Inget aTT göra

Då jag som sagt inte har något liv får ja underhålla mig själv.



FAVORITER
Dialekt: Norrländska
Mat: Nachos
Låt: Just nu är det saturday night
Film: Welcome to the dollhouse är EN av dom, ja älskar film!
Tecknad figur: Baloo
Sport: Fotboll alltid.
Komiker: Vet inte
Veckodag: Lördag
Glassmak: choklad
Soloartist: vete fan, Ryan Adams då för de var den första som kom upp i skallen


FÖR TILLFÄLLET

Humör: down, jag är så uttråkad!
Tanke: på fel ställe.
Kläder: leopardbikini
Bakgrund: va?
Känsla: ångest
Tid: 16.18
Bästa sak: Min vattensprejflaska med fläkt på.
 
FÖRSTA
Bästa vän: Therese Björkman
Husdjur: Sessan ♥
Utlandssemester: Danmark
Piercing: Öronene
CD skiva: Carola
Bil: Har inget körkort..än
Ord: vet ejjjj


SENASTE

Telefonsamtal: Kimmen
Mat: Makaroner
Dryck: apelsinsaft
Biltur: Taxin till byn igår
Tv-program: Kungen av Queens
Köpta klädesplagg: klänning från Gina


HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nope
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Njet
Badat naken: Ja
Varit med i TV: Ja
Varit med i tidningen: Jess


NEJ TACK

Skolämne: Matte och sånt
Mat: Ägg
Musik: Klassisk och Dansband
Dryck: whisky.
Djur: skalbaggar! och syrsor fy fan!


4 SAKER

Du gör när du har tråkigt: Ugglar, går promenad, läser eller kollar på film
Du gjorde igår kväll: drack, dansade fotograferade och gick
Du kan höra just nu: trafik, mansröster på annat språk, musik utifrån och föggler
Du inte kan leva utan: Familjen, vännerna, TV och Musik


3 PERSONER

Du kan berätta allt för: Bman, Emma och Emma
Du tycker om: Bman, Emma och Emma då, men jag tycker om alla mina vänner lika mycket :)
Du inte gillar: Kissie, Fuckface och en till.


2 VAL
Coca cola eller fanta: Coca cola.
Hund eller katt: Kissekatten :)


'1 ÖNSKAN
Att det ordnar sig..


Bading eller soving?

Om jag är bakfull? Oja.. har precis förtärt lite mat och väntar på att Kimjävel ska ringa, men han gört ju alldrig! Jag vill ut och bada och vi skulle det, men efter som jag är fattigare än lasarus så kan jag inte ringa till han. Värdelöst. Så de blir väl ingen bading för Sara Frick idag. Men  det är ju en sån otroligt fin dag, man FÅR inte vara inne en sån dag! Jag vill uuuut men jag vill inte ut själv. Får ångest över att sitta inomhus nu när de är varmt!

Jaja, men vi får la se va som sker.

tråkigt.

Sitter och har beslutsångest. Helena och co. vill att ja kommer över till dom och dricka drinkar, låter iof jättemysigtf och trevligt, men jag orkar inte och har tappat lusten till att göra nåt över huvudtaget. Är det värmen som stigit mig åt huvudet? Det känns som om jag inte har ett liv längre. Jag har liksom inte ro i kroppen, det känns inte att jag är FAKTISKT ledig imorn, känns som om hela mitt liv bara går på ett rullande band, vakna, kissa, gå till jobbet, jobba, gå hem från jobbet, äta ( första ggn på dan) kissa och sova. Så ser mina dagar ut. Jag lever inte, jag har inget liv alls. Jag ser inte fram emot nånting alls, förutom att min syster ska komma, men det känns så långt bort.. usch, jag vill bara lägga mig ner och dö en sväng och sen vakna upp och få tillbaka min energi, för den existerar inte längre. Jag vill spy på XXL.

Tjoho

Fredagkväll och jag sitter ensam hemma, men ja klagar faktiskt inte. Nog för att ja e pils-sugen, men jag kan gott dricka en här i sällskap av Laura Dern och Nicholas Cage. Wild at heart på tv nu. Jordens vidrigaste våldscen såg jag nyss.. ingen tölig start på en film! Men riktigt snygg är hon :)



Skum film dock.

