Återträff :)

image20

 
Först och främst vill jag säga att det är min mammas födelsedag idag. Grattis lilla mamie:) Idag ska det svullas och ätas smörgåstårta som jag och mamma gjorde tillsammans igår. (bilder på skapelsen kommer) Vi har varit mycket med varann den senaste tiden och det har varit jätte trevligt. Vi ses ju nästan aldrig annars, så det har vart mysigt att komma ut lite på landet till mamma, lugnet,  vovven och kissarna. Så klockan fem ska jag dit. Innan det ska det tvättas och plockas iordning lite. Har även fixat personbevis på skatteverket idag och växlat in mera pengar till Nörsk.  
Sen ringde Elinor :D Hon har nu kommit hem från Australien och vi ska ses lite senare ikväll och ta ett glas vin eller nåt. Ska bli så roligt att träffa henne!


Norge here I come :)


                                                                              


Vilken lämplig låt jag lyssnar på at the moment. Nothings gonna stop me now. (samantha fox)
Emma ringde mig igår och var helt till sig av iver. Vi har fått ett dubbelrum i Svenska Föreningen i Oslo. Men vi skulle betala 1500 Norska kroner i bokningsavgift redan samma kväll!
Shit tänkte jag, då jag inte har fått nåt jobb än...jag ska ju på anställningsintervju på Torsdag på flygplatsen, men det är ju ingen garanti.. Jag blev nervös, hur fan ska jag göra? Sitta med ett rum i Oslo som jag inte kan betala? Utan jobb ingen lön men lån.. Men jag gjorde det iallafall. Pratade med Pappa och bad om råd. Han tyckte definitivt att jag skulle göra det, för får jag inte just det jobbet, så kan jag ju alltid söka andra medans jag är där. Så det blir av :) Och för att citera " du dör inte om du blir av med 1500
Från och med Första Juni är rummet mitt och Emmas. Äntligen kom jag iväg :)

Träning?

Mm jag är lat är jag. Det blev ingen träning för min del, stanna hemma istället och bara var. Lika bra det, jag har ju faktiskt redan vart hurtbulle idag och gått i skogen och grejer, inte varje dag man gör det ;)
Synn bara att träningskortet går ut den 25:e. Men men än finns tid! Imorn ska jag och mamma på styrka/medel. Ska bli kul, har inte vart på det förut.
Nu blir det iallafall telefonprat och movietajm.
Tack och Hej.

Solig dag

Ännu en morgon har jag gått upp kl sex och jobbat som frukostvärdinna på Plaza. DEt är så himla skönt att komma upp på morgonen och sedan ha hela dagen fri! Wunderbar! Idag har jag som sagt gjort mina timmar där och den här dagen ska jag bara njuta och sen träna på friskis och svettis. Men jag kan inte bestämma mig om jag ska gå på ett medelpass, step eller danspasset? Well, time will tell.  Om en halvtimme kommer Paula och vi ska gå på promenad. Försökte gå på promenad med lilla Tuva men det gick inte så bra. Hon va så rädd för allting, så det var bara att knalla hem med henne i famnen.
image17
" Goare att ligga och småsnusa på stolen där jag är trygg"

Jag är himla sötsugen och jag ska gå bort till Konsum och köpa nutrilettbar eller från naturdiet. Di går en iallefall inte öpp på! Det gör jag med Paula sen tror jag.  Den från nasturdiet är såå god!

Bad hairday

Jag hatar min hårfärg!! Den är så jefla dassig och görgul! Egentligen borde jag inte, men jag har en superblondering hemma som jag tror jag ska slänga i, men tänk om jag ångrar mej? Jag har kämpat så för att få bort det gula och betalt många pengar för att få håret att se bra ut. Men jag trivs inte! Johanna ska hjälpa mig sa hon, och då blir det säkert bra.
Speciellt sugen på att göra det superljust blir jag när jag ser min gamla granne som är sååå fin i håret :)

Idag är det Tisdag och jag var på min veckoliga viktkoll och vågen gjorde mig glad även denna gång. Ett kilo till har försvunnit från kroppshyddan . JAg har alltid lika mycket ångest när jag sitter där i väntrummet. (idag var det en fetis som gick före mig i kön!!!) grrr..
Men ett kilo på en vecka är inte dåligt tyckerr jag :) JAg är så nöjd så!

