Lördagkväll

Hemkommen efter en kul kväll med mina kära vänner. Det som är så härligt med dom här tjejerna är att man kan vara ifrån varandra hur länge som helst, inte prata med varandra på aslänge, men när vi väl ses är det som om vi aldrig har flyttat ifrån varandra. Allting är precis som vanligt. Som det alltid har vart, like the good old days. Men nu ska Jonna ta sin kropp och flytta till Ian i Manchester (eller manchestoh´) och jag ska verkligen åka dit och hälsa på!

Innan det var vaknade jag först upp, hur skulle denna dagen bli då min gårdag var heelt åt helvete. Värsta dagen i mitt liv so far, jag for hem till Ronny med hans sista saker. Det var otroligt jobbigt och jag bara grät hela tiden när jag kom hem tills det inte fanns några fler tårar så mina ögon var helt svullna. Kommer man någonsin över en stor kärlek?
Men det gick faktiskt bra idag när man insåg att det var en ny dag. Katarina var här, vi prata i evigheter, sen åkte hon och jag hem till henne för att jag skulle säga hej till min tussebebis. Såå söt hon är! Jag blir alltis lika Tuvasjuk! Synd bara att hon är som hon är, prinsessa som bara kommer när hon vill. Men men, sån är det. Ännu mera tjöt om allt och inget typ, sen kom pappa och hämta mej, hem o göra sej i orden för vi skulle åka hem till Fia. Dani har även blivit biff! Jävlar vad stor o musklig han har blivit på bara så kort tid! Fia trodde han börjat med anabola. Så stor skillnad på bara en månad! Ja dom växer dom med dom små liven..

Sen hem till fia och Mike, där kollade vi på fotboll och det skojades friskt om allt om det brukar göra där. Kul o se dom igen. Sen gick jag till Jonnas vän Jannike och där befann sig Jonna, Elinor och Johanna. Johanna har jag inte sett på evigheter! Hon var jättesöt och nyfriserad. Vrånkan kom sen med en vän till henne och sen gick vi till BMB.

Det värsta med att vara hemma i Karlstad är att när man väl är där så känns det som om man adrig varit borta. Men den stan som även är så liten så tycker man att man borde känna igen folk. Jag kände inte igen en enda människa förutom några gamla klasskompisar från högstadiet. Jag råkade fräsa lite åt en kille som tryckte lite på mig i baren, men vi blev vänner sen. Otroligt lättstött just nu är jag. Men jag hade kul ändå.
Sen blev det gamla hederliga nattbussen hem med Jonna och Elinor. Memories =)



Jag ska tillägga att det är blondinen till vänster som är min kära Elinor, tycker hon är så fin på en bilden därför jag valde den. Puss mina darlingar.

Och nu ska jag väl försöka att somna för imorn ska jag träffa min kära mamma♥ och vi ska gå i affärer. Hälsa på mitt gamla jobb och Fia på jobbet.

Nu ska jag se på Fucking Åmål för den har jag saknat! Somnar jag inte till den, blir det även hip hip hora eller fjorton suger. Ja, jag är otroligt nerd när det kommer till sånna filmer!
Godnatt gott folk.




Karlstad i helgen?

Ja då kanske de blir att ja drar hem till Karlstad i helgen. Och snart kanske för gott. Idag har det inte varit en bra dag alls. Vet inte hur länge till jag pallar med Norge längre. Men jag vill inte hem heller...KAN DET INTE BARA DYKA UPP NÅGONTING SOM JAG KAN BLI GLAAD AV?? Det jag behöver är ett heltidsjobb. Eller allra helst vill jag vinna på triss så jag kan åka utomlands en sväng och ladda mina batterier. För nu är jag helt urladdad...Det skulle jag verkligen behöva. En semester, bara komma iväg en sväng från allt och bara få må lite bra ett tag för det gör jag inte nu. Inte alls faktiskt. Och det är alla måsten som tynger en. Allt viktigt man måste göra. Min bägare rann över igår totalt, men nu känns det bättre och det är tack vare min syster. Thank god för att man har syskon! Tack o tack fia för att ha räddat mig ur ännu en knivig sits.