Imorn blir det jobbing igen, men nu har de börjat en ny kille i kassan som är jättesnäll. Nu är det inte lika trist att stå där längre och det känns lite trist att byta jobb faktiskt.. men men, jag får passa på att ta vara på tiden som blir kvar, men det är inte länge kvar nu ju... uuuh! Ångest! Men nu ser  man fram emot att gå till jobbet iaf :)

Nu ska jag fortsätta kolla på den här könstiga filmen, fortsätta lyssna till sydamerikanska toner som spelas utifrån och fixa mina naglar! Jag ska för övrigt sluta bita på dom. De ser ut som dret!

Over and out.





Ps: Willem Dafoe är med och han ser ut som skit i den här filmen! Jag tycker att han ändå är rätt het annars men inte här!!!

   
Men här :)



Inte jordens bästa bild, men den scenen i tältet...MMMMM :)

Värmeslaaaag!

Inatt ska G sova här i min bastu. tur att man har resurser! En liten rosa sprayflaska med en fläkt på, min bästa vän vid sånna här tider. Det kommer bli tufft. Inte nog med det, XXL har heller ingen luftkonditionering över huvudtaget så nu är alla småsjuka även jag. Spyr varje morron och snorar och har mig, VIDRIGT!

Sporten har en träningsmaskin som visar grader, på deras avdelnign var det 29 grader varmt. Borta i kassan var det ännuvärre, lätt över 30! Inte hälsosamt för fem öre, 3 liter vann slank ner för min strupe på mindre än två timmar, blev ett jävla springande fram o tillbaks till don.
Dags att fixa AC nu va!

Jaja, nu ska jag Faktiskt läsa i min bok "Flickan från ovan". En present ja fick av min syster, mycket bra bok!

      


Mina vänner i natten :)






 

22 Juni

23 år gammal är jag nu.
Åldersångesten har lagt sig liiitegranna, jag har redan vant mig vid att vara 23 fast jag bara varit det en dag.
Dagen var så fin och vi kunde sitta ute i solen och äta paj, men sen kom regnet så tårtan blev äten inomhus. Men man får va glad för det som var :)

Jag får ofta höra att jag är så lik folk, folk känner igen mig som fan säger dom och bla bla bla. Jag måste ha ett väldigt vardagligt utseende. Igår sa min faster till mig att jag är så himla lik Eva Dahlbäck när hon var ung. En av Sveriges vackraste skådespelerskor tydligen så de tar jag ju givetvis som en komplimang :)
      
Jag vet inte jag, vacker är hon ju i allafall :)

Andra kändisar som jag fått höra att jag är  lik:


          









Midsommardagen.

Ja då är det Lördag. Lagom trött efter gårdagens bravader.. Det var en jättetrevlig midsommar, Bman hade dukat ute och folk grillade och kosade sig. Även jag, fast jag drack öl istället för mat. Bman och Josse hade bakat en tårta med, jättesöta :)
Sen vidare till en fest i trappuppgången bredvid min syster, det var kul. Fast sen kom det tårar och grejer och jag var för full igen. Bmans drog med mig till Max och där gick jag lös på nån cheddarost. Fick mig ett colasprut i ansiktet av turtlespistolen som Dansson höll i handen, men hämnden är ljuv min vän, hämnden är ljuv ;)

Och sen gick vi hela vägen hem till Alex ,Alex, Dansson, Bman och jag och Bman och jag slängde oss i Alex bubbelbadkar :) Bman strippa men icke jeg, jag bada mina fossingar och sen ben..
Sen blev det utfrågning om min systers skostorlek bl. a och sen en film. "Will Smith" hann ja tänka för sen somna jag, och vaknade sporadiskt av att Alex och Bman låg och snarkade i kapp, när den ene gav sig började den andra haha det var alltså snarkljud heela tiden! :D

Sen idag bev det kvarnens med Alex, Dansson, Bellson och bman och jag svullade i i 2 cola, 1 fanta och 1 trocadero. Som dock inte smakade så mkt för att man var så uttorkad, sen hem till Bman och jag hjälpte henne att städa undan lite. Sen kom Josse och Tommy och hade paj med sig, Josse var söt och diskade åt Johanna ;)

Tack för den här gången brudar, det var trevligt trots för mycket alkohol :) Syns nästa gång när ni kommer till mig  om inte Bmans följer med ut ikväll??? Och om jag ens blir med.. det återstår att se!

