So long flavours!

Som ni ser så har min snälla bardomsvän hjälpt till med designen på bloggen. Så fint det blev!
More good to come!
Igår sa jag upp mig från jobbet! Det kändes fruktansvärt skönt! Som en stor betongklump lossnade från kroppen. Var en obeskrivlig känsla faktiskt. Kanske låter väldigt överdrivet och så, men det var det bästa jag gjort på länge. Det har verkligen känts som ett fängelse, du är fastkedjad på de där små kvadratmeterna, det är trångt och jävligt, du får inte smita iväg fem minuter eller göra små naturliga ärenden... men om tre veckor är det över :) Då kan jag be grisen fara och flyga. Då hoppas jag att det andra jobbet har ringt mig men har de inte det, så får jag söka nytt! Svårare än så är det inte och jag vet att det kommer att ordna sig till slut. Men detta innebär också
att jag kan följa med utomlands! Guuud vad gött!
Det vore att bada idag, vädret här i Oslo är hur skönt som helst.
Nej nu ska jag träffa curry, hon ska låna min plattång och hårblås!
Tack och hej!


Ny design!

Nu är en ny design gjord av barndomskompisen Lovisa




Klicka på bilden på att komma in på hennes sida.
Kanske är du intresserad av en ny design eller så kan du bara kolla hennes sida.


hoppas!

Ååh jag hoppas verkligen att jag kan följa med utomlands nu sista veckan i Augusti! Jag pratade med min chef om det redan igår, och jag frågade en extratjej om hon ville ha mina timmar för den veckan, hon kunde ta alla utom Torsdagen...hm... hoppas att det finns någon annan vänlig själ som kan ta den torsdagen åt mig. Men så är ju också problemet att vi inte vet vilken dag den vecka som vi ska åka på. Det sätter ju käppar i hjulet för mig. speciellt med tanke på att min arbetsplats nästan är omöjlig att få ledigt på. För nu måste jag ta ledigt även veckan efter den eftersom jag inte vet när jag kommer hem, men jag sa det till henne att hon kan få hela den veckan av mig också. Om hon vill ha den och om chefen går med på det.... hoppas att han gör det!

Hoppas verkligen att jag kommer iväg, jag skulle bli så besviken och ledsen om jag inte gör det...

soool :)

uuh! jobbigaste dagen nånsin idag tror jag! Bakfull som satan tog jag mig ändå upp ur sängen. jag och "familjen" va ute på galej igår.
men men det gick väl bra ändå, trots att jag missade tåget!! Med klump i magen och nära till gråten ringde jag till jobbet och som tur var, var det Everton som svarade och jobbade, Han är såå snäll! Han sa så lugnande och vänliga ord att jag nästan ville trycka ut huvudet ur hans telefon och ge han en puss på kinden.
i början var jag helt säker på att jag inte skulle överleva dagen, men resorb och imsdal gjorde det uthärdligt. Och idag jobbade petri igen, snällaste på bygget. vart en bra mycket dag så med andra ord.
sen när ja slutade så skulle jag o emma åka och bada. Vi gick till hamnen och irrade runt en stund, men till sist kom vi rätt och tog en båt ut till gräsholmen. Jätteskönt å sola, men vattnet var brunt och bottnen full av sjögräsiga musslor och stenar... blev inge bad där kan ja lova! men skönt ändå! :) sen vid åtta for vi tillbaka, gick och köpte isglass och sen gick vi hem. En skön dag :)
Och sen lite resprat! utomlands blir!

längtar tills jag får min kamera tillbaka så jag kan slänga upp lite bilder.


22/7

idag när jag och Emma vaknade lyste solen in på oss. det var tydligen jätteskönt väder ute. Lite ångest över att jag bara hunnit bada en enda gång den här sommaren. Men det ska bli fint hela veckan här har jag hört och jag är ledig igen på Torsdag så då ska jag iväg och bada om det är fint! Emma och jag tänkte gå till parken vid Jenny och sola, men kom fram till att det hinns inte med. Hon börjar fyra och jag börjar fyra. Hon gick och solade på Brun och blid, jag kör med fejk istället. 
Om en timme går jag till tåget som går till gardermoen. Usch.. känns i hela magen.. jag vill inte... men jag överlever nog idag också! :) och nu ska jag duscha!
Tack och hej!