Mer positivt i livet är att jag äntligen ska på anställningsintervju i Norge! De ringde mig från Gardermoen så nästa Torsdag bär det av till Oslo igen.  Nu får jag hoppas på det bästa! :D

Cupcake läppbalsam

image11540382-8image12image13

Det här är något som ska införskaffas väldigt snabbt så fort jag får min nästa lön! Har ni sett nåt så gulligt?
Det är små läppglans, säljes på tradera för billig peng. Jag ska köpa allihopa :D Jag såg att det fanns reklam för dom i Fredag eller Klick förra veckan, men jag tog ju aldrig adressen därifrån mitt ägg... Satt och kollade runt på internet i hopp om att jag skulle hitta, och naturligtvis fanns det på tradera. Älskar den sidan!

Mera Resultat

Yeess jag har gått ner ett kilo till! :D:D Det trodde jag verkligen inte! Fan vad bra! Blir stolt över mig själv nu och det händer inte ofta att man känner så! :) Så nu har jag gått ner en tredje del av det jag vill gå ner :) Keep up the good work! Med tanke på hur det har gått för mej dom senaste två veckorna är ett kilo jättemycket mer än vad jag hade räknat med! Fan vad sporrad jag blev nu :) Inte långt kvar tills målvikten!
Idag var jag hemma hos pappa och tvättade mina sängkläder. Jag har kvar största delen av min garderob hos han då:
1. Jag har vuxit ur kläderna
2. De får inte plats här hemma.
Men jag kunde inte låta bli att rota fram dom och testa dom igen och nu kunde jag ta med mig flera plagg hem. Känns så skönt att börja komma i sina kläder igen och slippa köpa nya. Känns gött att få på sig 36:or igen ;) Hittade även massa jackor som jag glömt att jag hade.  Dom blev till att ta med hem! Gud vad gött att jag fått min motivation tillbaka igen :)
Nej nu ska  jag lägga mej i sänga och kolla om det finns nå värt att se på teve.(Renegade kanske haha) Ska upp tidigt som busen imorn igen.
Gooooodnight!

Ännu en dag.

Jag måste erkänna att jag har varit slarvig med bantingen. Ganska rejält. Men jag är ändå nöjd med vad det har gett mig.  Och jag vet att det kommer gå bättre. Idag ska jag iväg till Ann igen och köpa nya milkshakar, mamma är så gullig och gav mig pengar till det och till en shaker så jag kan hålla på även på torsdag då jag drar till Norge igen :)
Har lite ångest över vad vågen ska visa... jag räknar inte med nåt faktiskt. Bara jag inte har gått upp så är jag nöjd! But time will tell... sen ska jag också till forex och växla in pengar till norsk. Bara det inte är samma jävla idiot som sist som gav mig danska femmor i stället för norska! Gör arg blev jag.
Jag tycker det är kul på plaza. Var där idag igen på frukosten och jobbade med Gina ( chefen ) och Sofia Haglund. Dom är så snälla :) Kul att jobba med Sofia!
Nackdelen med plaza är att det finns choklad i skafferiet! Två st slank ner i magen på mig idag, men Sofia sa en väldigt enkel men betydande mening. "Men det är det väl inte värt nu när du vart så duktig?" Min hjärna är konstig, ibland krävs bara enklaste ord för att jag ska inse vad jag håller på med och ibland spelar det ingen roll vad någon säger. Jag lurar mig själv hela tiden och tänker att bara en bit inte gör något... så himla dum är jag.  Jag fick jättedåligt samvete för att jag förstör för mig själv. Varför kan jag bara inte låta bli???!!!

Soligt

Gud vad gött med värme och solsken! Man blir så lycklig av det. Och idag ska jag tillbaka till Plaza och jobba.  Stand-up ikväll, ska bli riktigt kul för jag har inte vart där på görlänge nu! Hoppas jag får lite fler timmar av Stefan. Så roligt så :)
Jag måste bara tillägga att Antonio Banderas är oförskämt snygg! Vilken man! Titta och njuut!
540382-5540382-6