Ha en fin Lördag.






Glad midsommar :)




Midsommar idag då folkens.
Först ska jag äta lite med min broder, bara vi hemma, alla andra är på bröllop, i Norge och i Dalarna.
Så jag o Dani får fira själva :)
Sen blir det hem till Bmans och äta igen, och dricka jordgubbsvin.  Ska bli kul att se alla brudarna igen :)

Hoppas ni får en fin dag med mycket sol!
Puss & kram!

50/50

Negativt :
Hemma i Sverige efter en tölig tågresa. Pallar fan inte att åka kollektivt längre! Först hamnar ja bredvid en fetis och hennes feta barn som breder ut sig, sitter och glor gör dom också. Orka, låt mig VA IFRED! Inte nog med det, nog ska det sitta nån dryg äcklig jävla karljävel bakom mig som inte sitter still och skakar om mitt säte, smäller som fan i det dära bordet som sitter på sätet framför, PLUSS att det sitter en kärring på min stol! som jag hade bokat!" hon skulle ha få stå ut med den dära feta kon och manshelvetet bakom! MEn nej, det blev jag... jag orkar inte..folk är djur, dom kan inte bete sig, min positivitet existerar inte alls idag. Idag är jag på krigsstigen.

Positivt:
Men å andra sidan, jag träffa på en jag jobbar med på tåget, han är trevlig, sen träffa jag Ann-Sofie som jag inte sett på väldigt länge nu, jättekul å se henne :)  Broder Daniel va på bussen och släpade min trasiga resväska hem  till pappa T och där var mamma o Matts.

OCh hur mysigt är det inte att komma hem när man får varmt välkomnande hem av hund och katt? NU ligger de båda i mitt rum och sover, vilka skatter jag har :)

Onsdagnatt.

Sitter nu här i söffa i Oslo och har precis köpt biljett hem. Det blev tåg, gud så skönt! Slippa bussen.
En trevlig eftermiddag/kväll/natt har ja haft. Började med att jag o min nya flatmate Malin gick till Sofienbergsparken och strutta omkring bland alla öltält och kosade oss i solen som försvann rätt snabbt och det blev lite kallt, men det var trevligt. Lite småberusade blev vi men det var kul. Sen gick jag för att hälsa på (fj)anton på Gabler, Elisabeth var där också så det var himla kul att se henne :) Kul att se Anton med såklart, var ett tag sen nu. Det var 16/18 års party med nåt "Rom" tema där ikväll. Folk hade vita dräkter typ och massa kvistar runt huvudet. O det blev att ja stanna kvar på en cola. Patrik som ja jobbade med på 17 mai  och ännu en Roberto var där också. Kul att se Patrik igen.

Och nu sitter jag här hemma, trött och ska skriva en lista på vad jag ska packa till min hemfärd imorn kl. 13.25.


Jag gjorde givetvis nå dumt förut med.. att jag aldrig lär mig! Den som väntar på nåt gott... väntar iof alltid för länge, jag ville bara ha ett svar ju.. menmen, får ta den smällen på Tisdag! Men man vet aldrig..

Tears.

Idag grät jag på jobbet för första gången.
Kändes inte såbra, men jag orkade inte hålla emot, hormonerna spirar, känslorna snurrar omkring som bilar i en rondell och jag är såå känslig just nu för allt. Speciellt folks tonfall och om de inte alltid är likadana, om nån beter sig annorlunda en dag, får jag genast för mig att det är personligt mot mig och att de hatar mig.
Kunderna var inte så särskilt sura, men de idiotförklarade mig som vanligt. Jag hatar när dom talar om för mig hur jag ska göra mitt jobb. Jag hade sån go lust att bara skrika " du ska ge fullständigt fan i hur jag gör, passar det inte så kan du fan sticka nån annanstans din jävla träballe!"

