Nattankar

Då jag har vänt på dygnet tack vare en viss person så är jag naturligtvis vaken klockan 04:12 denna fredagkväll. Inte mej emot så, men jag fasar lite över hur fan jag ska orka med imorn. Först XXL mellan 11 och 16 och sen från 17 smuget. Men det ska nog gå bra.
Nu cirkulerar mina tankar kring hur jag är skapt. Varför är jag så rädd för att möta vissa folk? Jag begriper inte varför jag har så svårt för det!  Speciellt en speciell. Undrar om det någonsin kommer bli lättare att prata med han.
Då jag också är en riktig lösdrivare hamnade jag på sidor som jag absolut inte borde ha vart på. Nu kommer jag somna gråtandes inatt. Insåg att jag flytt från problemen. Thank God att jag inte bor kvar hemma längre.
Mycket förvirrad just nu. Hoppas på att jag bara är trött och att det blir bättre imorn.
Nu ska jag dra åt helvete.
Tack o Hej.


Fredagkväll i Oslo

Jaa då sitter jag här hemma i lägenheten och tittar på tv. Vilken fröjd för den som vart tevelös en längre tid. Så imorgon ska jag ta ett beslut som jag kanske egentligen inte vill ta.. jag ska ev säga upp mig och börja på xxl på storgata.. hoppas för bövelen att det blir bra där!!!! OCh imorgon ska jag ta fram mina serveringsklär o servera på smuget tillsammans med Ida. Det ska bli kul faktiskt. Hoppas att jag kan få jobba lite mera där!
Som ja kommer sakna alla små godingar på majorstuen.. ååå jag ahr sån ångest!
Men den ska jag bedöva nu med godis från KIWI. Tror jag, vet inte om jag ska träffa Ida och co eller om jag ska gå upp till fredrik.  Tror jag har FF här ikväll, Erica har åkt till Sverige och det verkar som om Jonas också har åkt dit. Men vi får väl se om han ramlar hem något här inatt..
Ni får ha en trevlig fredag.
over and out.

Söndag

Nu sitter jag hos Bmans och har klämt en deg. Bussjäveln är bokad och nu ska jag bränna iväg till Norge igen. Ska bli skönt att komma tillbaka. Saknar dom små därborta. Och helgen då?
Jo Fredagen var mycket blöt kan ja lova. Började med att jag är dryg, ingen travolta där inte, men till slut kom jag til Bmans. Där var järngänget samlat, Bmans, Snörka,G, Linda & Josse. Isabelle kom förbi också. Sen gick vi ut, skulle bli ankan men de blev score och nöjes och sen hertzöga för mig snörka och Josse. Pinsam fylla. Sen dagen efter svimmade jag, jag såg ingenting och rasade ihop till en hög på golvet. Men jag fick en negerboll och vann och blev stadig på bena igen. Hela lördagen gick åt att ligga i sängen och slöa. Och gosa med Tuva såklart. Sen ringde g och då var det dags för party igen. Jag tog travoltas jetplan och var inne halv nio. Sen hem till G först och sen vidare till Båt. De var trevligt, dock fick ja pina i mig vinet. Jag hatar vin. Sen for vi till ankan. De var kul. ombyggt. träffa Joel och blev lite Ronnysjuk... men men. Jon lekte danspolis och var rolig och fullast. G fuldansade på bordet och jag träffa Paula och Carolina. Såå kul o se dom igen :) Sen efter allt var det efterfest hos Josef, men Jon o G bråkade så vi gick hem till G först. Sen ångra hon sig och ville iväg iaf, så di kom o hämta oss igen och så for vi hem till han. Där va vi en liten stund och sen for vi hem till G och somna dirr. 
Och idag Söndag vakna vi elva, skulle gå till Napoli som va stängt och gick istället till Opera, tog med oss hem till Bmans och här är ja nu och ska bränna hem till Skåre nu. Eventuellt kil... 
ha en trevlig söndag. 

Humor

Inatt hade jag och Emma en av vora roliga stunder som vi brukar ha. Här är resultatet.







Så här roligt kan man ha det en helt vanlig Tisdag kväll. Haha såå våran humor! :D


Min drömman

Det här är min absoluta drömman. James Thompson. En famous fighter, döösnygg!



Vem vill inte bli kramad av honom?




Ny tid

Nu ær de mye længesen som jag skrev sist, men så ær det nær man lever som ett djur på svenska. Ingen tvættmaskin, ingen diskmaskin, ingen værme, inget varmvatten och ingen teve och inget internet. VAd betalar man før?
Inget numer før nu har freckan flyttat till storgata 45 och bor med Sandras och Saras kompisar Erika och Jonas. Skønt att komma till ett rent stælle.
Men jag  hænger som en igel på svenska  iallafall, di blir inte av med mig i førsta taget.
Så ska man vara med i teve också. Slå på UR nån gång i dec før då ska jag vara på. Musse Hasselvall kom førbi på føreningen och intervjuade oss. Ett program om rasism. Emil den token klædde ut sig till metallgutten och anføll honom direkt.
OCh igår var jag før førsta gången ute med G. Vi var på blå och dær træffa jag Båten :) Det var trevligt att se han igen.
Nej nu ska jag fika med Emma i hennes nya lægenhet och sen ska jag gøra mig i ordning! Tjejkvæll eller killkvæll væntar! Och øl :)
Puss och kram o ha de bra.



RSS 2.0