jio

Nu vet jag att det är sant. Jag ÄR otursförföljd. Ingen ide längre. Jag ska aldrig mer göra nånting i hela mitt liv. Jag pallar inte med oflytet jag har HEEELA jävla fucking tiden. Jag kastar in handuken, jag ger upp. Jag orkar inte. Jag ska sitta här nu och vara så jävla bitter jag bara kan vara. En sak är iaf jävligt säker. Jag ska ALDRIG mer planera nånting i Kd i vartfall. JAg hatar verkligen den här stan. Nästinitill allt hatar jag som har med stan att göra. Jag spyr ut allt på den.

Nej nu ska jag sitta här och inte kunna ta mig nånstans, inte kunna höra av mig till nån och ingen kan höra av sig till mig. Jag hoppas att du är nöjd nu!


varför?

Varför har jag alltid sånt oflyt? Varför ger det dig inte? Varför kan jag aldrig få vara glad en längre stund? Varför känns det hela tiden som om jag blir straffad så fort nåt bra händer? Varför känns mitt liv så förutsägbart? Varför vet jag i förväg att det kommer gå fel? Jo, för att det alltid gör det.




Jag har tappat bort mitt SIM kort till min svenska mobil som jag är förbannad över.. det är alltid nåt som ska reta mig.



Wiie :)

En kuk dag som blev till en bra dag! Jobbet sög hängpung då allting gick fel. Blev blåst mitt framför näsan på mig på 1500 kr. MEEN vi tog en tjuv också, det var bra :) Haha han såg ledsen ut, men han får skylla sig själv :)

Gjorde inbrott på föreningen idag och hämtade min post. Kändes jättebra! Nu snart är jag kvitt dom!
Och jag ska köpa en rosa samsung mobil, jättesöt var den! Känns bra faktiskt. Mycket nytt nu på senaste. Två par stövlar, en ny väska, nytt hår och nya telefoner :)

Var på Toni&Guy och färgade mig. Nu är jag klippt, helblond och inte missfärgad. Ska gå tillbaka och lägga i mer färg tänkte jag. Nu är det bara väldigt ljust, men fortfarande lite gult.. det gillas ej, men jag var tidsbegränsad när jag var där pga tull med jobbet så jag är ändå väldigt nöjd!

"Rom byggdes inte på en dag"

Haha vi hade "besök" av en rökande mörk man härom veckan. Han gick in i Kims rum och spillde aska på golvet vilket gjorde vår städerska MYCKET ilsk. Han var inne, askade på golvet och sen gick han. Med mord i blick kom Kim ut till mig och Jonas som inget ont anande satt i vardagsrummet och tölade. " Det var en N***R i mitt rum!" Den mörkhyade mannen hade gått fel :P Skrämde slag på Kim haha. Han skulle nog upp till de andra lösdrivarna på våningen över.. mycket skumma folk i detta hus!

Nu väntar en spa-kväll med Erica. Spa-kväll o nå gött å stoppa in i huvvet. Sugen...

Och här kommer en tölig låt från ett töligt band!





 

 


Nog med bitterness

Det här inlägget ska bli ett positivt sådant. Jag tror själv att jag är lite manodepressiv men det gör inget.

Hursomhaver (barnen kär) så har jag haft en väldigt bra dag faktiskt. Det började med att jag inte spydde av äckel över allt snor. ( Jag har en grym fobi för allt som har med snor att göra, därför är jag MYCKET hellre hemma i feber än är förkyld) Väldigt bra! Jag kom upp i relativt bra tid, jag är en stor tidsoptimist. För idag så var jag på Toni & Guy och klippte mitt hår. David hette han och var från Island. 300 kr fattigare men oj så skönt det var med förändring! Numer har jag hel-lugg och väldigt mycket "layers" som han kallade det. Annat ord för uppklippt.

