Ångest

Ibland säger man saker som man verkligen ångrar, men kan det ordna sig ändå eller är det försent nu? JA det återstår att se, får svar om ett tag.

Och idag är det party hemma hos Johanna för henne och Jossan. Ska bli kul och jag hoppas att jag är på humör för det sen. Men dit ska jag iaf och så ska jag till Kil.. hoppas att min käre far kan ge mig ride dit. När jag drethungrig och ska förtära något.

Ha en bra dag!

Hemma i Sverige

Efter mycket krångel, illaluktande människor och skit kom jag äntligen hem igår. Skönt att sitta här hemma bland alla mina saker, mina bebisar och vid min egen dator! Som jag har saknat den!  Jag har koslat mig mycket med Tuva och hennes små söta pojkar och fått massor med post!
Skulle ha åkt till expert idag med kamerajäveln men det skulle kosta 100 kr och mina pengar ligger i kil så jag får styra det imorn istället då.
Nu är Ronny trött och irriterad på mig, så nu får jag lämna huset för idag.

Ha en bra kväll!

vilken dag.

Så här har min dag varit upplagd:

10.00: Vaknar av att Emma går och Rickard kommer hem. Direkt in i duschen för idag väntar en dag av blod. svett och tårar.
10.30: Gör mig i ordning

10.55: Går ut i köket och äter lite och surfar lite. Pratar lite med tjejKim.

11.40: Ringer Helena, går ner till föreningen och träffar henne, Helene och en söt hund. Letar post och kollar anslagstavlan. Träffar en gullig tjej som heter ´Karin som ger mig numret till en Hege som har hand om lagerjobb. Kollar posten, ingen post till mig.

13.00: Helene går till jobbet och jag och Helena går först till 7eleven för iskaffe och cappucino och sen hem till mig. Går in till Kim och Sebastian och kollar lite på tomten är far till alla barnen.

13.45: Dom börjar jobba och drar med tåget kl. två och jag går till banken.

14.00: Jättelång kö på banken och en gubbe och en kärringjävel går före mig i kön, för de anser sig ha viktigare ärenden på banken än resterande. Fredrik ringer och stör mig och vill att jag ska släppa in han hemma.

14.30: Min tur, kan ej betala min hyra, tar ut pengar ist, och ser att jag har bra mycket mindre pengar på kontot än jag väntat mig. Min dag börjar bli riktigt bra nu.

15.00: Går raka vägen för att försöka hitta Manpower kontoret. Hittar tillslut, går in och skriver in mig på nytt. Då ringer Jimmy och stör. Jag svara inte.

15.10. Söker lite olika jobb.

15.30. Går raka vägen hem. Blir stoppad av en kille som frågar vad jag har för syn på dödsstraff. Jag ger min åsikt och han vill att jag ska gå med i amnesty. Jag bad han ge mig ett papper på det så jag kan ta hem och läsa.

15.45. Går in på BIT och köper en kyllingsallad. Är desperat och frågar om de trenger folk där. Hon svara ja och att jag ska lämna in en söknad.

16.00. Hemma igen. Drar  ut Emmas dator för att jag ska fortsätta med mitt jobbsökande. Men Internet funkar inte. Naturligtvis.Äter min sallad. Pratar med Anna. Sen med Cecilia som målar om våran hall. Gullig tjej som ger mig nummer till chefer ang. lager och målarjobb.

16.15. Fredrik ramlar in.
16. 16. Fredrik the beast ramlar in.
16.17. Jimmy ramlar in...
16.18. Jag är tokirriterad över allt som händer och att Jimmy håller på stör mig med sitt jävla babblande.

17.00. Går till föreningen för att betala min hyra, men de är inte där trots att de ska vara där till sex.

17.10. Hem igen för att försöka få igång internet,vilket är svårt. Jag blir störd igen av en viss person.

17.45. Står inte ut längre, flyr in till mitt, Emmas och Rickards rum och här sitter jag fortfarande och klockan är nu 19.15.

This is my day folks!  Och här kommer jag sitta tills Kim kommer hem för då blir det filmtajm!

