Nu äre sommar!

Japp, årets första bad idag var med Helena och Seebääs. Jättehärligt, vi grilla, skratta, sola och badade. Mysigt mysigt! :) Jag mådde fint trots gårdagen som blev väldigt sen..

Bra dag igår med, först jobb, sen longboardtävling som vi missade, sen frognerparken, sen hem o vänta på Erica.
Erica och jag hade dejt i parken igår, vi tog med en filt, kapten, cola, två vinglas, chips och choklad och två rosa sugrör. En jättefin kväll hade vi, trots att vi blev nästan bombade av något som glödde rosa som singlade ner mot våra skallbasar.
Sen dök Sara upp och vi satt i parken tills klockan va ett. Sen allmän urinering och sen KAOS. Det va Kaos på KAOS så vi gick till stället mittemot. Då ringer A och han och Oscar och Daniel och nån mer kom förbi. A var för full sa han så han gick hem och lämnade mig med en tequilashot..?..
Så vare dags för EF och den skedde hemma hos Oscar. Rödvin och trubadur. Sen vid sex så raglade vi hemåt, Sara fick sällskap och Erika styrde en karl i röda byxor.

Så gick det till. Bilder kommer senare, vet inte hur man lägger in det på Ericas dator haha. "Jag är faktiskt ingen jävla elektriker! :P)




Och inatt drömde jag massa konstigt och otäckt igen. Om flygplanskrascher mitt framför ögonen på mig och flygande vrakdelar av planen som kunde landa precis vart som helst! Men kär var jag inatt og, massa goa kramar av kärlek. Jag måste ha drömt allt det pga av bomben vid våra huvuden igår och av galningen som körde som satan i gårkväll i rondellen vid övergångstället . Vi skulle ha tatt registreringnumret!


Tidsfördriv

Stulen av bmans, jag roar mig med detta tills min flätmejt Erica kommer hem! Då fan vblire promenad!



Hur gammal är du om fem år? 28...jisses..

Vem var den sista du träffade? Jonas o Sussie, de sitter här nu.
Hur lång är du? 1.67
Vem ringde du senast? Elinor
Hur löd ditt senaste sms & till vem? "Nå så du slutade tidigt idag din skurk? Jag trodde du skulle jobba tio timmarsdagar den här veckan ja! det var visst nån som var så stolt över det som sa det :P " Till Andreas.
Vad är helgens planer? Jobba och longboardtävling på Lördag!
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på , men jag ringer nog faktiskt helst, tar såå lång tid att skriva sms.
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda.
När såg du senast din mor? Sist ja va i Sve i ca 10 min.
Vilken ögonfärg har du? mina eyes är melerade.
När vaknade du idag? oj... halv tio.
Har du nångång hittat en katt? Ja, faktiskt. en svart o vit som vi tog hand om typ 1 dag när ja va litten.
Vilken är din favorit plats? i solen!
Vilken plats föredrar du minst? XXL efter stängning o det finns nån dryg jävel som "bara ska kolla lite"
Var tror du att du befinner dej om 10 år? Antingen i Malmö, men jag hoppas Lund!
Vad skrämde dej mest som barn? Allt som flög, flygplan, flugor, HUMLOR ja you name it..
Vem fick dej att skratta senast? På riktigt så tror jag de var Andreas, men jag skrattar nästan hela tiden ändå :)
Är du för ung för att äga vinylskivor? Näe vet du vad.
Har du en stationär eller bärbar dator? Stationär, (byggd av Ronny)
Sover du med eller utan kläder? Pyjamas från La senza som består av linne och söta shorts med stjärnor på.
Hur många kuddar har du i sängen? Hade 7, men nu 5
Hur många landskap har du bott i? Ett.
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor, kan inte gå barfota efter en incident med en skalbagge när ja va kid.
Är du social? ja ibland..
Vilken är favoritglassen? choklad alltid.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Göra rätt för mig och sen resa!
Tycker du om kinamat? Näe fy!
Tycker du om kaffe? för varmt för mig.
Vad dricker du till frukost? vatten eller oboy
Kan du spela poker? nej..
Tycker du om att mysa? Oja!
Är du en beroendemänniska? Ja men bara av socker och solsken.
Känner du någon med samma födelsedag som din? Njae, inte direkt..
Vill du ha barn? Ja jag tror faktiskt det.
Kan du några andra språk än svenska? Engelska, Norska, Lite tyska haha..
Har du någonsin åkt ambulans? japp
Föredrar du havet eller en pool? Vete fan..
Vad spenderar du helst pengar på? kläder och andra nödvändigheter
Äger du dyra smycken? Japp
Har du någon gång testat narkotika? Njet, inte min kopp te.
Vad var det senaste du stoppade i munnen? en torr gammal brödbit.
Vem är den roligaste människan du känner? Jag känner många roliga människor, alla är roliga på sitt eget sätt :)
Välj ett ärr på din kropp? över överläppen under näsan, slog ut framtänderna där som barn.
Vad har du för ringsignal på din telefon? Haha intro.
Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Njae, inte sen ja va liten.
Vad drömde du inatt? Mycket konstigt.
Flirtar du mycket? Näe, inte direkt.
Kan du byta olja på bilen? Kanske det om nån visar hur man gör :P
Har du fått fortkörningsböter? nepp
Vilken var den senaste bok du läste? Är det någon där? Marian Keyes
Läser du dagstidningen? Näe, men borde väl..
Prenumerar du på någon veckotidning? Nepp
Dansar du i bilen? Haha ja!
Vilken radiostation lyssnade du på senast? Bandit på lagret.
Vad var det senaste du kraffsade ner på ett papper? Massa låtexter på en toarulle
När var du i kyrkan senast? oj, med Georg nån gång kasnke?


