Nu vecka, nya tag.

Så brukar det låta från mig i den här bloggen men ändå :)
Saker som har hänt:

1. Jag har sagt upp mig.
Japp, jag gjorde det. Det känns jättebra! Endast två månader kvar på XXL. Jag kommer givetvis sakna alla stjärnor som jobbar där, bättre jobbarkompisar kommer jag nog inte få. Men man kan inte stanna på ett ställe som inte ger en pengar ens till husrum. Och som lurar en på löner... Nu ska jag söka jobb som JAG vill ha. Inga fler deltid och extrajobb hit och dit. Ett heltidsjobb som jag trivs med. Nu är det faktiskt min tur. Jag ska ta för mig mer. Jag ska aldrig mer vara naiv och blåögd.
Kim och jag firade  det med rödtjut från securitas. Han gjorde sin sista dag där och jag har sagt upp mig. Det var en trevlig fredagkväll med vin och curling :P
2.
Pappa har varit här.
Min kära Pappa T har varit och hälsat på mig här i Oslo. Vi skulle ha gått på rockkonsert på hans nya favoritband. På våran "sitesajing" i Oslo gick vi förbi Rockefeller och då står en lapp att det var inställt. Blåst på 600 spänn. Blev ingenting. Jag tyckte så synd om pappa...Men annars har vi haft en trevlig helg. Vi var och åt på Hardrock Café på lördag-dagen och sen satt vi på underskog.no och kollade upp om det gick några andra spelningar istället. Det fanns en del men inget som föll i smak. Så vi var hemma åt godis och kolladë på film istället. Idag Söndag har vi åkt trikken runt Oslo då det är så satans kallt att gå. Sen var vi på en Indisk Restaurang precis mitt emot där jag bor. Pappa är söt och tyckte det var jättegott. Det var inte riktigt min kopp te, men jag har ju så känslig mage för allt som är starkt. Sen följde jag han till bussen.
3. Pluggandet går iaf lite framåt.
Satt i fredags och idag med excel. Jag låg efter en redovisningsuppgift i Wordkapitlet också, men den tog jag igen idag. Jag hoppas att jag får VG på den!!! Jag vill så gärna att det ska gå vägen nu när jag sitter med det! Jag vill ha bra betyg, jag vill ha ett läshuvud, jag vill vara smart. Jag vill kunna läsa på universitetet om ett tag och kunna välja och vraka vad jag vill läsa. Jag ska fortsätta att läsa upp ämnen på komvux om jag kan. Jag ska ta tag i matte B och ev. C, jag ska läsa Engelska och religion med har jag tänkt.
Nu har jag endast två uppgifter kvar i Excel kapitlet och imorgon är det ny vecka med nytt kapitel. Powerpoint.

En slutsats på allt detta då. Just nu mår jag ganska bra faktiskt. Det känns bra att ha gjort något över situationen som tagit allt för mycket energi av mig och gjort mig till en bitterfitta. Jag har lite planer på över hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden vilket känns bra :) Jag ska dock bli bättre på att ta tag i saker och hantera förändringar. Det är inte så farligt som man tror. Allting ordnar sig ju i slutändan. Det gör ju faktiskt det :)

Nu ska jag plugga och sen göra Kim sällskap i söffa´ och glo på slutet på matchen.

HÄIJ!


Bittert.

Töligt bitter jag är, som vanligt.

IRRITATIONSLISTA.

1. Folk som säger att dom ska ringa när dom inte gör det.
Säg inte att du ska ringa om du nu ändå inte gör det. Du vet att jag inte har pengar och kan ringa. Men skit i det bara, gör det.

2. Planer som inte blir som man tänkt sig.
Säg ens en sak och sen gör en annan. Hade sett fram emot detta men ta det ifrån mig, gör det. Ha så jävla kul.

3. Folk som säger en sak men inte kan stå för det.
Sitt inte och prata om folk på ett visst sätt om du inte kan senare stå för det.