På ett sätt vill jag heller inte hem för då går jag miste om Ida tid. Jag vill inte att hon ska flytta alls. Jag känner att jag vill vara med henne så mkt jag kan nu de här två veckorna som är kvar. Jag vill heller inte hem för att jag känner att jag har så mkt att stå i här. Jag flyr från mina problem än en gång. Ett nederlag. Men å andra sidan kan jag ändå inte få tag i henne då pengarna på telen är sluttt.

Nej Sverige kanske blir ändå? Va fan ska jag göra här i Oslo utan en spänn på fickan?


Onsdag

Sen kväll i vanlig ordning här i Oslo. Erika sitter i soffan och jag vid vårat "köksbord". Innan jobbet idag gick jag upp till Ida en sväng. Vi drack te och tittade på Bugsy Malone. Sååå bra film! Ni som inte har sett den, gör det! Jag vet att hade jag sett den när jag var liten hade jag varit råkär i han. Och det vet jag att Emma också hade varit haha!
 Och vi pratade om konfirmationsminnen och hemska filmer vi sett genom åren.
De vidrigaste filmer jag sett som jag kommer på nu är Jurtjyrkogården, Spårlöst försvunnen och Rumpelstiltskin. Ida pratade idag om en film hon såg när hon var barn som handlade om en gubbe i en spegel sa man en ramsa när man stog framför spegeln så kom han och tog en... huuualigen! Den må jag se!
Anton kom ut och sa hej också och sen när jag skulle gå kom Sussi. Lite synd att jag skulle jobba idag.. ville hellre umgås med dom två! Men nu är det som det är.

Och Ida flyttar hem till Stockholm om två och en halv vecka.. jag har ångest över det.. jag vill att hon ska vara kvar med mig! =( =( =( Jag får vara så mycket jag kan med henne nu dom här veckorna som är kvar.. usch jag ser inte fram emot när hon flyttar alls!!!

Sen efter jobbet så gick jag med Helena hem till dom. Jag hade paradise dejt med Kim ikväll. Han styrde av sin riktiga dejt för mig haha :) Tyckte jag var mycket dumt gjort, men va fan! "Du gör som du vell, de har du allte´gjort!"
Paradise sög i vanlig ordning, händer ju ingenting! Inge drag i dom där norskarna!

Och nu är det Cheers på tv, jag gillar Sam! Och sen blire lite mjusik och sen blir det sängen och min nya bok.
Kärlek@ första dejten. Ganska tramsig chic-lit men det är ändå kul =)

Goodnight.







Ett tillägg.

Jag vet att jag låter som världens bitterfitta och pessimist. Men egentligen är jag inte sån alls, jag tycker faktiskt att livet är roligt, men jag är lite missnöjd över min tillvaro just nu bara. Soligare inlägg kommer när min inre stress är över och ja börjar få ordning på saker och ting som är en enda röra just nu. Men det kommer bli bättre! =)

01:27

Om en person ringer och man inte svarar, varken i Söndags, Måndags eller idag, borde inte det vara ganska uppenbart att man inte vill prata då? Tydligen inte. Och när man väl skriver tillbaka att nej jag vill inte ungefär, så ska det vändas emot mig som om jag tar mig vatten över huvudet? Konstigt beteende det där, två gånger under samma år nu har det hänt. Första gången för ett tag sen med en jag bodde med. Han sa att han ville kyssa mig ordentligt innan jag skulle flytta, trots att han hade flickvän. Jag sa att nej det blir inget med det, då vände han det mot mig och sa att jag är inte intresserad av dig heller på det sättet, XXXXX funkar nog bättre, förlåt om jag ställt till med något.
Och nu är det en liknande situation! Konstiga människor dras till mig. Igår var det en annan som jag knappt känner som ville låna pengar av mig, och inte en liten summa heller! Ibland blir jag inte klok...


Annars har det vart en bra dag. Jag var träffade Ida, Bruno och David förut. Vi tog en fika på Hardrock café. Fast vad är det med alla märkvärdiga människor som går in i en egentligen? Palla att medan jag o Ida väntade på David så gick 10!! personer in i mig. Till slut blev jag så trött. Även fast det fanns hur mycket space å gå på som helst så gick dom jävlarna in i mig! Ida skrek Men seee dig föör Gubbjääveel!!! på bred stockholmska efter en av dom.