Glad ihågen sätter ja mig på trikken. Pappa T ringer. Han har pratat med skatteetaten. Tack för din hjälp pappa men jag klarade av detta själv. Jag blev sint och ringde upp dom med en gång. Förklarade min situation för en trevlig dame på andra sidan. Hon bad om ursäkt och förstod att jag var arg. Jag behövde inte ens bli arg, det gick jättebra! Mer sånna människor tack. Så nu får jag vänta och se vad som sker. Jag ringer dom igen om en vecka. Fortfarande en fin dag :)

Kommer hem, köper sushi (tyvärr min nya last) på stället under mig. Går upp och får komplimanger för min nya frisyr. Blir upp och sen vända tyvärr för sen var det jobbet som jag haft så ont i magen över för en viss anledning. Var stålsatt till tusen och var på bra humör så inget kunde göra mig ledsen. Och det var en jättebra dag på jobbet med. Blev tjenis med en göteborgare, en annan jag blivit tjenis med var inne och sa hej också. Trevliga människor idag på xxl.

Går mot tåget. Sätter mig och väntar och äter en pizzaslice under tiden. En kille sätter sig bredvid mig. Jag reser mig och ska slänga servetten, bänken var skev så när jag reser mig så föll bänken framåt och killen spiller sitt kaffe över hela sig. Det tog ett tag innan jag fatta att det var jag. Ber om ursäkt och så, men han skrattade åt situationen. Mycket trevlig fyr. Så han satt ja och tjötade med på tåget. Kennet hette han. Sen hem.

Och här är jag. Haft ännu ett mkt givande samtal med min nyfunne vän som vi kan kalla N. Alltid trevligt.

Hela dagen har jag gått och tänkt att, "när kommer det negativa? det går inte en hel dag att bara bra saker sker, nånting dumt måste hända snart" Förbereder mig hela tiden  för det, men nu är klockan snart tjugo i två och inget negativt har hänt. Vilken dag!! den bästa på vääldigt länge!

Det här blev för övrigt ett aldeles för långt inlägg, men så får det bli!
Imorn ska jag till sats och förbränna bort kalorierna från rockslide brownie kakan jag åt nyss.

Kos er i natten och sov sött. Ciao!


fksngfs

Om det finns nån som jobbar inom skattemyndigheten i Sverige som INTE är dryg, otrevlig, idiotförklarande och faktiskt hjälper en när man sitter i 100 år och väntar i telefonkö så hör av er!


Att det ska vara så jävla svårt att vara lite trevlig, folk är fan störda! Jag lyckas då alltid hamna hos sånna där jävla människor. Tack för att du förstörde min dag gubbjävel!


                                        

Hat & Kärlek

DAGENS DÖDSKALLE:  SKATTEETATEN OSLO        
  
Om jag hatar Norska Skatteverket? Ah det gör jag!

Om jag inte har hatat innan så gör jag fan det nu iaf!! De jävla värdelösa h****na klarar fan inte av att göra de enklaste saker. De bara sitter där på sina feta jävla rövar och bara nickar och säger "ja" "ja" och ljuger en rätt upp i ansiktet HELA tiden. Jag ska fan stämma den där jävla skiten!

Jag fattar inte hur det kan vara så svårt att folkbokföra nån på annan adress. TVÅ gånger har jag fått vara där och säga till dom! Första gången så sa det att de skulle göra det, Näe, hände inget, andra gången sa de samma sak. Om de har gjort det? NÄE! Klart som fan att de inte har!

Imorn jag säger bara imorn, då jävlar ska jag ställa till med en scen på skattekontoret utav bara helvete! Jag ska nog minsann få det där feta rövhålet som kommer få lida sig igenom mitt besök att ändra min folkbokföring ska ni se.

Jag vet att jag är barnslig och så, men bägaren rann över nu.

DAGENS BLOMBUKETT:  OSLO LEGEVAKT.    

För att inte vara allt för neg och hatisk, så vill jag iaf ge Oslo Legevakt en stor blombukett för där har vi folk som verkligen lyssnar och hjälper en när man verkligen behöver det. I alla fall alla jag har fått prata med har verkligen varit fina människor som har hjälpt mig väldigt mycket. Sånt uppskattas verkligen när man mår som jag gör just nu. Stort tack till doktorerna på femte etagen och till K på första etagen :)


RSS 2.0