Söndag

Sunday it is, och jag vaknade för ca en timme sen. Inte bakfull alls trots att jag var dyngrak igår. Kvällen blev fiasko. Kunde lika gärna ha stannat hemma med lite bärs med Erica. Från och med nu ska jag (jag vet att jag har sagt det förr och kommer säkerligen säga det igen) men nu SKA jag alltid lyssna till magkänslan. Den har alltid rätt. Jag var inte på topp ïgår alls, men jag gjorde mitt bästa. Var trevligt hemma hos helena och seebääs, vi sjöng och hade skoj, sen gick vi ut. Sara-jävel glömmer sitt kort och sitt leg i andra jackan upptäcks det efter att vi tjaffsat lite om vart vi skulle gå ut. Idag ser jag det lite som ett tecken. Det var inte meningen att jag skulle ha gått ut, jag skulle ha stannat hemma med Erica och gått till vårat hak istället.

Dessutom har jag mer hemlängtan nu än nånsin. Jag är så sjuukt uttråkad. I början under min depp-period så hittade jag små saker som gjorde mig glad. Jag shoppade. Godiset la jag av med då det bara skulle bli mera deprimerande och jag skulle bli mer fet än jag redan är, så då blev det sushi :)
Det blev lite dyrt och jag föråt mig, så jag började shoppa kläder och krämer som jag är gaarn i. Krämer alltså.

Nu funkar inte det heller längre. Ingenting kan få mig glad längre känns det som.
Men jag får göra det bästa utav situationen här. Det är som sagt inte för alltid som jag ska bo i Oslo utan bara tills saker ordnar upp sig för mig.

1. Rava mig iväg till SATS. Att röra på sig gör humöret gladare.
2. Börja sjunga igen, det är också endorfin-frigörande. Bara två gator bort, inga pengar.
3. Börja på det nya jobbet, det kanske är UNDERBART kul? :P
4. Hitta på saker med Erica. Inte bara vara hemma och uggla.

Nu ska jag tvätta bort mitt Joan Collins/alexis ansikte och gå ut och säga hej till Erik som kommer från Sverige. Och ikväll ska jag och N på bio :)

Ciao!

 

Jag är dock inte lika snygg som hon. En blandning mellan henne och en med corpse paint haha.

Nog mer lik han! (för övrigt är bilderna hittade på google)


Sätördäj

Lördag e.m och jag vaknade för en timme sen. Jag HATAR att sova länge på dagen, det är det värsta jag vet och jag fattar inte heller varför jag är så satans trött hela tiden? Jag fick koffeintabletter av Anton när jag var där på besök sist för jag klagade så över att jag var trött. De funkade inte!? och då skulle det vara ganska starka vad jag förstog. "Haha du är imuuuun" skrattade han, jättekul..

Mamma säger alltid att jag är trött och fryser väldigt för att jag inte rör på mig. Men i somras. Då gick jag 40 min till jobbet och 40 min hem från jobbet. Det var varmt ute, jag frös och var ändå trött. Så den anledningen är det inte. vad kan det vara för nåt???

Kanske man ska kolla upp det.. det och alla andra åkommor..

1. Tröttheten
2. Huvudvärken
3. Ryggen (igen)
4. Knäna
5. Fötterna
6. Mitt inre.

Nej nu måste jag rycka upp mig! Jag ska träffa Helena och Seebääs sen för vi ska fira att vi har fått nya jobb! Dags att ta tag i sitt liv och ge mej ut på stan. Kolla om Gina har öppet men det tror jag inte. Annars en tur på Oslo S. 
 
Ha en fin lördag!






 

Over and out


Friday

Bärt! Prutt :)

Jag är glad och lycklig atm, för jag har fått nytt jobb :) Endast en dag igjen på XXL Ski, sen tillbaka till Major en månad och sen.. ja sen sitter ja nånstans på kongens gate i en telefon och hjälper folk som har problemer med sina mobiltelefoner :) Wörkeng najn to fajv  varje dag, Inga kvällar och helger, endast en lördag i månan. Huuur gött som helst! Men gladast av allt är jag att det är bara EN ENDA dag kvar i Ski! Snart är vi kvitt.

Och jag har nu också fått igång telefonen :) Verkar vara en tölp som haft den innan då hon/han lämnat kvar alla nummer som jag fått radera och typ jordens sämsta musik. När Fia provringde igår så spelades hooked on a feeling... Kan det bli sämre? Det ska BORT! BORT ska det!!

Och nu är det Fredag och jag har spist laxfile. Gott var det, gott! Men då är min fråga, vad satan ska jag hitta på ikväll? Jag verkar vara en no-friender ikväll då alla är upptagna med jobb, ikea-besök eller ska toffla. Kanske man ska ta och försöka hitta Twilight? INGEN i den här bydelen har den! Jag vill se slutet nuuuuu!