Men sådana grova ord får man ju givetvis inte använda på XXL, så jag höll tyst.  Men efter gråten kändes det bättre. Jag vet ju nånstans med mig att det bara är hormoner. (Hoppas jag)

Men saker och ting är annorlunda men jag kan inte sätta fingern på vad det är. Det bara är det, och det ska på nåt sätt bli skönt att komma iväg till Ski. Ska dit på Onsdag och skriva kontrakt nu. Pirrigt är det :) Men jag kommer sakna Majorstuen. Jag kommer sakna några mer än andra, men jag tycker om alla :)

Så drar man till Sverige igen nu, det är med blandade känslor jag gör det, jag är inte såå sugen på det, hade hellre velat åka om två veckor eller så,  men va fan. Jag åker tillbaka på Måndag igen.



Visningsmåndag.

Ja, allting är som vanligt men inget är som förr..

Visning på visning på visning, snart är det ju faktiskt dags för flytt eventuellt. Vi var på visning på en knarkarkvart och en lägenhet som såg ut som en källare... spindlar och grejer. Vidriga.
Jag vill såå gärna flytta till Grunerlökka, Erica och jag hölls vakna natten till igår av att massa jävla fiskmåsar slogs eller parades med varandra precis utanför i en container som står nedanför, en sjungande man hade Erica hört också. Jag hade turen att slippa han iaf. Så det vore verkligen att få nånting nytt! Gärna med köket för sig, för nu bor ju Jonas i vardagsrummet/köket. Eget rum och köket för sig är mest värdefullt.

ÅÅÅ JAG VILL FLYTTA NU!!!!

Min drömlägenhet:
1. Ligger långt ner på Grunerlökka, fast ändå nära till parker.
2. En fyra så alla får varsitt rum plus vardagsrum
3. Möblerad
4. Fräsch
5. Fin innergård.
6. Badkar + balkong.
7. Billigare än den vi har nu.

Tänk om den finns därute nånstans? Tänk om man kan ha sån tur att få en sån?

Hoppet är de sista som lämnar en, glöm inte det!




Grattis Lillebror :)

Grattis Grattis till min stora lillebror Dani som äntligen gått ur skolan nu. Det var en fin dag trots omkullvälta blommor, jordiga skor, lite moln och kyla, sista sekunden köp av blommor, slemmiga butiksbiträden och diverse annat skrot, men det blev en jättebra dag och Dani var görfin!


Visst är han stilig min lillebror? :)

Annars, idag har jag åkt tillbaka till Oslo, det var ingen lätt resa hem, mkt på en gång, spöregn, fel tider till bussen , resväskan gick sönder i dragkedjan, hjulen sprätte åt alla håll, väskan vägde som en hel göbbe för ja o pappa va och handlade förut idag. Med fem minuters marginal innan tåget och släpa på en väska som vägde för mycket kom turen, tåget var försenat! I en halvtimme.

Positivitet gott folk, positivitet. För ett halvårsen hade jag gråtit och skrikit "varför drabbar det här ALLTIIIID mig!?!?"
Men inte, man kan ändå inte göra något åt vädret, att väskan gick sönder, vilken otur, men man kan inte få det ogjort. Inställningen är verkligen förändrad! Och till råga på allt, väl på tåget kämpa ja med att få upp ton-väskan, en snäll man hjälpte mig. Det var vänligt! Sen så på tåget hamna ja mittemot en utlänning, han ville prata och bju på kakor, men ja isolerade mig... jag fick dåligt samvete, han ville ju bara vara snäll, men jag orkade inte prata med någon, ville bara vara ifred. Snälla mannen log mot mig och sade hejdå när han gick av. Jag log tillbaka stort men blev blyg och tittade ner i marken..jag kunde väl ha sagt hejdå jag med!!
Väl av tåget, jag orkade verkligen knappt väskan, tog mig mkt lång tid att ta mig från stationen till brugata. Då också en vänlig man från Nepal erbjuder sig att ta min väska hem till mig. Tur att ja ändå bodde nära! inget äckligt, inget i baktanken, bara vänlighet. HEla vägen hem. Såå snällt av han! Alla människor är verkligen inte idioter som jag gått runt och trott och intalat mig själv.

Så imorn gott folk, jag ska verkligen le åt alla människor och verkligen försöka att hjälpa dem så gott jag kan, är de idioter så skrattar jag bara åt dem, så synd att de är så bittra. För nu känns det som om min egen bitterhet kan jag lägga på hyllan.

"Kill them with kindness"

Det finns hopp för mänskligheten och jag ska också dra mitt strå till stacken och försöka med goda gärningar och vara vänlig. Sluta hata och börja tycka om istället. Man kommer ingenstans på att vara sur och bitter över situationer som man ändå inte kan göra något åt. Se det positiva i allting istället.