Men efter det har de vart en bra dag. Mycket lustiga människor det finns. Sen gick vi till Smuget, jag skulle lämna skattekort, men glömt plånboken hemma. Smartass! Och ida skulle åka hem. Bruno gick till trikken och jag och David spatserade hem. Kul å se han igen var evigheter sen nu. Men vi ska ses igen nu i veckan sa vi.

Sen direkt när jag kom hem så träffade jag Erika. Hon skulle iväg och äta tapas med Sara och fira henne att hon fyllt år.JAg följde med och det var trevligt! Det blev vi tre och Audun och Emelie från deras jobb på Viking. Sen ramlade jag o Erika hem och glodde på Ogifta par. Såå bra film! Lena Endre är så fin tycker jag.
Och nu ska jag snart gå å sova och tänka över mitt liv ännu en gång. Får hoppas att denna natten blir fri från hemska kungar och obehagliga karusellturer i träsk!

God natt!



Hemsk natt!

Alltså, mina drömmar är verkligen inte normala! Inatt drömde jag att jag var ute på vischan nånstans Tänk träsk och en stuga vid det. Inuti var stugan stort som ett slott och det bodde en kung där. Jag blev jagad av den där kungen och han skulle våldta mig! Det var jättehemskt! Så jag sprang för livet och han var precis bakom mig hela tiden, tillslut fick jag in en spark i skrevet på han och sprang bort till den såkallade "Hotell" delen och där sov hans son prinsen som var en kille jag jobbar med. Och jag ertappade honom med att leka lite med sig själv.. uuh jag vill spy! Men jag blev ju ändå räddad av prinsen trots allt! Och så åkte jag karusell som fick spel och kastade av sig vagnar och människor inkl. mig och jag hamnade i träsket.. jag hatar träsk och insekter så jag fick panik..

Usch, jag måste verkligen vända tillbaka på dygnet nu. Hoppas att det blir bättre då. MEn jag tror att får jag mer lugn och ro i kring mig och slipper alla motgångar som hela tiden ska uppstå så hoppas jag också att det kan bli ljusare drömmar framöver! Idag ska jag kosa mig med Ida och Davidoo. Ska bli så kul o träffa Davido igen! Var lite för längesen nu.

Ha en trevlig dag folkens.

OVer and out.







Ännu en natt.

PMS:en borta, dags att "Surfa " igen..=/  Tölig värk det, ont har jag!
Nyäten och nyhemkommen från  Ida och Bobby. OCh Anton. Bruno var där också och vi hade det trevligt. Satt och tölade om allt från bebisar till Mardrömmar. Och kollade på Wipeout. Knasigt tvprogram det där!

Inatt hade jag jordens dröm! Ganska hemsk i början då jag drömde om spöken i mormors hus, (Återkommande dröm) Sen drömde jag att jag skulle köpa barnkläder åt Tuva. Att jag brukar klä henne i små bebismössor och sånt. Sen helt plötsligt blev hon en liten tjej. Min dotter på ca fyra fem år. Som hette Tuva Naemi/Naomi. Och det äckliga är att Fia min syster drömde för rätt längesen att jag fick en dotter som jag döpte till Naemi eller Naomi. Kanske är ett tecken? Det kanske är meningen att jag ska få en dotter som ska heta det? Tror nästan det, ska nog döpa min dotter till det!
Hela dagen har jag gått runt och haft moderskänslor, känts som om jag har haft en dotter hemma på riktigt. En obeskrivlig känsla faktiskt.

Nej nu ska jag ägna resten av kvällen till att lyssna på Theatre of tragedy, ett band ja lyssna mycket på för massa år sen. Men jag gillar Liv Christines röst! Siren blir.

Good night!









Ny dag och ny vecka

Vilken härlig dag! Lalala laa lalala laa la laa! De senaste dagarna har jag använt mina ben för att ta mig hem från Majorstuen, vädret har varit fantastiskt härligt. Man måste utnyttja varenda minut, för imorn kan solen gå i moln.. nej då, nu ska jag inte vara sån.