Tack och hej"



Så har man blivit mormor :)

I Torsdagskväll fick jag den fina nyheten av min kära mor. Tuvis har fått ungar i ett bildäck hos en granne till henne och jag har blivit mormor till två små kattpojkar. En är svart och en är svartgrå. Min kamera är det absolut första som jag ska fixa när jag kommer hem på Onsdag och då ska det tas massa bilder på dom!
Men mamma var nog inte lika glad år nyheten som jag, och det kommer ju bli svårt att bli av med dom, tur att det bara är två st. Hursomhelst prata jag med pappa och dom får stanna hos honom. Så jag får åka dit och hämta dom så fort som möjligt. Jag tror att det var bra för henne att få dom, hon kanske blir mer lugn och harmonisk nu. Man kan ju alltid hoppas, även om hon är världens goaste lilla kisse.

Annars idag är det Måndag och jag är arbetsfri nu! Men jeg er ikke ledig för det, har spenderat morgonen åt att skriva klart mitt CV och nu väntar jag på att maten ska bli klar bara, tölig dator det här, kunde inte göra ett @! Tur att det finns datanissar här hemma :) sen är det dags att bege sig ut och söka jobb!
Jag hoppas innerligt att jag får jobb på lager!
Nej nu ska jag äta! Klem.



Salsa och chill

Idag är det Torsdag och jag är ledig. Sjuukt vad tiden går fort fram! Nu har jag bara tre dagar kvar på jobbet, sen är jag ledig ( eller läs arbetslös om ni vill.) ¨
Jag vill också säga att jag tror verkligen på att mirakel kan hända! Min sista vecka på jobbet har varit jättebra!
Dock har jag lite ångest över att jag inte vet vad jag ska göra sen. Men jag ska söka på Plaza och det ska jag göra idag! Eller iaf skriva klart min CV idag.
Ångesten dämpade jag lite granna med att jag följde med Astrid och Anna här i lägenheten och dansade salsa. Himla kul men svårt! Inte blev det bättre av att det var 800 grader varmt i rummet och jag var svett och röd i ansiktet och han dansläraren trodde jag var generad. Klart att jag blev generad då!!! Jag som aldrig blir generad över nåt annars, men då.. joo..men det var roligt och jag funderar skarpt på att börja.
Och idag kommer Helena tillbaka hit, ska möta henne om en kvart!
Och resan, Vart har du tatt vägen Johanna??
Hur som helst, så åker jag hem antingen på Tisdag eller på Onsdag och då ska jag spendera en dag hemma hos mamma och försöka få hem lilla Tuva som flyttat hemifrån till mammas granne. Oh vad jag saknar henne! Min lilla busunge..
Jaja, nu har jag liite bråttom, jag ska först möta Helena, hjälpa henne hem med alla väskor, sen ska jag till S.A.T.S. och skriva in mig där, jag känner mig fet. Sen ska hon hjälpa mig med håret (ska bli blond) och så försöka hinna med att bli färdig med CVn och förhoppningsvis lämna in den på Plaza.
Ha en fin dag!
Tack och hej på er.


Inne på sista veckan!

Nu ni är det bara en vecka kvar på jobbet, Lite ångest har jag över att jag inte har fått nått nytt jobb ännu, men jag är ändå inte orolig. Det ordnar sig tillslut. Men i vanlig ordning ringer flavours halv tio på n morgonen, nån jävel som inte kom och jobba och de är underbemannade i vanlig ordning säkert. Men den här gången svarade jag inte. jag börjar bli trött på att de ringer varje gång jag är ledig..

Och helgen då.

i fredags var det jobb och jobb som väntade. Jag var partysugen som satan, men jag var bara hemma och koslade med Emma och de andra i lägenheten. Vi bestämde att vi går ut på lördag istället. sen Lördag var det jobb igen, men jag fick byta tid så jag slutade halv nio ist för halv tolv. Innan jobbet var det fixa håret och köpa alkohol som gällde. Emma och jag gick till Kiwi. Gött det här i Norge att man kan köpa öl i affärerna! Sen efter jobbet var partyt redan igång. Kim och Sebastian satt i vardagrsummet och AC/DC hördes lång väg. Och vi satt här först och sen gick vi ut vid ett tiden kanske den var. Det blev De Villes, men sen är det svart.. Jag minns ingenting där inifrån. Helt sjukt.
Sen utanför träffade jag på en trevlig engelsman som följde mig hem. Och sen kom Juan och hans kompisar. De kom i i lägenheten och så slutade kvällen i tjaffs och kalabalik. Nån i lägenheten hade ringt till Anders (hyresvärden eller vad man kan kalla det). Då blev jag faktiskt orolig. Det innebär att vi alla blir vräkta omedelbart.
Men söndagen gick, jag var på jobbet med en stor klump i magen. Tänk om Anders vräkt allihop tills jag komemr hem? Men det var som vanligt när jag kom och hoppas att det förblir så. Det blev svull av hamburgare, chirre, dirre och choklad i soffan och Mio min Mio med Jane. Sen kom Emma och Rickard och det blev sex and the city halva natten.