21/7

Och så ska man snart iväg och jobba igen då. Jag var ledig igår och det var så himla skönt! Man glömde nästan bort jobbet helt, idag känns det som om jag inte vart där på görlänge. Men det känns tungt ändå att gå dit...Igår var det en bra dag. Jag vaknade av att dom ringde mig från jobbet och undrade om jag inte kunde komma in och jobba extra mellan tre - fyra och nio. sen ändrade han sig och sa att jag fick hemskt gärna stanna kvar till rlva om jag ville. Vill och vill? jag vill vara ledig på min lediga dag! Jag sa att hitta han ingen annan som kan, så kommer jag in. Han blev nöjd så men han ringde inget mer sen.
Så grejade jag med min cv och ringde till Juan. Jag mailade över den till honom. Tack för att du är så snäll! :)
Hoppas verkligen att det går bra :)

Vart grymt sugen på caesarsallad ett bra tag nu, så jag gick till mcdonalds och unnade mig en sån. MM den kn-----e mun den! ;) Sen när jag kom tillbaka så satt de och kolla på film, jag fastnade jag med. The hills have eyes var på och ibland var det lite svårt å äta samtidigt för människorna i filmen är så vidriga. Så ringde Fredrik, han och Jimmy skulle komma över och hälsa på. Kul :) så kom de en sväng och Jimmy fixade byrålådan som emma i all fyllehast råkade braka i lördags. snäll han.
sen blev de chilledill resten av kvällen med Jane Emma och Kim, choklad, msn och mean girls.
En bra dag helt enkelt.


Onsdag

På min lediga dag hade jag trevligt. Först så solade Jag Emma och Jenny på Brun och Blid. stora härliga solarier, dock dyrt! Sola i en kvart, blev röd i ansiktet. Sen skulle Emma iväg till Rickard och jag och Jenny gick till Grönland och mötte Juan. vi satte oss och fikade på Venner (restaurang nedanför dom ) Sen såg jag deras lägenhet för första gången. Mysig! sen gick jag och Jenny ut med vovven Pappi på en rätt lång promenad. (Såg han idka oralsex med pen hona,) Sen gick vi tillbaka med han och sen gick vi och mötte Johanna på busstationen. Vi skulle ta en kaffe innan hennes buss gick hem. Vi satte oss på två kockar nedanför mig och Helena kom också och gjorde oss sällskap.
Och sen kom Juan igen lite senare. Jag upptäcker att jag inte har med mig hemnycklarna och Emma var ju på frierier med rickard så de blev lite knövvligt med hur vi skulle ta oss in och lämna johannas väskor. men vi har tur och Juans kompisar sitter innegården. de öppnar grinden och Johanna får ställa sina väskor hos dom. sen träffar jag Anna som bor i lägenheten och hon lämnar dörren öppen. Bra! sen satt vi och åt lite och pratadebort tiden så Johanna missade båda bussarna hem Hon stannade kvar hos mig den natten. helena gick hem vid elva och Johanna Jenny och jag gick vidare till peoples och fikade lite till. Lite hög ljudvolym, jag hörde knappt ett ord av vad dom sa. Sen vid ett eller nåt gick vi hemåt, men först in på 7eleven, skulle ha nåt (trumpeter överallt) blev lite av varje, sen fixade Jenny in oss genom grinden på ett smidigt sätt då jag fortfarande var nyckellös. hämtade grejerna hos Juans kompisar och sen knackade på, på min lägenhet, anna öppnar och lånar ut sin nyckel. Snällt! vi följer Jenny hem och tar farväl. sen går vi hem och svullar och ser på jordens töntigaste film bring it on med kirsten mongo dunst.. Väntar på emma som kommer hem vid halv fyra. sen drar efterfesten igång, men det var inte vi utan några andra i lägenheten. Kul att hon kom och stannade kvar! Hemkänsla.


Ljusare

igår var jag på jobbet och det var första dagen som det kändes ok. Och det känns inte inte så jobbigt längre att gå dit igen imorn. Men idag är jag ledig! Fan va gött. Fast både jag och Emma sov till halv två... Kanske det behövdes då det har blivit så lite sömn om nätterna för mig. Men idag är det tvätttajm och vi ska få en ny soffa :)
För den vi har nu har stått sen forntiden känns det som. skabbig som satan! Så i fortsättningen kan man sitta där och kolla på filmer utan att känna sig smutsig :)
Och sen ikväll ska jag möta Johanna vid centralen! Ska bli så kul å träffa dig igen gumman!
Nu ska jag ta ut min tvätt. Hej!


Hata.

Vissa människor är nog störda från början. Jag avskyr dig som pesten ska du veta din besserwisser och viktigpetter! Jag har inte och kommer heller aldrig att ha nån som helst  respekt för dig det ska du ha klart för dig. Ta ditt viktiga arsle och Dra och dritt.

Men dagen vände till det bättre då jag va på De villes med Joanna och hennes kompis Stoffe. träffade en jättetrevlig norsk rocker där :) Himla söt du!

orka

Hur ska man kunna saker man aldrig gjort förut? Alla är vi barn från början! Hur tänkte du egentligen? Jag försökte faktiskt. Bespara mig din taskiga attityd nästa gång. Oproffessionellt.