Nu ska jag gå och träffa Ida, har inte sett henne på snart en vecka! Ska bli kul å se henne och skvallra lite om allt och ingenting!

Ha en fin dag!

Mera mjusik!

Måste dela med mig av denna med.




Mjuuusik!

Jag måste bara säga thank god for music! Vad vore livet utan bra musik??





Helgen som var

Jag är sliten efter en fyllehelg. Både fysiskt och psykiskt då jag gjort saker jag verkligen ångrar och mår lite dåligt över idag, men va fan! Vi alla gör våra misstag,  det har vart gött och jag har haft skoj! I Fredags jobbade jag till halv nio. Inga planer på någonting eller jo, jag och Elinor skulle vart o träna då men så blev det inte. Hon skulle ha hem folk till sig så jag gick dit. Där befann Veronika och jakob sig så det va kul å träffa dom igen =)

Vi skulle gått till Club Z men de ångrade sig i sista sekunden så jag blev med G och Lina ut istället... Vi var på Elska, Gayklubb och det var ok. Hade kunnat varit roligare.. =/

Och I Lördags, (Igår) var det tänkt att jag inte skulle göra något alls egentligen, bara vara, men Erika och Jonas bjöd med mig på en inflyttningsfest hos en tjej som dom bott med tidigare. Det var kul o gå ut med dom, jag har ju inte gjort det tidigare. Sen efter det så for vi till ett ställe på bygdö allé som heter Hammertson. Ok ställe men sååå mye folk! Musiken var väl inte den bästa. Erika försvann med en gutt och Jonas var och svira runt någon annanstans. Själv var jag med deras norske vän Stian. Och honom lämnade jag bygget med. Sen helt plötsligt mötte vi Erika och den killen som hon var med på vägen hem. Men dom gick hem till oss och jag gick med Stian hem.

Och vid fem halv sex gick jag hem...och satt o ventilerade mig och kvällens bravader med mina kära roomisar! Tack för en god kväll igår!

NU ska jag åka till Adamstuen och snacka skit med Helena Kim o Seebääs. Ska bli kul! Ha deee!

Solsken

Lika soligt idag som det var igår, guud vad jag älskar solsken! :D Och så ska ja iväg o jobba idag igen, känns gött att få in lite kosing igen. Kim ska koma och hälsa på, på jobbet idag. Kuul :P Sen efter jobbet ska jag o Elinor iväg o träna igen. Så gött! Träna rygg och sidor blir. Sen blir jag lite trött på att jag har saker hos Anton som jag ej kommer åt. Skulle vilja ha dom innan Lördag men det verkar inte som om det blir nå med det. Jaja, får väl isf vänta tills Ida kommer tillbaka från Stockholm.

Nu ska jag återgå till mitt och sen gå lite tidigare till jobbet bara för att få vara ute en stund!

Hasta la vista!

Onsdag.

Nu är klockan kvart över tolv och jag sitter o tittar på massa dret på norsk teve. Elinor och jag gjorde vår "träna tillsammans" debut idag. Kändes jätteskönt att gå dit! Jag har ju inte vart såå flink, men jag tror att det blir ändring nu om jag ska gå med Elinor. Vi var där i nästan två timmar och tränade armar, rygg, sidor och mage samt att vi konditionstränade i 40 minuter. Såå härligt!

Och imorse (morse och morse? Klockan var halv ett..) blonderade jag mitt hår. Det blev som det alltid blir, halvgult, men är man en fattig bonddräng och inte kan gå till frisören får man göra det man kan! Tittade mig i spegeln i morse och tänkte bara fy fan! Det blev ett lyft och det känns skönt med lite förnyelse!  André på jobbet tyckte jag blev fin och gjorde tummen upp. Skönt med komplimanger! :) Det livade upp lite grann i allt kaos som råder just nu...:/
På tal om det, har inte hört något ifrån han än och jag lär väl inte göra det heller. Ingen idé och sitta och hoppas, eller hoppas å hoppas, varför måste det vara så svårt?! Blir galen...