OCh nu är det Måndag och jag sitter inne hos Janne och väntar på att Emma ska sluta. vi ska gå en promenad och jag ska köpa nya piercingar, kanske en blondering vi får se.. och Ronny är så snäll och hjälper mig med mina räkningar!
Och i morgon fyller du år min kära Rockstar!

Tack och hej.

konstiga drömmar.

Inatt drömde jag mardrömmar i vanlig ordning. Om spöken i pappas källare som inte var pappas källare utan min mormors..ja ni vet ju hur det är att drömma!
Det är en återkommande mardröm, det där med att det spökar hemma hos pappa. det är verkligen jobbigt, och det somockså är så läskigt är att om jag drömmer om något natten innan så blir det som återspeglingar i dagen efter, Svårt att förklara, men jag drömde om mormors hus, och idag prata jag med en tjej på jobbet som berätta att hon bor i ett jättegammalt hus med jättestor tomt. precis som mormors. Och hon berätta om hur det såg ut där och det lät på pricken som min mormors, Och så är det nästan jämt jag drömmer.

Snart är det dags att börja planera resan också. Jag är som sagt ledig sista veckan på jobbet och då funderar jag på att åka hem till Sverige. Ska träffa min familj igen och lämna in kameran och shoppa litegranna. Och naturligtvis åka hem till Ronny :) Till hans nya och väldigt trivsamma lägenhet! Trodde aldrig att jag skulle trivas där, men det gjorde jag! Mycket.  Ska bli gött!
Annars idag har jag vart på banken och grejat sparkonto, internetbank, Visa och försäkring! Jag gillar verkligen Nordea här, de är såå hjälpsamma och så trevliga! :)
Nu ska jag kolla på Sex and the city med Emma och Rickard!
Tack och hej!

Ledig dag:)

Idag är det Onsdag och jag är ledig från jobbet! Gud så härligt! Även om det inte finns överdrivet mycket att göra här hemma, men fullt upp med annat har jag ju :) Vaknade råsent för jag var uppe hela natten och kolla filmer med "familjen". Såg "Good luck Chuck" Ingen Sara-film alls, jobbig och enerverande. Sen såg vi "Prom Night" Den var bättre men också sådär att man blir vansinnig på alla dumheter alla gör. Sen såg vi lite på nån humorskiva som Kim har och sen gick jag och Emma och lade oss.
Drömde sjuuukt mycket inatt om Oslo och Svenska föreningen och Gatubarn som jag var elak mot och jag vet inte alls.... Det är faktiskt jobbigt att drömma så mycket och så mycket obehagliga grejer som jag gör. Kanske kan kontakta en drömtydare?
Annars idag var jag till föreningen och kollade min post, jag har ej fått nån lönespecifikation än plus att jag har antagligen fått för lite i lön. Det går bra för mig här i Norge. Försöker att vara så positiv jag kan, men ibland är det svårt.
Och idag kom Jane hem från Denmark. Kul :) ska snart ner på stan med henne en sväng. ska bli gött jag måste köpa nya piercingar.. tappat bort allihop!
Tack och hej!