4. Feghet.
Att sitta och säga en sak och sen inte mena det. Eller vad vet jag, men det känns ganska fegt att senare göra tvärtemot det man sagt.

FAN vad jag behöver distans till saker och ting just nu. Kan inte någon bara ringa och säga "Hej du har vunnit 30 miljoner" Vet du vad jag skulle göra då? Jo! Jag skulle först och främst göra rätt för mig, sen skulle jag dra så långt bort ifrån vissa saker/människor jag bara kan komma. Ut och resa i tre år för att få distans till allt.

Tack gode gud att jag bor med normala och reko människor som är ärliga och genuint snälla.
Nu ska jag gå vreden av mig bredvid ett langrennspår.

Hade´.


Bara lite allmänt sådär.

Idag har det varit en bra dag. Började med en grinig kund, slutade med en glad Sara. Jag har fått ett besked som gjorde mig jätteglad! Nu kommer nog saker och ting lösa sej även för mig! Pengar rullar in som det ska, det går bra nu. Och jag har fått massa hjälp med min datakunskap. Nu ska jag komma ikapp! Två punkter på min ont-i-magen-lista kan kryssas. Från att vara en negativ drittdame till att få livslust och glädje igen.
Inte blicka bakåt, se framåt! Se fram emot det som komma skall. Inte hamna på fel sida av vägen.
Ja, jag vet att jag låter som jag överreagerar, men så känns det. Minsta motgång kan få en att vilja dö och minsta glädje kan få en att vara så glad så man nästan spricker. Jag föredrar givetvis glädjen.

Nu ska jag sitta med excel och sen ska jag se en film och sen ska jag göra handpeeling. XXL är INTE snäll mot mina händer!! Fifan.

Nej nu skriker databoken efter mig.

So Long Suckers.

saturday night

full. eländig. saknar min syster och bror. saknar de tillfällen vi hade tillsammans. saknar att vara liten. saknar fia. saknar att retas med dani-gos, saknar emma. saknar mitt liv. saknar bman. saknar isabelle. saknar zara syster. saknar jarmo. saknar förr. saknar mitt gamla hus, saknar sessan, saknar hannah, saknar jessica, saknar rödskinn, saknar persson, saknar elionora. saknar ilanda, saknar många människor och mycket.

Marita till 12 åring: "heavööö" ja den var favoriten alltid. Memories, memories, memories. Saknar att va liten och tro att man är stor. Saknar Emma när hon lär mig röka mitt första halsbloss i lekparken vid mig vid blott 11 års ålder.. Jag tyckte hon var så cool. Ja tiden går fort. Saknar fía i vårt gamla vardagsrum vid pappas mastodontrockarstereo och lyssna på punk +. Saknar Stodene. Mycket som var bättre förr!

fredagkväll vilken härlig kväll

Fredagkvällen spenderas i soffan med dator, datakunskapsboken, en ansiktmask även denna från Montagne Jeunesse. Fast med Vit choklad idag. Jag dör här. Hur god som helst fast den med bruna är bättre och godare. Jag älskar choklad och tyvärr börjar det synas.. meeen jag har god tid på mig att bränna bort fläsket tills det att sommaren är här. Cambridge blir nu till veckan tror jag beroende på hur min ekonomi ser ut...

Annars tror jag att de blir godis från mix, sex and the city och sen sova för Sara ska te XXL imorn kvart i tio.. men jaja. Sånt är livet.

i väntan på kyllingburgare

Sitter jag här i soffan och kollar på tv 3. Våran box är knas igen tyvärr. Meeen som tur är har man ju en cool film och seriesamling. Sex and the city maraton blir!

God kväll.

Onsdag.