Det var det, det. Nu kommer hon nog snart! Haha ha en fin fredagkväll!

blatjo

Ja då vare Onsdagkväll och det har vart fotbollstitting här på Storgata 45. Men inte för mig, jag hade bara öppet hus. Helena, Seebääs, Kim och Karine var här. Dock lite dystert då alla hejade på manchester united. Men men, själv har ja fått mig några goda skratt och ÄNTLIGEN hittat en försvunnen man. Sebastian i skilda världar.
Haha som vi har letat efter han! :) Lukas gamle älskare.

Snart kommer Sussi hit, men hon kommer nog sammen med Jonas. Jag fåt ta gabler och Tonje och Smuget imorn. Jag är käss på att ta tag i saker och ting, men ja ringde inkasso idag iaf, och nu äör det löst! Sköönt!
Min pappa är världens bästa pappa. vad hade jag gjort utan pappa Tomatos?
Och imorn fyller min kära mamma år :) Jag ska ringa och sjunga för henne.

Nu ska jag (dag)drömma litegranna om något som gör mig glad och sen ska jag väl faktiskt läsa i boken.
"Är det någon där?" Marian keyes, finns de nån som inte läst nåt av henne? Innan gilla jag inte sånna böcker, läste BARA Stephen King och sånt, men det är faktiskt lättsamt och lite småroligt :) Ny fas. Rolig fas. Bort med skräcken och släpp in ljus!




Jobbing!

Näe, nu gjorde jag nåt dumt.. var inne på en sida som jag visste med mig att jag skulle bli ledsen av att vara inne på. Men men, nu mår jag illa och är uppriktigt sagt ledsen som satan.. varför kommer jag aldrig vidare? Varför saknar jag dig så förbannat? Men jag vet ju att det inte fungerade, men ändå så ser jag bara allt som var bra och inget som var dåligt och blir mer ledsen än nånsin...speciellt nu.

Men för att försöka se det från den positiva sidan, det är vår, vårkänslorna spirar och det går heller ingen nöd på mig! Jag träffade väldigt spontant en snubbe igår som jag ska "gifta" mig med efter att jag hämtat min post hos mattias frisk.
Sen så är mitt huvud på ett annat ställe också, där det inte borde vara, men jag får väl helt enkelt ta och skärpa mig lite granna. Tänka på annat! Som jobbet till exempel och min framtid. Mer eller mindre bestämt nu.
Malmö blir till vintern. Jag flyttar aldrig mer tillbaka till Karlstad. Aldrig mer. Men jag tycker väldigt mycket om att komma tillbaka dit och vara med mina kära vänner och min familj och min lilla Tuss. Men staden? Näe tack!
Malmö ja, har iof aldrig vart där förutom en gång när jag va kid, men inget ja minns direkt. Tror att de kan bli bra! Jag saknar Sverige som fan, jag är så less på Norge nu.