Jag har sagt det förr men jag säger det igen: Jag ska nog verkligen lägga ner killar ett tag och bara sköta mig själv och mitt eget. Jobba på kropp och själ. Dessutom ska jag börja dansa har jag bestämt mig för, ta kontakt med Svenska kyrkan och börja sjunga i deras kör igen, jag älskar verkligen att sjunga! Sjukt bra band på tv nu. Pearl Jam.

Nej nu folkens, nu ska jag återgå till mitt nerdande vid youtube och kolla massa fula klipp. Kom igen nu Brett Maree kör fö-fa-aaan! :P


(Ida jag tänker på dig!)








Humor!

 

Roligaste jag sett på länge! :) Kolla in hur han visar upp gula kortet! :D

Hur gör man?

Hur gör  man för att lägga upp videosar från youtube? Blir aldrig klok på datatekniken...


Tisdag och gör arg.

God kväll allesammans.
Nu sitter jag och har varit vansinnigt arg på Norges förbannade banker! Pallaa!
Att det ska vara så svårt o göra en vanlig jävla överföring? Men näe, det ska krånglas hit o dit och saker ska gå feel jaa daaa! #/¤%()%)(#%¤(#)¤%=#
Näe Sverige är såå mycket bättre än Norge på så många sätt. Här blir jag bara till efter sommaren, sen kära Emma kan jag följa med dig till Malmö! :)

Köpenhamn är nog nästa plan i mitt liv nu. Danska är faktiskt inte så svårt att förstå, bara man lyssnar. Min plan är att bo i Malmö och jobba i Köpenhamn. Har inte vart där sen jag var kid, men jag har hört att det ska vara en väldigt mysig stad. Kan nog va nåt! Dessutom vet jag att Danskarna är mycket trevligare än Norskarna.

Och nu ska jag faktiskt ha en ta-hand-om-mig-själv-kväll.  Skulle haft en sådan dag egentligen, men då min chef ringde och erbjöd mig jobb sprack den planen. Jag hann göra ansiktsmask och pedikyr förut iaf,(Pedikyren förgäves då jag fick klämma ner fossingarna i ett par svettiga gympaskor..ew..) och nu ska jag blondera mitt hår ytterligare. Det ljusbruna blir nog inget med, eller så får det vänta ett tag! Och imorgon ska jag träna med Elinor. Ska bli skönt å börja på riktigt. Men jag har blivit smalare och gått ner ändå! :) Töligt nöjd, cambridge kuren veckan ut.

Ha en god kväll!

Over and out.


Lördagkväll och tankspridd.

Killar och tjejer kan tydligen inte bara vara vänner utan att en av parterna börjar få skenande känslor. Det fick jag bekräftat idag på ett ganska olustigt sätt.
Jisses alltså, jag trodde väl aldrig att jag skulle kunna bli så paff eller vad man nu ska kalla det efter allt som skett och allt som vi gjort. Man tror att man vet på ett ungefär vart personen i fråga står, men där hade jag fel. Jag tog mig nog vatten över huvud, lite typiskt mig o göra det. Men aldrig mer, jag säger bara aldrig mer.

Jaaa, då ska man väl ta o bestämma sig för vad man tillåter Lördagkvällen erbjuda. Lutar åt att gå hem till Ida och Bobby och glo på  melodifestivalen.  Not my thing men ändå, kan bli trevligt. Men festa är ändå lite lockande! :) Var ett tagsen nu och det suger lite i alkoholtarmen på mig. Jag är dessutom väldigt Emmasjuk och vill träffa henne, men palla åka till Adamstuen och hämta öl.. liiite jobbigt dårå!


Nepp, nu blir det duschen för jag luktar XXL som faen. Ha en trefvlig Lördag folkens.
Over and out.


Söndag.