När ens inre mående går från bergstopp till bergsdal så finns det inget bättre och mer avslappnande än nytvättade sängkläder, rengöring från topp till tå, ansiktsmask och pedikyr. Har suttit med hårkur, ansiktsmask och fötterna i ett fotbad , läst lite bloggar och lyssnar på mjusik. UNDERBART!
Jag kan verkligen rekommendera ansiktsmaskerna från Montagne Jeunesse. Den med choklad är den jag har nu..mmm vilken god! Ansiktet känns som en bebisrumpa! Och fötterna känns som nya de med. De smörjde jag in med en fotkräm från Boots som är en gudagåva. En jättefin ask, och burk med medföljande små vit sockar som man trär på efter att man smörjt dom så de är på nu. Gött det 



Detta har jag pysslat med till tonerna från:

Bland annat. Har jag sagt att jag älskar musik och spakvällar??

Nu ska jag se Trick or Treat och sen sluta ögat. Ha en fin kväll!


mjusiiik

Nu är klockan kvart över sex snart och jag ska bege mig till aerobicsen nu. Men innan. Jag är lite smått frälst i ett visst band. Tack vare en bilresa återupptäckte jag denna låt som jag lyssna så mkt på förr.
Tackar och bockar för uppfriskandet av minnet!



Han må ha ett ansikte som ett rävgryt, men det gör inget :)

hello sunshine.

Solen skiner ute och jag ska möta upp Helena på en lååång promenad. Sen efter det blir det mera pluggande och jobbsökande och sen ska jag ta mig iväg till SATS. Tröståt med godis igår vilken var underbart då, men lite ångestframkallande idag. Inget partande denna helg. Gör skönt att vakna upp på Söndan utan bakfylla.

Och btw har jag av någon anledning slutat sminka mej på vardagarna. Jag har fått massa komplimanger för mitt naturella jag, så sminket får läggas på hyllan ett tag. Snart (om ett halvår) är det sommar och då ska det ändå inte på. Lika bra att lägga av i tid!

Nej, nu väntar livet! Och  Helena.

Over and out.

hjbjkkl

Jag hatar Norge. Jag hatar Oslo. Jag hatar XXL. Jag hatar mitt liv. Jag vill dö.

Blondin vs. Brunett?

Sitter och funderar på hur jag ska göra med mitt hår. Jag vill nog helst göra det så ljust som det bara går att bli. Porr-blond. Men jag är samtidigt jättesugen på att färga det i en asmörk brun färg. Men de mörka får både mig och mamma att förknippa med massa hemskt som hänt, så jag tror att jag kommer ångra mig ganska fort. Och dessutom har blondiner alltid roligast ;) Det som är synd är att dt ser lätt så lortigt ut. och så gulnar det, man måste underhålla det ganska rejält. Fan tänk den som bara kliver upp på morronen och ser så där jävla görsnygg ut. Behöver inte anstränga sig alls..


Som typ Brooke Shields i blå lagunen...

Blue monday.

Jag funderar på att byta namn faktiskt. Till Linnéa eller Isabelle. Jag heter ju också de namnen men Sara i tilltalsnamn. Jag gillar inte namnet Sara och har väl egentligen aldrig gjort det. Det låter så hårt och manligt. Linnea och Isabelle är mycket finare namn. Fast då är frågan om folk verkligen kommer säga Linnea eller Isabelle eller fortfarande kalla mig Sara? Hm....

Annars har jag fått eget rum. Nu när Sandra Dee är och solar sig i Karibien så har Erica tatt över hennes rum så nu har jag my own room. Skönt med plats!

Annars har det varit en bra dag på jobb med förutom att Tony och Andres började kalla mig massa dret pga av mitt numera ljusblå hår. Tony frågade om jag hade åldrats till 65 och Andres kallar mig numera silverfisken. Jaja, det bjur ja på! Kan inte förvänta sig annat när man ser ut som jag gör nu. Men jag ringde Toni & Guy och beställde tid för blekning och toning. Så det kommer i vartfall och bli bra!

Nu ska jag förtära något och sen skriva mess till Lina för vi ska ses sen.
Hejdå.

RSS 2.0