Snart får jag lön med, det är så mkt saker jag vill göra! Nånting som jag verkigen ska unna mig så är det frisörtid. Eller iaf, blekning hos frisörn, Sussi eller Bman ska klippa mig, de har dom sagt. Ska bli blond som Victoria Silvstedt.

Nej nu må jag ila iväg till jobbet! Jag börjar fyra. Ha en fin dag!

Over and out.



Solning på G?

Måndag och jag ska snart iväg och jobba. För att vara helt ärlig är ja inte så sugen på det.. och det är nog bland dom första gångerna på ett halvår som ja känner så! :) Lite nervös är jag också för ett visst möte, hur kommer det att vara mellan oss idag tro? Jag kommer att bara vara som vanligt, och det hoppas ja att han också är.. men de tror ja! Om jag känner han rätt så blir det nog inga problem :) Men de är ju jag tänkaren, tänker alldeles för mycket! Inatt drömde jag att jag körde träskbåt, och skulle fiska små fiskar, men det var MASSA monstruösa elaka gäddor på typ två meter som man kunde urskilja lite smått i vattnet, det var när deras fula huvuden kom upp över ytan som man såg att de var stora! de knuffade min båt och ville att jag skulle åka därifrån. det var otäckt! tur att de inte kunde ta sig upp på båten! Sen kom jag i land och gick in i en hiss och skulle upp till tredje våningen i ett hus, hissen skenade iväg till 23 våningen och jag blev rädd igen, sen fick jag trycka på 3 igen och då skenade den neråt istället! Usch!
Men sen blev drömmen lite bättre, jag skulle ut och köpa glass :) Hittade en frys med GB och kunde inte välja, det var betydligt trevligare :) Och där sen vaknade jag, velig och glasslös.

Nu ska jag faktiskt ta och gå ner till Brun och Blid och kolla om jag har några pengar på solkortet kvar, vore att få bort min blåvita nyans och få lite färg! Jag ser ut som en levande död, samma färg som en tinad kyckling.



"Hej Jag heter Sara..."

Upprörd!

Om ja är upprörd? Oja!
Jag blir grymt irriterad över folk som hela tiden tycker så synd om sig själva! Folk som går omkring "det är så synd om mig, det är så synd om mig."
Jag blir skittrött! Speciellt efter att jag själv har haft det grymt svårt med min ekonomi, men inte har jag gått omkring och klagat över det till folk! Inte på det sättet som en viss person gör nu.
Så nudå, har man över 20 000 i månan, har haft heltidsjobb sen dag 1 och bara slösat alla pengarna på skitsaker, inte sparat eller nånting, så får man faktiskt skylla sig själv om man inte har pengar när man måste ha dom, och NEJ det är inte synd om en person som valde att titta på fotboll istället för att flytta saker, och NEJ det är INTE synd om en person som har haft över tre månader att hitta ny lägenhet , men knappt engagerat sig och nu måste betala ganska mycket. Och jag tänker inte bli straffad för att ja tycker som ja tycker! För de första tycker ja det är rätt dålig stil att gnälla över att man inte har pengar att tatuera sig och man har inte råd till mat och bla bla bla, jag har levt så i ett halvår nu, jag lever på ris o morötter, det som är positivt i det är att jag går ner i vikt! :)

Även om jag också har mina svackor, så har jag iaf kämpat in i det sista med att hålla hoppet uppe och tänka positivt. Klart jag har fallit ner och blivit neg jag med och tänkt att slänga sig framför trikken inte är sån dum idé trots allt, men jag har kämpat vidare och nu har saker och ting löst sig bra för mig. jag har enbart en avbetalning kvar och sen är jag nästintill skuldfri, förutom från pappa T, men det är ingen brådska sa han. Allting löser sig i slutändan, men att sitta och gnälla och tycka synd om sig själv vid första motgång är bara löjligt! Ta dig samman för helvete!

weeei!

Och så kom Söndagen. Städa gjorde jag igår och det är jag väldigt tacksam för idag! Jag ska visserligen diska undan och dammsuga en gång till, eventuellt gå ner med panten, men de vete huggarn om nånting är öppet idag?
Vore att få undan den innan han kommer tillbaka. Jag har faktiskt ågren över det, jag fattar inte varför jag blir så mesig, men jag är sån. Men men, man ska fejsa rädslan och det är det jag får göra sen. Allt man inte dör av blir man starkare av och jag har faktiskt blivit starkare under tiden här i Norge, små steg men det går i vart fall framåt!