Måndag kväll/natt här i Oslo. Idag har jag jobbat mellan tio och åtta, skulle vart tio till tre men blev längre, jag är glad för timmarna, men stå KONSTANT i sex timmar i kassan och hjälpa folk tär på en. Jag vet någon som kommer drömma om "esker" och "kvitteringar" och diverse annat jobbsnack inatt.
Är lite sällskapssjuk idag och alla andra dagar, antingen blir det ringa Anton då han säkert är vaken eller 7eleven och köpa glass. Nåt blir iaf.
I morgon ska jag vara hobbyfrisör igen och slinga Idas hår. Ska bli kul tycker jag :) Jobba blir det också, mellan tolv och åtta...hm...men det får gå! Jag trivs så himla bra med alla där borta på Majorstuen. Tog mitt beslut med min käre far som jag träffade igår kl. tio på tågstationen. Det blir inge Storgata. Jag blir kvar på Majorstuen och ska försöka fått ett till jobb vid sidan av. That´ s my decision.
 
Jag klippte för övrigt luggen häromdagen och jag måste säga att jag tycker att det blev bra. Nu är den ganska mycket tjockare än vad jag haft tidigare. och så är det en sån lugg som jag kan ha som jag vill, både snelugg och vanlig rak. 
 Längtar tills jag får pengar, då ska jag verkligen göra något av mitt hår, för nu är det såå tråkigt! Men man får göra det man kan tills dess. Som klippa lugg o så :)
Sen har jag börjat fundera i min vän Johannas banor, man kanske skulle ta och färga/tona håret? Isåfall i nån ljusbrun nyans. Men å andra sidan är det snart vår och sommar och då vill jag inte vara brunett. Jag kanske ska stå ut ett tag till? Men det är lite svårt att hålla fingrarna i styr!
Nej nu blir det antingen Glass eller Anton. Ha en bra kväll gott folk.
Over and out.




Ida min vän.




Det här inlägget är tillägnat Ida som jag nu snart ska gå väg och träffa. Hon ska köpa nya kläder då hon inte kommer i sina gamla ( =P )
Ida är en av dom absolut snällaste personer jag känner och jag är så glad att jag lärt känna henne.
Vi två har bott tillsammans på föroreningen en stund och vi har haft väldigt roligt ihop. Filmkvällar och spontana fylleslag av dess like, men numer är hon sambo med hennes supersnälla och superbra kille Bobby. 
Men från början kommer hon från Stockholm. En riktig stureplansbrud. "Asså, den häär låååten ee så jäääävla braa!" Pumpa neråt! Och i Landskrona pumpar dom åt sidan :P Men jag ska inte vara sämre, för jag är ju faktiskt ingen jävla elektriker :P
Hursomhelst så är jag väldigt glad att jag får ha henne i mitt liv. Hon är otroligt snäll, hjälpsam, lyssnar och förstår en på så många sätt.
Tack för att du finns kära Ida.
Puss & kram!





Måndag kväll

Idag är det Måndag och jag har vart o jobbat, kom sent men det va inte mitt fel! Faktiskt inte. Det gick sådär, asshole-day på jobbet, förhoppningsvis blir den bättre nu när jag ska träffa Ida :)

Och igår, jag orkar inte med folk som bara är ute efter att disskutera och bråka med mig. Men dom vet vilka knappar dom ska trycka på och dom är fullt medvetna om att jag skulle bli ledsen. Spelade liksom ingen roll vad jag sa, hur jag än sa att jag försökte lösa det, nej jag är respektlös som vanligt och allt är mitt fel. Men det glöms visst bort vem som lurade hem vem över en helg. DET kan man kalla respektlöst! Det var inget annat än elakt till och med. Vid dom här tillfällena är jag så jävla tacksam över att ha lämnat det där bakom mig. Samtidigt som jag tycker att det är så synd att jag har förlorat någon speciell. Du kommer alltid att vara speciell för mig, det är därför jag blev så fruktansvärt ledsen igår.

Och igår hade jag sällskap av Anton. Mycket trevligt, så skönt att han var här när det där hände. En telefon gick sönder i samma veva. Men med lite glass o choklad så blev det genast bättre ;)
Nej nu är det snart dags för cheap monday på yatzi och jag tror jag ska bli med Tomas. P.A. Tuhus eller Anton dit. vi får väl se, först o främst ska jag te rwett inn o dricke lite pils med Ida, fast Ida får bara dricka cola, hon har en groda i magen!
ha en trevlig Måndag folkens.
Over and out.

RSS 2.0