aning om vart ställen ligger är jag nu ganska hajj på det här! Jag älskar mina asics!

Det var tänkt att jag skulle göra lite plugg men jag har inte orkat det. Det blir imorgon istället det.
Nu ska jag se på tv!

Over and out.


Bra dag!

Ledig idag. Skönt. Har sprungit omkring på byn med Skurken, han skulle ha en ny jacka och fann en jättefin efter många om och men, mer kräsen än jag haha :P

Tur att man har kompisar som vet saker, han hjälpte mig att reklamera på mina hörlurar, utan han hade jag blitt lurad. Tack skurk.

Imorgon ska jag söka ett jobb på en jättemysig restaurang som heter Bugges som ligger bara runt hörnet. Helena och jag var där och fikade förra veckan och det var hur mysigt som helst. Mer min miljö och ingen stress. Och på nästa Torsdag ska jag på intervju på taxfreen. DET ser jag fram emot kan jag lova! Det jobbet jag helst skulle vilja ha! Synn bara att det endast är varannan helg jobb, men att få gå och sälja parfymer och krämer och smink till folk, det är ju min grej det.
Men heltidsjobbet på Bugges är absolut ingen dret det heller. Hoppas på båda!!

Jag har minskat 5 cm i omkrets tack vare mina promenader varje dag. Idag gick jag i en timme. Dock förstörde jag det genom att trycka i mig:
1. Lion (kingsize..)
1. Japp (kingsize)
1. Stratos med hvit choklad.

Jag är en fetknopp i huvudet. Jag måste ge mig!

Nu ska jag se färdig kärlek på kredit (eller vad den heter) sen ska jag spy och sen ska jag läsa mera om Edward, Bella och Jacob Black. Är inne på tredje boken och jag vill inte att den ska ta slut!

Ha en fin kväll.



Saknad

Kommer man någonsin att förstå? Det går inte en dag utan att jag vill ringa till dig. Jag saknar dig mer och mer för varje timme som går. Det börjar bli outhärdligt. Jag tror jag går ut och går i ett par timmar nu.


rubrik

Och just det, jag fick VG i datorkunskap. Grattis till mig.

Annars är det ju påsk den här helgen. Jag var ledig nästan hela förra veckan så jag ska inte klaga att jag får jobba nu på lördag, men jag vet ju varför de skrev upp mig. Tack så mycket.

Erica och Jonas har friends over. Den ena fyllde 28 är igår och firade det med världens roligaste volt över vårat bord. Allt på bordet smällde i golvet och han låg kvar i samma ställning som han landa i, alltså på rygg med benen rätt upp såg väääldigt kul ut! :D

Jag har en stalker efter mig.

Det är också massa rockers in town nu.  Det är något metal-inferno eller vad det hette här i Oslo. Mycket fina pojkar att se på med andra ord :) Jag har gått en tre timmars promenad över hela stan i mina nya pjucks med. Inte alla gånger man reklamerar sina favoritskor, får ett par ännu bättre och sen pengar över t.o.m. Om jag är nöjd? Oja! Asics är här och nu det enda märket jag kommer använda på skor. finns inget skönare för foten.

Nu sitter jag här, har varit och hälsat på min höggravida vän Ida på hennes jobb i 1 ½ timme. Det var kul att se henne. Och nu får vi se vad kvällen har att erbjuda. Antagligen film :)

Glad Påsk.

Vaknat

jag gick i ide för ett tag. Det var skönt.

Jag har nu planerat vad som ska ske i mitt liv de kommande året. (om saker går som jag vill, vill säga)

1. Jobba färdigt på XXL.

Det är bara en månad kvar och det kan jag stå ut med tack vare att jag tycker så mycket om de jag jobbar med. Iaf vissa av dom.
2. Ta ledigt från Oslo ett tag.
Jag planerar att hyra ut mitt rum i andra hand i Maj månad och ev i Juni. Jag vet inte vad jag ska göra hemma och hur länge jag orkar vara i dreten, men jag måste få ihop lite pengar. Söka jobb i Norge hemifrån. Inte ta nåt äckligt dretjobb utan nu ska det vara på mina villkor.
3. Börja jobba.
När jag känner att jag har orken. Och har ett bra heltidsjobb. Då blir det jobba röven av sig, blir nog här året ut och sen komma hem med ett bra kapital.
4. Läsa upp fler ämnen.
Japp, jag har tänkt att jag ska läsa mer ämnen. Språk är alltid bra att kunna. Sitter och filar på min tyska, det går ganska greit nu faktiskt. Vore kul att läsa Spanska, Franska och Italienska med. Och även andra nyttiga ämnen så som historia, religion och naturvetenskap. Gör jag det kan jag ju utbilda mig senare vilket jag antagligen kommer vilja göra. Jag vill inte stå i en sportbutik resten av mitt liv.
5. Övrigt.
Sen ska jag ge pappa sin del, jag ska ta det där körkortet och jag ska köpa en systemkamera och sen nästa vår om ett år ska jag ut på roadtrip i Europa. Det ser jag fram emot! Då kan det vara bra att kunna lite språk med. Är det ingen som vill följa med så åker jag själv. Jag SKA göra detta. Måste bara få tillbaka mina krafter först och de är påväg.

Ett års planering i föreväg tycker jag känns bra. Nu har jag något att se fram emot.

Dagens låt:

That´s all for now.


RSS 2.0