Torsdag

Fikan med Elinor var jättetrevlig :) Det är så kul att hon är här i Oslo igen! Vi satte oss på united bakeries. Köpte en smörgås för 95 spänn! Det är hutlösa priser här. Och speciellt god var den inte heller.. men men, sånt som händer! Direkt efter Majorstuen for jag tillbaka hemåt, Tänkte att jag skulle hinna shoppa lite, men så blev inte fallet.. lika bra var väl det, jag borde spara pengarna nu verkligen. Men iof har jag inte köpt onödiga saker, bara sånt jag verkligen behöver!
Och så blev klockan tre och det var dags att gå till flytoget igen. Började fyra idag. Grisen var där i dag igen, tuggummi tuggandes och stentuff. Idag var han otrevlig mot mig bara för att han ville vara det. Helt onödigt. Det är nåt allvarligt fel på den killen alltså. Och det som var så skönt var att jag tog verkligen inte åt mig heller. Klart man blev lite paff när han spottade ur sig det, men man liksom skrattade inombords åt honom bara, han är så liten. Jag slapp han idag då han slutade när jag kom, skönt. Men mina två favoriter var kvar, trots att det var massor att göra så gick dagen bra tillslut. i början gick tiden sjuukt segt, kändes som om den knappt började, men tillslut gick det bra. Så det har vart en bra dag!
När jag gick till tåget såg jag att mamma ringt otaliga gånger och att Jimmy ringt. Mamma pratade jag med en stund, men Jimmy svarade inte.. synd för jag har inte hört av han på jättelänge. Men jag skrev sms att vi får höras av imorn istället. Och imorn är min sista dag innan jag åker hem! Det ska bli gott, och det ska bli kul å träffa pappa och Dani igen. Har inte sett dom sen innan Thailand.

Nu innan jag lägger mig och kollar på Basic instinct ska jag måla i min målarbok med älvor och féer med mina tuschpennor från penol!

Tack och Godnatt!


Blir så trött..

Jävlar också! Jag hatar att jag vänt så förbannat på dygnet! Tror ni jag kom upp i morse? Nej! Tror ni jag kom iväg till ambassaden? Nej! Tror ni jag och Elinor kom iväg och tränade? Åter nej! Jag måste skärpa mig. Jag blir galen snart! Grr!
Men men, det är en dag imorgon också, så jag och Elinor åker till Majorstuen och tar en fika istället :)
Jag tränade lite grann hemma också förut, man får göra det man kan. Vore skönt och komma i form innan vi åker iväg!
Nu ska jag sminka mig, ska träffa Elinor snart!
Tack och hej!

shopping!


Onsdag idag och jag har varit ledig. Hur skönt som helst! Emma och jag låg och snoozade i över en timme i morse. Vi var så lata och trötta så det är inte sant. Hur som helst, Emma for hem till Sverige i dag med Rickard och jag ringde till Elinor och träffade henne. Vi var på stan och jäklar vad jag har shoppat idag! :) Jag mår gör jag. Då kameran fortfarande är kaputt blir det inga bilder, men hur som helst, jag köpte två bikinis från H&M. En Leopardmönstrad med rosa kanter och en svart bikini med trekants BH. Jag köpte en likadan förra året fast den är rosa. Super nöjd! Och sen blev det en jättefin svart tunika från Vero Moda. Tittade på en liknande i början av sommaren, men den fanns inte kvar nu. Sen blev det hårsprej från got 2 B, smooth ´n chic, sminkpennvässare, ögonbryn/frans färg, en make up svamp, salt scrub och shower peeling, näspiercingar och pärlörhängen. Elinor och jag ska blir tränarbuddies nu och imorgon ska vi till SATS och köpa kort. Sen solning efter det. Fan va skönt och komma igång igen :) Sen när jag kom hem var Helena här på besök. Vi och Kim och Sebastian kollade på Euro trip. Ganska rolig film. Sen blev vi sugna som satan på kladdkaka så vi gick till Kiwi och skulle köpa grejer till det, men då det inte fanns, så blev det en färdig mix. Men gott blev det! Sen efter det gick jag in till mig. Hur trött som helst har jag vart hela dagen. Lite jobbigt, men det går. Ska snart lägga mig och fortsätta läsningen i "Det". Såå spännande.
Förhoppningsvis blir det en bra dag imorgon! Ska först till ambassaden och hämta mitt pass!
Tack och hej!

Sent igen..






