happy

Jag ska till London :D Wiihoo :P

Anledningen till att jag tackade ja till det var att det enda jag behöver betala för är flygbiljetten för 200 kr och mat. Boende och sånt är gratis, cant wait! Det är Seebääs mate som bor där borta så vi bor hos han tydligen, Jag vet nån som ska leka bortkommen turist och hinna med att se typ AELLT! (Frii från arbetee, frii från AELLT!) Citat av Reijo i Vildängel haha

Big Ben here I come :P







Jag behöver VERKLIGEN komma bort ett tag!

En liten låt med:


wiho

Idag har det varit en bra dag, jag har fått massor gjort! Fast min tid hos legevakten existerade visst inte, var där vid tio som avtalat, men de hade nog glömt mig... så jag gick istället dirr till skatteverket och fixade min folkbokföringsgrej, numer står jag skriven på Thorvald, såå skönt! Plus att Erica och jag var på posten igår och styrde adressändring. Snart no more Brugata! Sussi har sagt att hon ska följa med till Svenska så jag kan få mnin post därifrån. Sen efter det så kirrade jag pengarna från Sverige, sen efter det for jag visserligen land och rike runt efter en Nordea bank, men kom tillslut fram. Banklån, depositumlån. Får svar imorn! Hopppas verkligen att det beviljas!!

Gör det det så har jag snart ingenting som tynger mig längre. Känns skönt!


kjfglsg

Att jag är vaken vid den här tidpunkten och icke kan slappna av hör ju till vanligheterna. Ändå rätt störande. JAg har ångest över att jag ska tillbaka till hor-oslo imorn. JAg hade velat vara kvar här hemma och andas lite. Allting blir alltid så snabbt när man är här. Har nu iaf pratat med mamma och pappa litegranna om saker och ting. Känns lite lättare nu.


Jag har köpt en ny resväska som är rosa. Den är jättefin :)


Men jag saknar min Emma nåt så fruktansvärt. När kommer man bli normal igen? Jag vill att du ska komma tillbaka till mig nu. Helst nu på stört. Snälla kom och besök mig i mina drömmar! Jag vill se ditt ansikte och jag vill höra dig skratta och prata.
Den här är till dig, det är våran låt!



VÅRA FILMER:

    

Söndag

Och imorgon är det dags att återvända till vardagslivet igen. Jag är inte redo för det än. JAg är inte redo för mycket än känner jag. Igår kväll var jag med Johanna och hennes kompisar. Var trevligt till en början, men sen skulle de till ankan. Isabelle kom förbi och det kändes bra att hon var med! MEn hon blev inte med ut utan gick till son lover. Ankan sög i vanlig ordning. Och jag har verkligen ingenting med den här kukstan att göra. Jag hatar verkligen KD.s uteliv. Så fruktansvärt gör töligt! JAg kunde inte slappna av ute för fem öre, när kommer man någonsin kunna göra det igen?  JAg vet att det är så tätt inpå, men det har ju hänt så mkt nu i mitt liv, inte bara Emmas bortgång utan tusen andra vidriga saker med.  Är jag förstörd mentalt? Obviously. Jag kan inte pausa livet som de andra kan.

Jag gick hem efter en halvtimme. Tack Isabelle och Johanna för att ni finns när det är jobbigt!

Puss på er alla!

glädje

En TUNG börda föll av från mig nu. Ett ljus nu i allt mörker! Vi har fått lägenhet :) Hejdå Storgatajävel och hejhej Thorvald Meyer! :)

....

Söndag kväll här i Oslo. Helena har varit här idag. Vi hade picknick vid vattnet med varsin hamburgare från stället under mig och sen har vi sett på Almost famous. Bra film, lite småtöntig emellanåt, men den är fin. Hursomhelst så har det varit en bra dag och jag tycker väldigt mycket om Helena.
Jag var ledsen igår (var ute, var på jobbfest och sen på gayklubb) på förfesten pga av en väldigt okänslig kommentar kring det som hänt. Jag är inte så säker på om jag vill tillbaka till Majorstuen längre. Men vi får se hur det går. Hursomhelst så började jag nästan gråta och var helt ur form, full och eländig men Helena räddade mig. Tillslut blev kvällen jättebra och trevlig :) Jag har saknat att bara vara ute med henne. Det var kul!

dagarna går och jag fasar inför Torsdagen, jag vill inte att den dagen ska komma. Nu känns det väldigt långt bort, men det kommer närmare och närmare...

Emma jag saknar dig som fan och jag vet inte hur jag kommer klara mig utan dig i mitt liv. Ingenting kommer att vara som vanligt. Vem ska jag ringa och skratta med till Hattfjantens fot, alla fula gubbar vi ritat, Rejjo har bröst, "haha vilken bögig signal" "Hi Solly, are you cleean?" och allt annat kul som vi har haft. Du är ett stort ljus i mitt liv, även om vi inte prata varenda dag så fanns du alltid där. 3 timmar bort bara. Jag är glad att du kom hit till mig den helgen, det var så roligt!

Jag älskar dej massor Emma.


....

Tillbaka till reality? Kommer man någonsin dit är min fråga..
Efter ett tags isolerande är jag nu tillbaka på banan vare sig jag vill eller inte. Det har gått 1 & ½ vecka nu.

Nånting som gör mig besviken är att det blev typ största samtalsämnet..  På facebook. Folk pratar om det som om det vore vad som helst. Men det är det inte.
Min åsikt är att det är ingenting som man outar där. Respektlöst både mot henne och mot de närmaste tycker jag, men å andra sidan så visar det också rätt tydligt vilka det var som verkligen brydde sig.

En annan fråga är, vad fan är felet på arbetsgivare?
Min skällde ut mig för att jag var borta de första två dagarna fast än att jag ringde i förtid så de skulle kunna hitta nån ersättare för mig. Kommentaren var " Jaha, jag förstår din situation, men det här kunde du ha tänkt på LITE tidigare!! Chefen kommer INTE att bli glad för det här och INTE Silje heller som kommer få jobba dubbelt nu för det här!!!" Dyngsur och förbannad och så hånade hon mig när vi lade på luren.. Om jag blev ledsen? Oja! Värsta bemötandet jag kunde få efter en sån här sak. Huur otillmötesgående som helst, hjärtlös och egoistisk. Vad händer på jobbet nu da!? Jag skiter väl i hur du känner dig!

Jävla slyna säger jag bara! jag hoppas att din tid i Bali blir till ett helvete, och jag hoppas att jag nån gång ska få glädjen att spotta dig i ansiktet den dagen du behöver hjälp med nånting, att få slänga samma kommentarer i ditt fula gris/sköldpaddsansikte! Det är en sån där människa som tycker att hon är bättre än alla andra, bara tänker på sig själv och sitt eget bästa. Leker chef och kör med alla och är bara allmänt jobbig, ful och sk. "prinsessig"

Hoppas att nånting kan få henne att komma ner på jorden och inse att hon är lika dödlig som alla andra. Kanske den dagen då hon kommer tillbaka från Bali och jag med GLÄDJE ska säga henne ett och annat för det här. Ett sånt bemötande som jag fick hoppas jag att ingen nånsin ska behöva få slängt ansiktet. Det är inte ok beteende.

Nu ska jag gå iväg till bussen för jag ska hem i helgen.

Over and out.









RSS 2.0