En sak till, jag är heller inte lika kräsen när de kommer till mat, hemma i Sverige dög bara det bästa åt fröken frick, men nu misann, euroshopper och firstprice PLUS att ja lärt mig att äta korv! Hör och häpna, men det går faktiskt ner :) Men jag äter det ju helst inte..

Och jag är glad att ingenting hände igår, det hade nog bara blivit dumt då. Inte värt det. Men tack för den lilla get- together kvällen iaf! :) Nu ska jag snart gå ut och gå med Helena och Seebääs. Ska bli skönt, måste ventilera mig!



Sol och party

Lördag då, första lördagen på länge som ja faktiskt är ledig! Känns rätt gött faktiskt! :) Väntar på Elinor och vi ska gå ut och gå.
Satt och kosade mig i parken i torsdags med Helena, Seebääs och Kim. Fan va roliga dom är, En fågel bajsade kim på benet och det var den enda fågeln som var där, Seebääs tyckte det var jätteäckligt och höl på att kräkas, sen satte han handen i nåt som var blött, antagligen maskbajs och skrek de roligaste skriket ja hört på länge.
Ja han är nog en av dom roligaste personer ja känner. :)

Snart kommer de antagligen hit. Ska bli kul, vi har inte partat här ännu, bara litegranna med Erikas och Jonas kompisar. Men inte med mina. OCh de var faktiskt seebääs som tog initiativ till det :)


Humoristen i egen hög person!

Nej nu ska jag städa badrummet!
Ha en fin lördag allahopa! :)


Fredagsdepp.

Fredagkväll och jag sitter ensamen hemma i Oslo. Erika och Jonas har åkt över till Sve för nån vårfest.  Faktiskt ganska gött o vara själv eftersom man aldrig är det!  Men nästa gång vore det trevligt om folk kan tala om direkt när nånting är fel istället för att vara grinig mot mig och sen skriva en arg lapp. Jag visste att nåt va fel, det kändes i hela luften.
Jag saknar verkligen min gamla lägenhet! Jag saknar att bo ensam, jag saknar Sverige och jag börjar bli grymt trött på Norge! Men det är tur att man jobbar mycket nu för tin så man slipper tänka så mycket. Längtar efter min lön.
Malmö känns vääldgt lockande ska jag säga! November ut, så ser min framtid ut nu!
Malmö nästa!!!



Skönsång och proteinbars.

Haha det är inte varje dag som folk ringer hela vägen från Söder i Stockholm och sjunger karaoke för mig :) Älskade sötungar! "Lyssna nu Sara vi sjunger karaoooke för dej! ÅÅh Saaaaaaaraaa! Kom uuuuut ikväääll! Ja vääntaar i höörnet, vid seveeen eleeeven! " Haha det var gulligt av er! Saknar dig massor Ida!

Idag har ja pratat med Mamma, det var så längesen nu så det var skönt! Vi pratade om massor. Mest jobb. Jag hatar för övrigt bärbara datorer och deras jävla minimala tangentbord, skriver fel hela tiden!

Jag saknar många hemma känner jag. Jag vill att ni kommer och hälsar på mig härborta i Norge!
Nu ska jag faktiskt glo på en film och förhoppninsvis inte vakna när Jonas kommer hem sen.. han är ute och svirar idag så stööör mig inte nääär jag sooover!!!!!







innan ja drar så bjussar
ja på en av världens bästa låtar från ett skitbra band! Anberlin!

Godan natt då folkens!

Dienstag

Haha nyss gjorde jag en "fucking åmål oboy" för mkt pulver så mjölken rann över! haha jag är verkligen hälsan själv! men ja dricker aldrig oboy längre så jag förtjänade en svart oboy.
Alla älskar Raymond på teve. Lite småkul sådär :)
Jag längtar som fan till nästa lön för jag vet att den kommer bli feeet! Eller ja... inte fet direkt, men jag kommer äntligen kunna leva utan att tänka på hur mkt ja gör av med. Känns så himla bra. Då ska ja och Erika fira det! Nåtjag ser fram emot!
Och så ser ja fram emot att åka hem då min kära lillebror Dani tar studenten! Lillen har blivit stoor nu! KOmmer han nånsin bli stor? Idag på jobbet såg jag min syster, mej och lille Dani när vi var små! Kom in tre små fisungar En  söt stora syster (fia) en ful mellanunge (jag) och en svinsöt liten lillebror (dani) Jag blev helt till mig! Han var så söt! Så lik Dani!
Det ser ja fram emot! Då får ja fira alla samtidigt, min kära mamma fyller den 28 Maj, min kära syster den 6 juni och danis student. Jag har inte råd att flänga fram och tillbaka så jag får fira alla på¨samma dag. Det får bli så.