Imorgon är det lördag och jag ser fram emot att jobba :)

Goood niight!





Weekenden

Ja, denna helgen har varit kul! Fredagen var ja hos Helena och Sone, spelade Metallica guitarhero och drack några pilsner i mina nya kläder :) Kände mig fin och håret blev inte så dumt trots allt med det nya silverschampot. Trevligt, trevligt, ända tills jag smått berusad, köpt min kyllingkebab från törkera där nere och inser att ja glömt mina nycklar på helenas bord! Rätt missnöjd över min situation, men ringde upp och där fanns jonas! Såå gött! Blev creepshow och sen sömn.

Lördagen: Först jobb, sen "finbesök" av slusken som lurade på Oskar massa dret, sen hem till Helena och hämtade mina efterlängtade nycklar. En trikk"polis" stötte ja på med, satt en trevlig gammal man bredvid mig, den va fullsmockad med fölk så jag smet ut där framme. Står en gammal tjock man med krulligt hår, svettig panna och rött skinn och dividerar om vart folk kan sitta. Så stoppar han mig när jag ska ut "Låt de äldre sitta!" "Men jag ska UT!" säger jag och knör mig förbi. Orka folk som ska leka viktiga. Sen direkt efter Helena, till KIWI o möta Erica. Vi skulle äta nåt, sen kom Sara och vi var litt festsugna. Så parken blev. Sen kom Slusken o company dit. Efter parken gick vi upp till Oskar o Daniel. Drack lite till o sen blev de det ut igen. Erica gick hem och Andreas stack. Ett nyp i rumpan och han va tillbaka. Ganska kul kväll :)
 
Söndagen var fin, Började med att jag gick hem från Andreas, sen hem, Erica o jag gick på visning på torggata, skabbigt, men ändå en bra möjlighet. Sen gick vi ut på promenad, behövde komma ut i solen, var tänkt att vi skulle bli med Andreas o co o fiska o bada o så, men så blev det icke så vi lunchade och på onkel donald. Sen gick vi mot aker brygge för lite mer sol, där fanns de tivoli så vi tog en tur i pariserhjulet. Jag blev yr och mådde illa, höjdskräck! Mend et var en mkt fin Söndag, sen hem o kolla på slutet på "Mask" Cher är f.ö. dyngsnygg i den filmen! Riktigt snygg.



Lördagkväll.

Nu ska ja o Erica gå hem till Sara och sen vidare till parken för litt parkhäng. Mysigt värre. Kanske det blir en reunion med grabbarna från förra helgen haha, favorit i repris vore väl ingen dret? men men allt kan hända. Musikens dag här i Oslo, vore kul o se nånting, synn att vi missade Sverige - Danmarkmatchen bara! Hade vart skoj att se, men men så är det ibland. Lite Alter Bridge o sen är dags att gå! Ha en fin lördag! :)


Over and out.



*Till Sofia*

Nu är klockan efter tolv och idag fyller min kära syster Fia 26 år!
Grattis grattis älskade syster yster, jag ringer dig imorgon och gratulerar igen :)



Min syster och jag, såå lika men ändå såå olika! Jag är sjukt glad över att jag har henne. Det känns som det blir ett speciellt band systrar emellan. Vad det än är så kan man prata och diskutera och bråka om det :) På gott och ont, men givetvis mest gott. Kom nu för bövelen snart och hälsa på mig!! :D

Dagen till ära: Låten med stort L just nu!



 

Tack Bäver :)

Over and out.


Lööööön!

Vilken dag! En bra sådan! Först jobba, det gick fint, älskar att jobba tidigt speciellt då jag i snart...ja jag vete fan hur många dagar i streck som jag stängt. Över en månad iaf. Och idag köpte jag mitt livs bästa köp tror jag. Svarta gympaskor som är som bomull. Underbara! Kan jag också ha när jag serverar, bra köp!

Gick hem tre från jobbet, mötte Helena och vi hade våran traditionella dejt på pensionärsstället. Hamburgare blev. Borde tatt sallad, men va fan!