Dålig vecka - Nya tag

Som jag skrev i förra inlägget har bantingen inte gått bra alls den här veckan. Usch vad jag har ångest.. det som gick så bra.. Ska väga mig nu på Torsdag igen, jag tror att jag snarare har gått upp än gått ner.. Först var det valborg, då fick jag äta. Sen var det kalajs i helgen hemma hos pappa, blev att jag åt mat då med..även godis.. sen blev det jobb på Rondellen igen, mat och den där förbaskade godisskålen som jag hoppas varje gång jag är där att nån har ätit upp men icke.. det stod fortfarande där och skrek åt mig att jag skulle äta. JAg kan verkligen inte hålla fingrarna borta när det står framför mig! Ångest ångest. Så kom Oslo och då var det omöjligt att bara dricka milkshakar, Först åt vi Thaimat, åt bara nån tugga av det då det gjorde ont i magen för att det var så starkt. Tyvärr blev det en cola till, men det var inte meningen. Ville egentligen ha vatten. Sen fick vi gratis smoothies på stan. Bara frukt inga tillsatser så det var väl inte så farligt kanske. Sen ville Jessica fika, och det va ett tag sen vi åt så då blev det en liten wrap med lax i och en kolsyrat vatten. Då va klockan kanske två Sen några timmar efter det vid sju-åtta tiden blev det indiskt. Och vatten till. Sen gjorde jag nåt som jag verkligen inte borde ha gjort, i väntan på bussen hem satte vi oss på ett ställe och beställde in varsin öl. Även jag. det ångrar jag mest, varför kunde jag inte tatt vatten där också? Men jaja, jag ska inte blicka bakåt utan bara framåt. Nya Tag från och med idag! Eftersom jag kom hem sent så vaknade jag vid halv tolv kasnke. Började dagen med en milkshake och ska gå ut och gå. Först ensam en stund sen ska Isabelle med lite senare :) Och sen vid halv åtta kommer mamma och vi ska på danspasset halv nio så jag ska jävlar i min själ motionera så mycket som jag kan! Det är ju fint väder och jag tycker det är kul :) Jag får bara inte sumpa det här nu, ju bättre jag sköter mig desto snabbare går det. från och med idag nya tag. Förra veckan är glömd :)

Oslo

Idag är det Onsdag och jag är rätt sliten. Rände omkring med Jessica i Oslo igår för att försöka få jobb. Det gick väl sådär eller vad man ska säga, eftersom jag vill jobba med kläder och smink så sökte jag ju först och främst i alla såna butiker, några affärer behövde ha heltidsanställda så det vore ju toppen för mig, men de skulle höra av sig sa dom. Så jag får väl hoppas att de ringer! Oslo var en jättefin stad! Skulle lätt kunna tänka mig att bo där och norskarna var jättetrevliga allihop. JAg var så nervös över att jag inte skulle förstå, men det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Förutom när vi var på visning på en lägenhet... usch va jag skämdes, fatta inte ett skit av vad han sa! Som tur var hade vi Jenny med oss. Jättegullig tjej! Hon översatte och stod för pratandet med hyresvärden. Usch vad jag kände mig dum! Men det blev ingen lägenhet, det var tänkt att jag Emma Forsberg och Jessica skulle dela den, men det ingick ingen kyl och inga möbler och så var den fruktansvärt sliten så det gjorde ingenting. Vi får leta vidare! Jag ska också söka jobb på flygplatsen i Oslo. Jessica va på intervju där idag.
Bantningen har gått utför väldigt den här veckan... har nog gått upp snarare än gått ner nu tror jag.. men jag åt inget godis i Oslo, bara mat. Thaimat och Indisk mat. Indiska restaurangen hette Curry & Ketchup ( eller tvärtom) men det var jättebra mat där, så det kan jag tipsa om när/om ni åker dit. Fast jag kände mej som en fetknopp när jag svullade mat.. jag har jätteångest över Torsdag..vill inte väga mej.
Sen klockan halv elva på kvällen tog jag bussen hem till Svealand igen, fötterna värkte och var svullna av värmen, det var en jättefin dag igår. Ångrar att jag inte strutta runt i klänning eller nåt, nej jag hade jeans och fan va varmt det va! men man kan ju ínte veta heller. men men nu ska jag gå ut i vårsolen en stund :) Inte i jeans! Tack och hej.

Haha den enda vettiga bilden från Oslo. En fin kyrka som jag och Jessica satt utanför i jakten på ett bibliotek.


Resultat :)

Gud vad skönt! Jag gick och vägde mig igår och jag har gått ner 4 kilo på en vecka! Hon såg direkt att jag hade gått ner sa hon (min "handledare")
Det kändes så himla skönt att se sånt resultat efter bara en vecka! Jag trodde aldrig att jag hade gått ner så mycket, jag räknade med 2 kanske så var det hela 4! Keep up the good work!
Fast idag är det valborg och då ska jag faktiskt grilla, men det kunde jag göra med gott samvete sa hon, så då gör jag det som en belöning ;) Fast sen efter det börjar jag igen och hoppas på mer viktnedgång tills nästa Tisdag.


RSS 2.0