Ballerinaskor är döden för en fot. Min fot på ovansidan gör så ont att jag tar mej ner för trapporna här i huset som ett annat mongo.  Jag är numer klassad som stamkund på legevakten om jag bler med Sara imorn.. hon ska ev också dit för sin hand. Aldrig mer ballerinaskor! Eller jo :) De är ju så fina! Så i fredags så köpte jag två nya tunikor, en rosa stor från bikbok, görsnygg 149 :- och en aprikos som sitter åt där uppe och släpper vid magen för 99:- Jag var så glad! har inte shoppat på månader! Jag behövde verkligen det.
Imorn ska jag skriva på papper på gabler. Extrajobb it is! Men det blir finfint det!
Så imorn blir det:
1. Kopiera skattekortet
2. In till gabler kl. 12.00 och skriva på papper och sånt
3. Ta med skattekortet till Smuget och  hämta ut pengar där!

Nej nu ska jag snart sova faktiskt, mitt dygn har börjat vända sig till det normala igen äntligen! Eller ja.. det är på väg iaf!
Innan bjussar ja på en konstig låt jag brukar få på hjärnan :P


Godnatt gott folk!









16 maiiii

Och så har man slösat bort massa tid och energi och sömn på en dretkväll. Fan att ja inte bara gick hem och dog!

Fast innan, idag har ja vart först på xxl, sen så tjuvåkte jag till Gabler, de regnade som satan. Aldrig att ja skulle gå i regnet! Inte en chans! Magdalena var jättesnäll mot mig. Det var jag och en massa andra som var p nå sverige norge grej, och så var det jag, Antons kompis...
Men men, whatever, ja kom senare än de andra, de andra gick vid sju, jag stanna kvar för att jka kom senare. Men mig gjorde det ingenting alls!
Magdalena var supersnäll. Så var de två italienska kockar, jag var livrädd i början, kockar är speciella, men de tyckte om mig efter att ja lät Roberto pilla i min blonda kalufs :) Plus att man kunde driva med dom likevel som dom skoja med mig, Underbart!
Så kom PEter... i början var ja litt rädd för han med, han verkade vara såååå sträng! Och det var han og, men det gick faktiskt bra! Han var inte så farlig och jag gillade han!
Ett enda bord hade jag. Tanter och gubbar på 60 + (eller över 140 som Peter så fint utryckte det :P)
Ibörjan var hon göräcklig moit mig och gjorde allt för att hitta nåt att klaga på, så sa jag att de var min första dag där, då sa hon"ÅÅÅÅh, ja men då ska vi icke vaar så eckellt mot deg!"
Thank god, men de var hon, hon sjasade bort mig som en annan katt en gång, men ja var ändå nöjd i slutändan, hon gav mig 172 kr i dricks. Tack du!
Nästan 200 kr är ändå inte dåligt, hoppas på mer imorn! Imorn börjar jag tio, jag hoppas att de är nöjda med mig och att ja får komma tillbaka, det lät så lite på Magdalena och Mario i köket sa att han skulle prata för mig att ja skulle få stanna! Vi får hoppas på det bästa!
Nu har ja druckit resorb av Jonas, tullat lite och imorn börjar jag tio. Men de ska nog gå bra tror jag! Såvtajm då. Puss o kram o skutt o bubbelsaft, roligare party har ingen haft, alla balla lekar som barnen gör, inga dumma stoora som kommer o stöör! :D
Sune i mitt hjärta <3


Sov gott de ska jag förhoppnisvis göra!






Onsdag


Var i Ski idag på det där pratet.. det gick fint så, förutom att tåget jag skulle ta var försinkat och jag blev en kvart sen! Men som tur var så kom hon och hämtade mig i bilen dit. Pratet gick bra hoppas jag. Daniel, varuhuschefen, sa " är du alltid lika positiv och glad eller har du någon dark side också?" Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara där! (Han skulle bara veta!)Men Tonje hade gett mig goda referenser och det känns ju underbart skönt! :D Men han skulle hålla ett öga på mig nästa vecka eftersom jag alltid har diff i kassan på majorstuen... det kändes ju mindre bra, men jag hoppas att det går bra nästa vecka! Det måste det göra nu..