Ännu
en natt i rummet på svenska föreningen. Idag var det jobb igen och min riktiga chef har kommit tillbaka från sin ferie. Jag har ju knappt träffat honom tidigare, förutom då i början, men han verkar ändå snäll tycker jag. Jag vet inte om jag kanske missbedömde han litegrann, vart lite sådär typiskt överkänslig på vissa saker.
Men dagen var bra idag och jag mår bra, den där onda känslan i magen har försvunnit litegrann nu och det känns skönt, även om jag inte gillar grisen, men jag kan stå ut! Jag gillar de flesta andra där och det räcker den sista tiden nu.
Grattis på 22 års dagen Everton! :)
Innan jag började jobba drog jag och Emma oss upp ur sängarna lite tidigare och gick och solade. Det var skönt, men jag fick knappt nån färg alls! Lite missnöje där ja. Tacka vet jag pyramid! Där får man vad man betalar för!  Efter att jag gått från blåvit nyans till vit nyans och Emma blivit Brun och Blid gick vi till Kiwi och köpte mat. Sen var det in i duschen och stressa iväg till flytoget som vanligt. Töligt trött jag är på att höra samma line dag ut och dag in! 
 
Sen när jag kom hem var klockan typ elva. Jag var rätt trött då men Rickard är här. Så jag gick in till Henke och Stoffes rum och kollade på film med Kim, Henke och Fredrik. Condemned hette den. Ingen Sara-film men den gick å se på! Sen ble det mera resprat med Bman, mera krångel kring denna resa har jag nog aldrig vart med om! Men nu ÄNTLIGEN är det bestämt! Jag, Bman och Jossan åker och det blir INTE Turkiet! Spanien eller Grekland blir i slutet av Augusti. Sköönt det ska bli!
Och nu ska jag sova! jag hoppas att det blir en lugn natt inatt utan konstiga drömmar och mardrömmar.
Good night!

Helg!

Oj oj oj vilken dag/kväll! Min Lördag började med att chefen ringer och väcker mig klockan elva. Min lediga dag! Och vill att jag ska komma in och jobba från ett till halv nio. Jag sov nog fortfarande då, och var inte alls sugen på att komma in, för jag var vaken till sex morgonen innan med Kim. Men jag kunde inte säga nej så jag for in och jobbade. Trött var jag men det gick, jag var lite trött på allt den tiden på jobbet. Känns skönt att slippa det snart! Sen direkt efter det var det bara att bege sig hemåt där partyt redan var igång i vanlig ordning, jag väntade på att Helena skulle komma men hon gjorde det ikke. Jossan var här och det blev att jag följde med Emma och Jenny till Sam. Där var även Joanna och Lina, Lina har jag inte sett på år! Kul och se henne igen :) sen skulle vi vidare till Stereo som ligger precis bredvid De Villes. Kändes inte lika lockande att gå in på stereo utan jag och Joanna ville hellre på De Villes. Emma, Joanna och jag sa att vi går dit istället! Och där var mina kära familjemedlemmar Stoffe, Kim och Sebastian. Meget kul! Kvällen var bra och det blev kalas! Sen vid tre gick vi hemåt igen, skulle efterfesta, men blev inte mycket med det. Joanna gick hem vid fem och jag kim och Stoffe satt och tölade till sju. Emma hade däckat med mobil i hand och ett halvt skrivet sms :P

Och så kom Söndagen.. vaknade vid halv två av uttorkning, Emma var redan vaken, strax efter att ja vaknat så kom Helena förbi och resumerade hennes Lördagskväll. Sen direkt in i duschen och en panodil. Får sån grym huvudvärk alltid. Och så blev det lite mat. Helena hade en baguette med sig som vi delade systerligt. Sen satt vi på rummet och pratade och skrattade åt "skogsturken" bl.a och hade tjo och tjim. Chokladsugna var vi allihopa så vi drog med oss Kim och Sebastian till Bunnpris. Enda affären som har öppet en Söndag! Hann med tre regnanfall på vägen hem! kycklingkebab från Habibi blev också, ingen hitt tyckte jag som inte liker pommes frites. Pommes frites i en kebabrulle?? Och så blev det soffan :) Våran nya goa soffa, som tyvärr är lite trång, men såå skön! Och massa film
Filmer som sågs:
* Benchwarmers
*Sunes sommar
* Win a date with Tad Hamilton
* D.O.A
Och nu är klockan halv två, jag ska försöka sova tills jag vaknar! Jag börjar ett i morgon...
Sleep tight!

RSS 2.0