Nästa gång jag kommer hem ska jag grabba tag i Markus och höra om inte vi kan se Zombieland. Den trór jag är skoj. Jag är inte så kool och inne att jag kan ladda hem den typ tre månader innan den kommer på bio, jag sitter hellre där i salongen och prasslar med mitt godispapper till alla andras förtret.
Nu ska jag skaffa mej ett liv! HA en fin fredag allihop.
Over and out.








Måndag och sjuk.

Måndag idag och jag är sjukanmäld pga av prickig och ond hals. Eller "Johan" är irriterad, En gång drömde jag att min ena halsmandel hade en kille som heter Johans ansikte och pratade med mig. Det var sjukt, Meeen ska gå till wörket imorn i vartfall!

Det blev aldrig Helena och Seebääs i Lördags, det blev istället too much to drink med N. Skulle ha spelat biljard, men det blev ikke så, skulle ha gått till ett uteställe som heter Tempest där en kompis till N var hårmodell men det blev inte så heller för vakten såg så märkvärdig ut och vi orkade inte köa. Så vi gick till Semme på deli och delade på en sushi och for hem till han och åt den och lyssnade på musik tills vi somnade.

Söndagen var slö och seg. Vaknade halv tre, fikade på Bocata med N och hans kompis och sen hem till Erica. Vi skulle hyra twilight för vi ska se New moon på Tisdag, men så blev det inte. Vi bestämde oss för "den bästa av mödrar" och köpte sushi IGEN och kosade oss i soffan med Jonas.

Och idag har jag fått mycket gjort. Ringt skatteetaten, ringt länsförsäkringar och chattat med telenor. Jag är lite orolig nu, för det anmäldes aldrig till försäkringsbolaget mina skador efter det där blattebråket. Jag tänker INTE gå omkring och ha ont i ryggen efter ett års tid bara för att folk inte kan bete sig normalt! Jävla förbannade idiothoror som bara slåss hela tiden!

Nu ska jag gå till Rema 1000 och handla föda, sen ska jag gå till Vita och köpa grejer och sen eventuellt gå och sola. Sen ska jag ge Edward cullen en chans till. (sist somnade jag till twilight, så bra var den, men jag är tööööligt biosugen och vill inte se tvåan innan jag sett färdigt ettan)

Nej nu må jag glida om jag ska hinna och orka. Har en hastighet på 1km i timmen så slö och dålig som jag är.
Ha en fin dag!

Over and out.



Saturday night

Ja så kom även Lördagen. Gårdagen var fin, jag och N var på nya haket Elm street och drack pilsner och snackade skit. Sen blev det pizza och ett konstigt möte med en arbetskompis.
Då jag somnade hos han fick jag låna kläder. Jag har sett ut och känt mig som en pojke. Köpte nya sneakers med, så jag har sett ut som Run DMC typ. Jag tror jag kommer behålla de här byxorna! ;)

Endast två timmars sömn inatt, däckade vid fem och skulle upp sju. Tur att N var med för de var han som väckte mig haha genom att slå på mina händer med en kudde (!?) Annars hade jag nog försovit mig och då hade Harald och de andra på XXL blivit vansinniga på mig tänker jag.

Och nu har jag tryckt i mig en sushi (igen) och väntar på att vår pedant Kim ska rava sig ur duschen för jag vill in. Ska hem till Helena och Seebääs och dricka vin. N och hans vän ska med. Ska bli kul. Nu har jag ju träffat hans vänskapskrets och partat med dom, så nu ska han få träffa mina vänner. Jag vill att han ska träffa Erica med, jag ska försöka övertala henne och följa med ut! Men vi får allt se om jag lyckas med det.

JAg ska ha på mig min nya lovely klänning från HM som jag verkligen gillar! Och där kom Kim ut! Bra! Nu är det min tur!

Ha en fin lördag allahopa.


Partylåten nu :




Over and out


Tjoho

Ett djupt inlägg.

Nånting har släppt inom mig. Ett vetande som fick mig att ÄNTLIGEN kunna tänka på annat. JAg känner mig 250 kg lättare. Nu behöver jag inte få ont i magen så fort något associerar till det,, nu kan jag lyssna på musik igen, nu kan jag se filmer jag inte kunnat se igen och faktiskt börja titta mig omkring lite grann. JAg trodde jag skulle avlida i början, ville gråta, men sen så kändes det faktiskt bra! Det trodde jag inte men helt uppriktigt så känns det inte jobbigt. Fan vad jag är bra! :) Jag känner mig inte ensam kvar längre utan snarare ensam på toppen, det är inte helt fel det heller!

Min dag på jobbet kommer gå bra idag. Jag tänker mig inte låtas tryckas ner av idioter idag. Idag är jag starkare än igår.

Och ikväll ska jag träffa N, vi ska gå på en spelning eventuellt. Ska bli skoj :)
Ha en fin fredag!

Over nd out.


Ps: Tack igen kära snemans! Du är bäst! <3


Gästblogg

Hej smulan min, har grejat lite som du ser :) i hope you like it.. Puss, saknar dig. /Sneman..

?

Idag är det din födelsedag. Jag har ångest över att inte kunna ringa till dig. Jag har ångest över att det känns overkligt. Det känns inte som din dag idag. Som en vanlig söndag. Varför har jag stängt av? För att jag har blivit känslokall. 