Sen så gick jag straight ahead till Sebastian och stog och prata med han tills han och Kim slutade, men Kim var dryg som vanligt så jag och Sebastian for hem innan. Bjöd på glass gjorde han med. Han är för rolig den där! Låtsades sova när konduktören kom på tåget för att slippa visa sitt fejkade månadskort! Får mig alltid att skratta haha :D

Sen direkt till Kiwi, köpte mat och gick hem, men storgata är förbannat trafikerad som vanligt så jag fick stå aslänge och vänta för att gå över vägen haha! Minst fem minuter och det är förbannat lång tid när man är kissnödig och huset är precis mitt emot dig. Och åtta ikväll ska jag o Elinor träna, ska bli skönt! Och så ska jag följa med Kim hem sen och kolla hur han bor, jag har ju inte gjort det än, han och Stoffe han flyttat till Grunerlökka nu, precis vid parken så de brukar spionera på alla som sitter och går där säger dom. Jag hoppas verkligen för Kims skull att det kommer gå bra med den lägenheten.
Och vi har också sagt upp våran lägenhet nu. Känns bra samtidigt som dt känns lite overkligt. Hur som helst, hyran kommer gå ner, vi kommer få en ev.två till och alla får eget rum. Sköönt! Vi vill ha Balle nu när de är sommar, finns ju ingen här och öppna fönstrena kan man heller inte göra, sånt jävla oväsen utanför hele tiia!
Så vi blir lökkabor precis som G och Sara och Kim och Stoffe. Kul :P

Så ringde Anton förut och erbjöd mig jobb påSöndag på Gabler, såå skönt det ska bli! Ska börja redan kl. tio dock så jag får inte vara för bakfull på söndagen..hm..men jag är säker på att de komemr gå fint! Brukar dessvärre vara dyngbakfull när jag serverar haha, men på nåt sätt så är de mer regel än undantag numer :)

Igår äntligen fann jag ut vilken Kjell Bergqvist gör rösten till i Trolltyg i tomteskogen.  Tor! haha :D Jag var ändå nästan säker på att han var nån av trollen! Har ni inte sett Trolltyg så gör det! Det är jättekul! :D
" Vare´fjant!? Hääär  mammaaa"
"Mamma, ja meja ner en hel tomtearmeé"
"Jaaa braaa, vareenda een, vi ska leta å hittaråm åsså ska vi taaråm.."
"bränn! bränn! bränn!"
"Nunununu har Tim blivit en ba-a-seboll!"
"vänta ja har en bättre idea, ge mej ett bra kaaaast ahh!"

Ha en bra dag!


Tisdag

Idag fick jag hoppa in och jobba från tolv till halv nio. Det var mycket behövligt! Dock assholeday idag med, ibland föreställer jag mig hur jag knackar vidriga kunder på pannbenet och skriker som Anna gör i Sunes sommar till Rudolf när hon får veta att det inte blir nåt grekland, Jag HATAR dig!!!
Som idag, blev idiotförklarad så många gånger idag att jag vart så sint att jag inte kunde hålla humöret uppe, oproffessionellt som fan jag vet, men det går till en viss gräns. Jag hade rätten på min sida men gubbfittan bara pratade till mig som om jag var tre år, han sket i lagen han sket i allt, han skulle bara ha rätt. Jag hoppas du fick punktering på din bil eller att du körde av vägen eller att du blev rånad på dina saker gubbjävel!!!!!!!

Jaja, jag gick hem från jobbet idag med, det är så skönt! Blev av med massa negativ energi på det!
Inge töligt heller att jag fått kontakt med Bäverjävel på facebook heller! Det var fan inte igår det! Så lik sig men ändå inte :D

nej nu ska jag och Erika se en film, det har blivit en mycket koselig tradition vi har skapat här på storgata 45! igår och i förrgår hade vi Emile Hirsch maraton. För nån vecka sen Girl next door, i förrgår into the wild (f.ö grymt bra film!) ingen sara-film men bra! och igår Lords of dogtown. Han är ju bara för snygg den där Emile! :D grymt snygg!!!
Lite kär är jag, lite kär! ;)

Nej nu ska vi bestämma oss! imorn väntar Ski, läkarn och skatteetaten, eventuellt mattias frisk och post!
God natt gott folk!