Sen SHOPPING!!! Två tunikor, en gul klänning och ett par leggings från Gina. En BH och trosor från H&M i rosa och svart, sen nytt smink! Underbart att köpa smink, har fått gå utan nu aslänge för att ja inte kunnat köpa. Mascara och foundation, schampo balsam bomullspads, lösnaglar, silverschampo...ja jag har verkligen köpt massa saker som jag behöver. Nu behöver jag inte shoppa nå mer. tråkigt, men resten av pengarna ska jag faktiskt spara :) Ingen fara fia, du får också dina pengar! :)

Nu ska jag ta en dusch, sen göra mig fin och fräsch, ta på mig min nya klänning eller tunika och sen gå hem till Helena och dricka några pilsner med henne och Karine och Carro från jobbet. Ska bli riktigt trevligt! Hoppas på lite värme så kanske man kan sitta utomhus??

Jaja, så ser det ut just nu, hoppas ni får en lika bra fredag som jag har haft :)
Puss och kram!

Over and out.


Dagen före lönen.

Imorn finally får ja löön! Den har vart efterlängtad nu kan ja lova! Hvis det är fint väder så hoppas ja på några pilsner med vänner. Men är det dretväder som det är idag så kan de kvitta, då blir det ta-hand-om-sig-själv-kväll istället. Ska faktiskt köpa mig en ny bodyscrub från body shop som Erica har rekommenderat. Och Nånting med håret MÅSTE jag göra! Dassigare än jag finns ej för stunden, jag tar första pris på det. Vidrigt. Funderar på hemmaslingor, men då måste jag ha hjälp och det är lite jobbigt. Vill göra naglar också, men en sak i taget.

Lite tidsfördriv.

Smeknamn : Sarii, Saris, sarisen, Fröken Frick, Fricken...ja you name it..
Piercingar: Öron och näsan.
tatueringar: Inga alls.
Hårfärg: Ljusblond.
Är du kär i någon: Nej jag tror inte det..
Önskar du att du bodde någon annanstans:  Ja nu gör jag det. Jag vill bo i Sverige igen.
Tänker du på självmord: Har väl hänt nån gång..
Dricker du alkohol : Ja
Använder du droger: Njet,
Röker du: Näe...
Vilket shampoo använder du? Lóreals intense repair
Vilken parfym använder du: Olika, Hugo Boss deep red, delicious, eller sommarparfymerna från Escada.
Vad är du rädd för: Skalbaggar, fötter, vatten, höjder till viss del, krig..
Gillar du att tvätta: Ja, rena kläder är väl aldrig fel att få!

Din första:

Operation: Öronen, var "öronbarn"

Första priset: Nåt diplom säkert.
Första sporten du började med: Fotboll
Första husdjuret: Sessan ♥
Första semestern: det var nog Danmark tror jag
Första konserten: Som ja va med i eller??

Just nu:

Äter du: lila fiskpinnar.

Dricker du: inget alls.
Ska du: Snart till gymmet med Elinor.
Lyssnar du på: Trikken och oväsen utanför.
Väntar du på: Elinor.
Tittar du på: Datorskärmen.
Har du på dig: Svarta leggings, grön jeanskjol, iggy-pop tröja.

Barn: Nope.
Giftemål: Nope
karriär: Haha oh no! Men ska läsa upp betygen nu så man kanske kan skaffa sig en.


Har du någonsin:

Kysst en främling:
Ja
Tappat bort glasögon/linser: Haha nej men förstört ett par glasses.. :P
Brutit ett ben: Nej bara sprickor
Rymt hemifrån: Ja
Röntgats: Japp
Gråtit när någon dött? Ja.

Tror du på:

Gud : Vet inte.. nåt tror  jag på iaf.

Mirakel: Ja faktiskt.
Spöken: Oja!
Magi: Nej
Himlen: Kanske det.
Tomten: Nej.
Änglar: Ja, på skyddsänglar.

