Hopp

Sitter och tittar ut genom fönstret, och tvärs över gatan går det en tjej eller tant, svårt å säga för hon är så härjad. Jeansklädd från topp till tå med en otroligt taskig blondering, som klippt och skuren direkt från 80-talet och är så borta, säkert av knark eller alkohol,  att hon knappt kan stå på benen. Det tog henne otroligt lång tid att vingla och stappla över gatan. Tänk om trikken skulle kommit..?
 Det är hemskt att se för att INGEN som möter henne ägnar henne ens en blick.  Det syns att hon försöker få någon att märka henne men de skiter i henne och tittar de på henne så är det av avsky. På typ tio minuter har hon lyckats ta sig ca 10 meter. Stannar upp och ser ut att gråta.

Men så kommer det en stor skäggig man som stannar upp och pratar med henne, tar hennes ansikte i sina händer och  tröstar henne, han säger något till henne och torkar bort hennes tårar. Det ser ut som om de inte känner varanda. De stod härutanför i tio minuter ungefär och sen gick de iväg tillsammans. Undrar lite vart de gick och vem han var...om han var nån "hjälpare" eller bara nån random snubbe som hjälpte henne.
Jag tyckte iaf att det var fint av honom att ta henne under vingen för hon behövde verkligen en hjälpande hand där.


Kommentarer
Postat av: Lovisa

SV: Tack fröken ^^



O vilken fin iaktagelse ^^

2009-07-22 @ 11:47:47
URL: http://francesbean.webblogg.se/
Postat av: Curry

Hej baby! Nu ær jag hemma..fast på jobbet. Hur jobbar du i veckan min væn?



Puss

2009-07-22 @ 17:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0