Stooort tack till N för din existens! Utan dig vet jag inte hur den här dagen hade gått. Eller hur någon av dagarna här skulle varit.

torsdag

Wie :)

Jag mår faktiskt ganska bra idag. Var en ok dag på jobbet, jag jobbade över, inte mig emot då det är halvskatt för det har gått gaaaanska mycket pengar den här månan!
Jag har shoppat loss igen.
ca 7 nya plagg, klänningar, linnen och tunikor. (skulle vart en jacka men så blev det inte)
body scrub från bodyshop, aniktsmask av choklad från lush ansiktspeeling bodyshop.

Sen var familjen till IKEA. Erica och jag har nu äntligen en garderob!! :D Hela 895 kroner, plus massa annat skoj! Jonas och Erica är true vänner de. Då min rygg är totalpaj (fortfarande efter ett års tid) så slapp jag bära de tyngsta sakerna. Som garderoben t.ex. Stooort tack till dom för det! Puss på er!

Så nu är den på plats. Mina saker är snart på plats. Jag har umgåtts med min nyfunne vän N. Vi var ute och gick i Tisdags och drack pils på Hardrock cafe. Det var jätte trevligt! :) Han är en person som mycket hastigt och lustigt kommit in i mitt liv på ett bananskal och det är jag mycket tacksam över också. Det går att prata om allt, inget dömande och vi har haft ganska lika liv tror jag. Är väl därför vi kommer så bra överens :) Tack för att du finns!

Erica, Jonas och Erik är på Lars Winnerbäck. (Eller skiter-knäck som ja kallar han :P) Hoppas de har skoj. Jag ska nu förmodligen se på den bästa av mödrar med Maria Lundkvist och äta mig tjock och fet.

Men först en låt tillägnad Emma för hon tyckte så mkt om den här:




(Jag hoppas att jag ka få trevligare drömmar inatt än natten till idag...)

 


Söndag

Idag är det Söndag och den är inte ångestfylld alls :) Jag hade en mkt fin helg. OCH hör och häpna jobbet gick faktiskt jättefint i går med. Tok mkt att göra, men jag Michel och Eirik grejade det fint. Mina två "favorit" kunder var där och spred misär med sin närvaro, men det gjorde inget för jag visade att jag itne tycker om dóm ganska rejält. De förstörde inte min dag som de alltid gör annars. Ingen diff heller, jag hann med tåget som jag ville hinna med, allting gick jättebra!

Sen hem, ett minus är att trikkjävlen stängde dörren på mig så jag antagligen tappade min mp3, för den är puts väck nu..men det går alltid att köpa en ny, life goes on!

Hem och äta mat med Erica, mysigt var det hemma. Sen iväg till Elionora på hattparty. Det var skoj! Det var många mennesker där som jag kände till så det var ett kärt återseende. Jonna är här på besök. Hattpartyt var jätteskoj och sen gick vi till KAOS. Det var också skåj :) Höll på att bli kidnappad av en skinnjackeklädd arm som tillhörde en toooksnygging, men någon tyckte inte att det var en bra ide att jag skulle bli bortförd i natten av en hemlig man, så jag blev utan. Flirtade med Dj:en istället :) en söt kille i söta glasögon.

Sen efter det blev det mat på stället breve, vi såg en krock också som var precis utanför. Lät som nån som sköt men det var det inte tur nog. Sen mötte ja Jonas Erica och Sandra på kebabstället neranför oss, (inte bajslett) och vi gick sen upp till oss, nån bjöd med våra grannar upp och vi satt och hade nachspiel till klockan sex. Sen somna jag.

Mycket trevlig lördag.

Och nu har jag kollat reprisen på Dansbandskampen, Jonna ringde och berättade att en gammal bekant eller va man kan kalla det var med och tävlade. Det var skoj och han var duktig!
Nu ska vi snart gå ut och ta en promenad i det kalla höstvädret. Ha en fin Söndag!

Dienstag

Idag är det Tisdag och jag kom hem från Sverige igår. Jag saknar Sverige. Jag hann inte med allt det jag ville göra, men jag hann med mycket och det är huvudsaken! Anlände vid sju på Fredagkvällen, tog min supersnygga rosa resväska och gick hem till bmans. Där hon troget låg på soffan och välkomnade mig med en gosig kram :)
Klockan nio skulle jag på dejt med en kille. Tööligt nervös jag var! Vi skulle mötas på halva vägen sa vi och de gjorde vi. Sen gick vi hem till han och kolla två filmer. Han var gullig :) Det kändes inte konstigt att vara där heller, kändes lite grann som att vi har känt varann länge, fast det har vi inte.
Sen följde han mig till samma ställe som vi möttes på, och då fråga han om han fick ringa mig på lördagen och det fick han gärna. Vi bestämde att vi skulle göra om det. Det var mkt trevligt!

Nu e det dags för jobb...
Ha en fin dag!


RSS 2.0