Dienstag

Haha nyss gjorde jag en "fucking åmål oboy" för mkt pulver så mjölken rann över! haha jag är verkligen hälsan själv! men ja dricker aldrig oboy längre så jag förtjänade en svart oboy.
Alla älskar Raymond på teve. Lite småkul sådär :)
Jag längtar som fan till nästa lön för jag vet att den kommer bli feeet! Eller ja... inte fet direkt, men jag kommer äntligen kunna leva utan att tänka på hur mkt ja gör av med. Känns så himla bra. Då ska ja och Erika fira det! Nåtjag ser fram emot!
Och så ser ja fram emot att åka hem då min kära lillebror Dani tar studenten! Lillen har blivit stoor nu! KOmmer han nånsin bli stor? Idag på jobbet såg jag min syster, mej och lille Dani när vi var små! Kom in tre små fisungar En  söt stora syster (fia) en ful mellanunge (jag) och en svinsöt liten lillebror (dani) Jag blev helt till mig! Han var så söt! Så lik Dani!
Det ser ja fram emot! Då får ja fira alla samtidigt, min kära mamma fyller den 28 Maj, min kära syster den 6 juni och danis student. Jag har inte råd att flänga fram och tillbaka så jag får fira alla på¨samma dag. Det får bli så.

Ballerinaskor är döden för en fot. Min fot på ovansidan gör så ont att jag tar mej ner för trapporna här i huset som ett annat mongo.  Jag är numer klassad som stamkund på legevakten om jag bler med Sara imorn.. hon ska ev också dit för sin hand. Aldrig mer ballerinaskor! Eller jo :) De är ju så fina! Så i fredags så köpte jag två nya tunikor, en rosa stor från bikbok, görsnygg 149 :- och en aprikos som sitter åt där uppe och släpper vid magen för 99:- Jag var så glad! har inte shoppat på månader! Jag behövde verkligen det.
Imorn ska jag skriva på papper på gabler. Extrajobb it is! Men det blir finfint det!
Så imorn blir det:
1. Kopiera skattekortet
2. In till gabler kl. 12.00 och skriva på papper och sånt
3. Ta med skattekortet till Smuget och  hämta ut pengar där!

Nej nu ska jag snart sova faktiskt, mitt dygn har börjat vända sig till det normala igen äntligen! Eller ja.. det är på väg iaf!
Innan bjussar ja på en konstig låt jag brukar få på hjärnan :P


Godnatt gott folk!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0