Inatt såg jag det snyggaste jag sett på mycket länge! Min första tanke var ser jag i syne eller finns du på riktigt? När man minst anar det.. :) Fast mina känslor åkte bergochdalbana så jag var inte riktigt med i skallen, hade jag bara vart lite gladare så hade jag nog glatt mig åt han lite mer.  Jag orkade knappt titta.. hoppas verkligen jag får se dej igen ögongodis :)


Torsdag

Så ska man iväg idag också och jobba till sent. Från fyra till halv tolv.  På ett sätt är det skönt, för då är jobba det enda man gör. Man hinner liksom inte göra så mycket mer av dagen (fast idag så ska jag och Emma sola lite innan, hon börjar också fyra ) Så himla varmt och fint väder.
Och nu på Lördag åker jag hem igen. Enda chansen jag har att städa ur lägenheten. Ska försöka övertala chefen att jag får åka hem nästa eller nästnästa helg också. När jag frågade så sa han att det var vanskligt, men jag skulle återkomma. Synn att jag inte förstår norska så bra... måste bli bättre på det! Jag vet vad vanskligt betyder, men mycket annat är så svårt!
Man får absolut inte ta ledigt om det inte är för bröllop eller begravning. men jag tycker att det är ett bättre skäl att få ledigt för att flytta än för att gå på bröllop!? men det är jag det.. Men vi får väl se, annars skulle Mamma och Matts hjälpa mig så gott dom kan nu Lördag och Söndag. Så vi får se hur detta går..
Så har jag bestämt mej också, jag stannar inte längre än till September. Sen flyttar jag hem!


sommar :)



Sköna sommar :) Äntligen får man sin dos av solsken. Idag har jag haft ganska fullt upp. Skulle till polisen och greja mitt pass. Efter lite omständigheter så lyckas jag med det  iaf. Emma fick följa med och intyga att jag är jag eftersom saraklappträ glömde leget i norge. Men jag får det skickat till norge så det är gött. vill inte ha nån mer utskällning av chefen...
Annars har jag lunchat på maché med paula och två av hennes vänner. Jätte trevligt. Blir till och köpa caesarsallad där i fortsättningen. Himla god! Sen har jag dratt omkring på stan med Emma. köpte nya piercingar och nya örhängen plus ett schampoo från bedhead. Dumb blonde hette det. passar ju in på mig eller hur? :P Sen så for jag hem och sen till pekås och handlade lite mat. och boka tvätttid, fick på lördag kl åtta. utmärkt! Och så ska jag ta mej en promenad lite senare när det inte är så varmt ute. SKulle gått ut och gått med johanna men det blev inge med det. Så jag går själv med min vän mp3:n istället :)  Nu ska jag tvätta håret med mitt nya schampo!
Tack och hej!

Pess

Snart orkar jag ärligt talat inte mer. Jag är verkligen nere på botten och simmar nu. Varför måste allting hända samtidigt? Tjugo dåliga saker på bara några timmar, nästan hela dagen igår gick åt helvete, t.o.m. min telefon pajjade och bröt sig när jag väl hade hittat den.  Men man ger inte upp hoppet om att det ordnar sig. Nejdå. Och så kommer dagen nu när jag äntligen har kommit hem, allting gick bra tillslut.  Tills jag upptäcker att när jag väl är hemma så har jag inte hemnyckeln med mig. Snart måste jag ta mitt liv. Men det ordnade sig det med, som tur var. Skulle följt med Sandra och Sara ut på sommarplaza, blev det nå med det då? Nejjj för Frick har glömt leget i Oslo. Så det blev inge sommarplaza för mig. Inte hela världen men ändå!!! Så töligt att det bara ska gå snett hela tiden.
Jag orkar inte med sånt här. Varför kan saker inte bara flyta på och bli bra?

Dålig dag blev till bättre dag.

Mm härliga tider det är nu. Blir så trött på motgångarna som blir hela tiden.. ska jag bara drite i allt och packa mej hemåt igen? Ibland känns det så. Men jag vet ju att det ordnar sig tillslut i alla fall. Men det är så jobbigt när allting går emot en. Idag orkade jag inte hålla masken längre.

Jag har btw bytt jobb nu, från ett dritställe till ett värre dritställe. Jag mår gör jag.  Men kasnke det bara känns så just nu efter som jag har haft en shitty day idag.

Men så anlände jag i Oslo igen efter jobbet och träffa G. Det var roligt! Så imorn bär det av hem till Sverige igen med henne. måste styra ett pass.. men men sånt som måste göras.
Och så ska jag köpa mej nya cambridge soppor också när jag kommer hem.. Och inviga det nya läppglanset som ligger och väntar hemma på mig :)  det är tur att det finns små saker som kan göra en så lycklig!

den är äntligen min!


RSS 2.0