Innan lite Emile till er alla!







Söndag och ingen ågren idag!

Söndag idag och jag vaknade vid halv ett. Igår var jag jättetrött och ingen lust till att göra något alls. Jobbade från tio till fem med Esther och Tonje, det var kul :) Det var faktiskt det. Men en viss person beter sig helt konstigt efter förra lördagen. Sluta straffa mig hela tiden! Sen när jag kom hem så var det städtime. Thank god för byrån! Den har hjälpt mig väldigt mycket! Och så känns det bra för nu är hyran betald och min inkassoskuld också, gött att få det ur världen! Dessvärre är jag numer råpank tills ja får lönen från Golfklubben. Måste ringa han imorn!! Och på Tisdag ska jag till XXL i Ski och prata med dom där om jag kan få jobba på båda ställena. Och jag kommer att få en heltidstjänst där i Augusti då Catharina åker till Bali i fyra månader. Nu släpper det gott folk! Nu har jag vart på botten och simmat så länge och nu kommer jag sakta men säkert uppåt! :) Jag är faktiskt glad nu. Då gör det inget om man får leva på vatten ett tag till, men det blir sista månaden som det blir så här nu. Inte en månad till utan pengar!

Så blev jag med Erika och Sara ut till garage och tog en öl, efter en lång promenad runt Oslo för att bestämma sig vart vi skulle gå. Garage verkar vara ett trevligt ställe, mycket rockers! ;) Och så får jag samtal och sms av en person som jag trodde verkade vara någolunda normal, men näe.. inte han heller! Jag mår illa av killar numer.
Inte alla givetvis, men många.
Efter garage gick vi hemåt, Erika och jag drog på grabben i graven bredvid och somnar framför den. Sen vid tre kommer Jonas hem och idag erkänner han att vi vaknade för att han tog kort på oss! Men Erika óch jag är likadana, vi gör oss inte bra på bild så vi har inget att skämmas över för vi vet hur vi ser ut.

Och idag Söndag, vädret är schizofrent som vanligt och jag ser nu att jag INTE blivit av med min streptokocker, härliga tider. men va fan! Jag får skylla mig och min virriga hjärna själv. Nån som är mer virrig och disträ får man nog leta efter!
Nu ska jag ha min terapitimme med mjusik! Hjälper alltid.
Ha en bra dag folkens. Puss och kram!





Tisdagsglädje

Ingen som jobbar i kassa borde få stå bakom den utan gummimattor. Mina fötter är såå ömma just nu, och värre blir det, men va fan! Det blir ju pengar av 'et! Jätteskönt, ska jobba hela veckan ut nu. Och på Torsdag får jag lön.. lika ångestfyllt varje gång! Usch..Men bara att få pengar är ett stoort plus även om det inte blir så mycket.
Nej, nu är Sussi här och vi har slökollat på matchen, machester united mot arsenal. Vi ska snart fotograferas lite granna, hon är jätteduktig på foto. Men innan lite nyttig potatisgratäng.
Jag beslagtog en byrå som stod nere i entrén och ville bli hämtad av någon, en exakt sån som jag har tänkt att jag ska köpa men inte haft pengar till än. Jag är glad :) Äntligen kan jag ha mina underkläder och smink någon annanstans än golvet och golvet i minigarderoben :P Som en skänk från ovan till en fattig bonddräng.


Nej nu ska jag äta och sen får vi se om  jag orkar ta några bilder.
Musiknerd som jag är bjussar jag på denna innan jag glider iväg



God natt och sov sött.


Söndagsångren

Fast egentligen är det väl inte jag som ska ha det utan en annan. Folk är verkligen inte som man tror att dom är. Ingen ska bry sig i vem som skriver sms till mig eller vem jag skriver sms till! Och ta ens telefonen och läs mina sms! Jag blir litt sint på det.
Annars, gårdagen var ok. Jag o helena var på dr jekyll, och ja träffa Johannes Hallén som jag gick i högstadiet med. Kul att se han.
Där var några från jobbet, men inte Andreas den bangern. Det sög balle på dr jekyll, men emma stoffe och henke kom dit, men nästan direkt efter det drog vi till johns. Där var det kul, dock idioter och sånt, men det går ju inte att undvika. Men vi hade skoj, sen var det time för efterfest, men henke hade glömt sina nycklar på latter, så de var bara att knalla till Aker Brygge och hämta dom. Sen gick vi hem hit och hämtade emmas vin, inte så uppskattat av min rumskompis och Sussi. Anton ringde mej också, jag sa att jag var med dom, han ville komma dit efter att han slutat parta på sitt jobb. Han fick ringa mig. Sen gick vi igen, vi mötte på en äcklig mexican som gav mig och Emma en puss på munnen bara sådär. Svininfluensan!!!!!! jag blev dretnervös kan ja lova. Anton skratta bara åt mej och sa att han aldrig träffat någon som är så hypokondrisk som jag. Fan va jag skratta åt honom inatt. Han är att bra rolig ibland. Vi pratade om rollspel, alltså sånt där när man klär ut sig i riddarrustning och sånt.