Senaste:

Film du hyrde:
 Var ett tagsen, var nog nåt svenskt med Ronny.
Film du köpte: Nån till Dani i julklapp.
Låten du lyssnade på: Lynyrd Skynyrd - simple man.
Låten du hade på hjärnan: Samma låt
Låten du laddade ner: Ingen aning,
Personen du ringde: Andreas
Tv program du tittade på: Nåt psykologiprogram med Erica på Nrk.
Personen du tänkte på: Jossan för jag drömde om henne inatt :)

För eller emot:

Långdistansförhållanden: Har själv haft det, men inget jag direkt rekommenderar,

Utnyttja någon: Emot!
Självmord: Egentligen emot,
Att använda droger: Emot!!
Köra onykter: Emot!!! skottpengar på sånna som kör rattfulla.
Förhållanden: För

Favorit:

Mat: mammas köttbullar. (inte mamma scans för bövelen)

Låt: åh, vilken ska jag ta?
Sak att göra: Vara ute i solen
Dryck: iste
Bil: ingen direkt, men när jag väl skaffar en, då blire volvo!

Har du nånsin:

Ljugit för någon: Ja...

Varit i slagsmål: Njaa,,
Blivit arresterad: Nej.

Antal:

Gånger du varit kär:

Gånger ditt hjärta brustit: 1.
Hjärtan brustit på grund av dig: Ingen aning.
Personer från grundskolan du har kontakt med: Emma, Elinor, Emma.. det är en del.

Senaste:

Personen du fick mail av: Mrs. Julie van Hans, skitmail att jag vunnit pengar.. my ass..

Personen du fick brev av: Nordea.
Personen du fick sms av: Elizabeth
Saken du köpte: Tågbiljett.

Övrigt:

Vad har du gjort idag: Jobbat bara, sen förbi Gabler o sen hem o här är jag.

Var det kul: Haha lite var det ;)
Hur tidigt stiger du upp: Nuförtiden runt nio kanske.
Gillar du att slåss: haha vilken fråga!
Vad ska du göra ikväll: Tvätta mina sängkläder.
Är du seriös: Både och, men mest oseriös.
Var har du ont: på min fot.
Använder du hårspray: Ibland för luggen.
Kan du stå på händer: kan mot en vägg.

Favorit:

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan för att han är så söt.

Salt eller socker: Båda :)

Gillar du ketchup: Japp
Är du glad nu: glad o glad.. ja är inte sur iaf.
Var du glad igår: Njaa, jag blev senare under dagen ;)
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Inte vad jag vet.
Kan du sjunga: Litegranna.
Spaghetti eller makaroner: Makaroner, alltid.
Ett land jag helst vill besöka: USA och västindien.
Sparar till : att jag kan betala mina skulder.





Kul det där med listor. Nu ska jag titta på tv. hade´!







orka

Ja, ett litet argt inlägg såhär på natten. Vad är det med folk på internet egentligen?? Palla! Sluta förfölj mig med dina vidrigheter och NEJ jag vill inte prata med dig. Sluta tjata och låt mig vara! Åhh jag orkar inte med sånna där psykon! Jävla stalkers är vad dom är! Är inte det rätt uppenbart att jag inte är ett dugg intresserad av att prata med nån om jag inte svarar nån gång när dom skriver till mig? Samma visa varenda gång. Stick!!

Ännu en grej som gör mig sint är alla dessa äckliga män. Vart man än ska eller är så ska dom börja prata med en.  Påväg till jobbet, påväg från jobbet, inne på Kiwi tillochmed! När man bara ska handla mat, inte ens där kan man få va ifred!
"Oh dance for me you blond girl, you look good, du är dejlig" Jag tycker det är vidrigt, varför skulle jag börja dansa för nån jävel som står i ett mörkt hörn nånstans? Ens att dom tror att man ska det! Som sist ja gick hem från krogen. 5 st idioter höll på, två st som slet i mig och tyckte att ja skulle med dom hem, ALDRIG, en jävla idiot som kom ur en taxibil (jag prata i telefon, kom ut från 7eleven precis då) "Vem pratar du med!? Svara mig!!" Skit du i det din fitta! Och alla dessa såkallade "komplimanger" från alla äckel som står i varje hörn, jag blir så äcklad!
De ser en som ett material, ett lätt material känns det som. Bara för att jag är blond så är jag dum och lättövertalad, den där följer säkert med hem sen, tycker det är så hemskt att man inte ska kunna gå utanför dörren utan att man ska bli påhoppad av folk och att man inte ska kunna gå nånstans utan att det är obehagligt. Thank god för mp3n. Jag ser att de pratar, men jag hör inget. Och jag ignorerar så kande stå å prata hur mkt de vill sen, jag hatar det!

RSS 2.0