Sen vaknade vi vid halv fem... hela dagen borta, sen vid sex så skulle han träna, vi tog följe och sen gick jag och köpte choklad, sen hem och göra mig fräsch. Anton var lite elak mot mig och sa att jag var skäggig haha, jag kan väl inte hjälpa att jag är litt luden under hakan?
Sen kom Sussi hit och hon och Jonas kilar stadigt nu. Jag gömde mig på rummet trött och jävlig. Nu ska jag sova och se på girl next door eller strandvaskaren.
 
Innan jag drar bjur jag på denna låten.
 

Good night!



Första Maj (Är baj :P)

Humorn är mycket låg så här på kvällskvisten. Igår var jag ute och svängde mina lurviga med Emma Stoffe och Henke och hanses tjej, jag tror inte hon gillade mig.  Jättekul å se Stoffe och henke igen iaf, först var Emma här hos mig och sen gick vi till hennes kompisar, varav den ena jag jobbat med. Vidrig lägenhet, trodde att jag skulle få HIV av toalettringen.. ösch! Men hennes mate var gullig ändå.

Sen gick vi till café sör och mötte upp di där två och sen då? Jo det gamla vanliga De Villes. Men jag träffade på en dretsnygg punkare. Han var så pen att jag blev lite knäsvag, när han kom upp bakom mig, höll armen om midjan på mig och tryckte mig intill sig litegranna och stirrade djupt in  i ögonen på mig. Jag tror det var mörkbruna, men det kan ju ha sett ut så p.g.a. mörkret :P
Så frågar han vart toaletten är och jag gav beskrivningen, han log länge mot mig och sen försvann han. Till och med Stoffe tyckte han va snygg haha. Såg han inge mer sen tyvärr men va fan! Vi hade iaf jättesköj och sen vid tre nångång stapplade vi hemåt. Dyngraka alla tre men det var härligt!

Sen träffa jag båt och där sov jag. Förvånansvärt pigg när jag vakna i morse. Vet inte om ja fortfarande var litt full. Rusar hem, byter om och sen tar tåget mot Ski. Jag jobbade hela dagen idag. Från två till Elva typ. I  början trodde jag att det skulle bli en helvetisk dag, det var en tjej där när jag kom. Kaotiskt när jag anlände för det första! Sen kläcker jag " så min grej idag är att springa runt och plocka flaskor och tallrikar efter folk?" "Näe du ska stå här i kassan och göra allt, för nu åker jag hem!Blir det mycket får du be nån av lärlingarna i köket att hjälpa dej, men de kan ingenting" Jag blev dretnervös kan jag lova, men det gick faktiskt ganska bra! Hennes man, kocken, var förnöjd och ville att jag skulle komma tillbaka. Han var inte alls så farlig som jag trodde när jag först såg han. Görrädd blev jag. Han var en rolig typ och jag kan lätt tänka mej att komma tillbaka, vilket inte var ett alternativ när jag först kom. De där lärlingarna var också ganska söta.  Bra dag. Åkte blå bil som luktade kön hem till Oslo. (jag hoppas verkligen att det var jordposen där bak som utsöndrade den där odören!) Vi kör på det.
Och nu sitter jag här, ätit enbart lite yoghurt och en cheeseburgare på¨hela dagen så nu tryckte jag i mig en morotjävel,  har stritt med Sussi och Jonas som förövrigt fyller år. Grattis Jonas! =D De skulle på Svenskafest och sen Sirkus, jag tackade nej till att följa med.

Nu ska jag sova och sen ska jag upp och jobba imorn på XXL. Lika kul som vanligt. Kul o träffa slusken iaf :)
Sleep tight!

RSS 2.0